ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. ΚΙ Ο ΑΡΙΒΙΣΜΌΣ ΣΤΟ ΠΕΔΊΟ

του Παναγιώτη Κ. Μυλωνά. οικονομολόγου

Το Συμπέρασμα, επί των Εκλογών, για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., είναι, κυρίως, ότι:

– Ιδεολογικά. Επικράτησε ο τυχοδιωκτισμός της κας Έφης Αχτσιόγλου, πως: «Η κανονικότητα δεν ήταν ποτέ ευκαιρία για την Αριστερά», είχε πει!!! Και συνεπώς. Η λυσσασμένη “αντιομοφοβία” -που εργαλειοποιήθηκε και στις εκλογές για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ως η κύρια διαδικαστική κανονικότητα- οδήγησε στην καθαρή επικράτηση της αντικανονικότητας κάποιων αφιονισμένων μειονοτήτων και στην εκλογική της διαδικασία…

Ώστε, να δηλώνονται, υποχρεωτικά εκεί -πάνω στο κύριο πεδίο της φόρμας, για την εγγραφή των νέων μελών του ΣΥΡΙΖΑ- τα νέα μέλη, ως ομοφιλόφιλοι ή μη! Παραβλέποντας, όμως, το άτοπο, το μη χρήσιμο και τα “ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα”, για τα οποία -υποτίθεται- οι οπαδοί τους είναι -απ’ όλους εμάς- οι πιότερο ευαίσθητοι!!!

(Και για όσους αμφιβάλλουν, για το διαδικαστικό αυτό γεγονός, σας αναφέρω, επίσης, πως:

«Την πρώτη Κυριακή των εκλογών -με αφορμή την κοινωνική μου συνάντηση, στις 12 το μεσημέρι, σε πλησίστιο χώρο & προσκαλούμενος να εγγραφώ- είδα, με τα ίδια μου τα μάτια μου & μετά από εξέταση στα χέρια μου, την αίτηση – φόρμα, της εγγραφής νέων μελών στο ΣΥΡΙΖΑ, στο εκλογικό του τμήμα, του Αγ. Νικολάου, του Δήμου Καλλιθέας, Αττικής…». Ναι. Ακριβώς!!!

Στο κέντρο της σελίδας, της φόρμας εγγραφής, μετά το πλήρες ονοματεπώνυμο του αιτούντος, εκεί, εγγραφή, υπήρχαν -σε πλήρη σειρά ανάπτυξης- τα τρία “κουτάκια” υποχρεωτικής επιλογής, προς συμπλήρωση, ως εξής:

-ΑΝΔΡΑΣ: ¤ ▪︎ ΓΥΝΑΊΚΑ: ¤ ▪︎ ΆΛΛΟ: ¤ ).

Κι έτσι, με αυτές τις εσωκομματικές εκλογικές διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ, ο άκρατος αριβισμός – τυχοδιωκτισμός, απόκτησε και λαϊκό έρεισμα. Αφήνοντας στη δεύτερη θέση τη θεωρητική του εκπρόσωπο. Αλλά, δικαιώνοντας, τους πραγματικούς τζογαδόρους της μοίρας του Λαού μας…

– Εντάξει. Μπορεί να μην έχουμε μια γνήσια μεγαλοαστική τάξη, στην Ελλάδα. Η υπάρχουσα -λένε- είναι κομπραδόρικη και πρακτορική…

Έχουμε όμως, μια “Λούμπεν Μεγαλοαστική Τάξη”! Και μάλιστα εισαγωγής. Κι έρχεται, κατ’ ευθείαν απ’ την Goldman Sachs. Και εγκαθίσταται στην ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης ή και της “φερέλπιδας ψευδαριστεράς”!!!

– Συγχαρητήρια!!!

(Κερδίσαμε χρυσούν ωρολόγιον;;;

– Ίσως & ναι…)

Μα ωστόσο: «Ώδινεν όρος!

Έτεκεν Πυγολαμπίδα!!!», στο ΣΥΡΙΖΑ, θα μπορούμε να αναφωνήσουμε κι εμείς, πια!!!

Έτσι. Και τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., τις “κέρδισε ο Μητσοτάκης”…

Αλλά ακόμα κι εάν, ο λαογέννητος, πια, νέος ηγέτης, Στέφανος Κασσελάκης, είναι μόνο ένας προσωρινός. Και μόνο ως Λαγός της επανάκαμψης του Αλέξη Τσίπρα, έχει πολιτικό προσδόκιμο μέλλον. Ακόμα & τότε, λίγος θα είναι.

Για άλλα άρθρα του κ. Μυλωνά πατήστε εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώεδώ, εδώεδώ, εδώ, εδώ, εδώεδώεδώ, εδώ, εδώ, εδώ, κι εδώ.

Πραγματεία για τον τουριστικό κλάδο της οικονομίας μας, πατήστε εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, κι εδώ.

Οι απόψεις των αρθρογράφων είναι προσωπικές, δημοσιεύονται στα πλαίσια της ελευθερίας του λόγου, και δεν είναι απαραίτητο να εκφράζουν κι αυτές του new-economy.gr.

2 thoughts on “ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. ΚΙ Ο ΑΡΙΒΙΣΜΌΣ ΣΤΟ ΠΕΔΊΟ

  • Σωστό, έξυπνο και σε πολλά σημεία ξεκαρδιστικό.Όσο για την εγγραφή με τα 3 φύλα, τι να πει κανείς;Ότι μια ανωμαλία, σεβαστή οπωσδήποτε από όλους, αλλά ανωμαλία, τείνει να γίνει ο κανόνας. Ανοίγει η αυλαία και θα δούμε πολλά που θα κάνει την Ελλάδα μας να ματώνει εξακολουθητικά.

Comments are closed.