Φτάνει πια!!!!

του Παναγιώτη Κ. Μυλωνά, οικονομολόγου

Ανοιχτή Επιστολή:

Προς κάθε αρμόδιο πολιτικό, έως & πολιτειακό παράγοντα, της χώρας. Αλλά & προς, κάθε έναν Έλληνα συμπολίτη μας, που θα ήθελε να σταθεί εθελοντής και αρωγός, στον πολύπαθο -απ’ τη Θεομηνία της Βιβλικής καταιγίδας Daniel- λαό του θεσσαλικού Κάμπου και όλης της πληγείσας περιφέρειας Θεσσαλίας.

Αξιότιμοι, Κες και Κοι.

Φτάνει πια!

Κόψτε άμεσα, τη δολερή φοροαπαλλαγή του Φ.Π.Α. -λόγω Covid-19, μέχρι & το 2027- στα 5άστερα Hotels του μοντέλου της γερμανικής TUI. Του μοντέλου της ελεφαντίασης που μας έχει ρημάξει το παρόν & το μέλλον της χώρας & των παιδιών μας. Και δώστε αυτήν την απαλλαγή, άμεσα, στην ανοικοδόμηση πληγέντων του Θεσσαλικού Κάμπου, απ’ τη Θεομηνία του Daniel !!! (Μην κάνετε πως δεν ακούτε, κι Εσείς, οι Νταβαντζήδες της TUI…).

* Τον κωδικό της φοροαπαλλαγής του τουρισμού -“διαδικασία αναστολής καταβολής Φ.Π.Α.”, όπως την αναγράφουν, εύσχημα και γλυκόλογα- τον εμπεριέχει και το άρθρο που, αμέσως εδώ, σας επικολλώ. (Κωδικό, άλλωστε, που μπορείτε να τον αναζητήσετε & στο Google, μόνοι σας.)

(Κωδικός εγκυκλίου της Α.Α.Δ.Ε.,

“ΠΟΛ. Α. 1150/2020”).

* * Αξίζει να σημειωθεί ότι: από τον Ιούνιο του 2020, μέχρι & το ξέσπασμα της Θεομηνίας του Daniel, έχουν -ανήθικα- απολαύσει το Δημόσιο Χρήμα, από την επιστροφή Φ.Π.Α., που ήδη λαμβάνουν, με περισσότερα από: 1 (Ένα) δισ. €, όλοι οι συνεργάτες -στο Tour Επιχειρείν- των Καρτέλ της γερμανικής TUI, στην Ελλάδα…

Και αναμένονται να εκταμιευτούν ποσά, από τις επιστροφές του Φ.Π.Α., πολύ περισσότερα -και πολλαπλασίως καταστροφικότερα- σε δισ. €, μέχρι, τουλάχιστον, το 2027. Μέχρι, ακριβώς, τη χρονολογία που ορίζει η ισχύουσα πρόστυχη εγκύκλιος της Α.Α.Δ.Ε.. Με τη φοροαπαλλαγή, υπέρ του μοντέλου της γερμανικής TUI…

(Κολοσσιαίο ρουσφέτι της ευρωπαϊκής -με δεσπόζουσα τη Γερμανία, ανεξάρτητης Αρχής- Α.Α.Δ.Ε., προς τον ελληνικό τουρισμό, με τη δεσπόζουσα Τ.Ο., στο “Tour Επιχειρείν”, γερμανική TUI…)

* * * Υπάρχει, λοιπόν, αδήριτη ανάγκη, πια, τα ποσά αυτά να εκτραπούν -στην εκταμίευση τους, απ’ τα Δημόσια Ταμεία- για να συμβάλλουν στην άμεση βοήθεια, προς ανοικοδόμηση των κτηρίων, που αφορούν στον πληθυσμό του -πληγέντος από τη Θεομηνία του Daniel- Θεσσαλικού Κάμπου και όλης της πληγείσας Περιφέρειας Θεσσαλίας!!!

* * * * Σημειώστε ακόμα πως; – Είναι αμφίβολο αν, η χαριστική & ρουσφετολογική αυτή -και πάντως, ουσιαστική- φοροαπαλλαγή του Φ.Π.Α., στην ανέγερση ξενοδοχείων, μέσα κι απ’ τη λεκτική ορολογία της πολυετούς αναστολής, μεγαλύτερης της 5ετίας των παραγραφών- μπορεί να βασίζεται σε οποιαδήποτε ρητή διάταξη νόμου. Ή μήπως πρόκειται για μια εναρμονισμένη συμπαιγνία, των υπόγειων πρακτικών λειτουργίας της γερμανικής TUI & του Καρτέλ της, μέσα από νομικιστικές, νομιμοφανείς, αλλά καταχρηστικά παραπειστικές & παράνομες, ερμηνείες της ταμειακής διαχείρισης των Δημόσιων Οικονομικών μας… Αφού δεν μπορέσαμε, ακόμα, να εξακριβώσουμε κάποια -οποιαδήποτε- ρητή διάταξη Νόμου, που να αποτελεί νόμιμη βάση στήριξης τέτοιας πονηρής διαχείρισης των Δημόσιων Πόρων του Κράτους μας, στον Φ.Π.Α.!!!

Για άλλα άρθρα του κ. Μυλωνά πατήστε εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώεδώ, εδώεδώ, εδώ, εδώ, εδώεδώεδώ, εδώ, εδώ, εδώ, κι εδώ.

Πραγματεία για τον τουριστικό κλάδο της οικονομίας μας, πατήστε εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, κι εδώ.

Οι απόψεις των αρθρογράφων είναι προσωπικές, δημοσιεύονται στα πλαίσια της ελευθερίας του λόγου, και δεν είναι απαραίτητο να εκφράζουν κι αυτές του new-economy.gr.