Τι τρομακτικό φανερώνουν τα πειράματα καυσαερίων, για Γερμανία και Παγκοσμιοποίηση;

Σχεδόν πέρασε στα ψιλά, ότι ένα Γερμανικό ερευνητικό ινστιτούτο έκανε πειράματα με καυσαέρια σε ανθρώπους. Η αποκάλυψη αυτή, όμως,  πρέπει να διαβαστεί πολύ προσεκτικά, καθώς δεν είναι καθόλου αστεία, ούτε τυχαία.

Η είδηση σε δεύτερη ανάγνωση

Πειράματα όχι μόνο σε πιθήκους αλλά και σε ανθρώπους προκειμένου να διαπιστωθεί η επίδραση βλαβερών καυσαερίων πραγματοποίησε το ερευνητικό ινστιτούτου EUGT. Σε ένα ινστιτούτο της ….Πανεπιστημιακής (!!!) Κλινικής του Άαχεν 25 υγιή άτομα υποβλήθηκαν σε εξέταση αφού είχαν προηγουμένως εισπνεύσει για πολλές ώρες διαφορετικές ποσότητες της βλαβερής ουσίας, η οποία εμπεριέχεται στα καυσαέρια των αυτοκινήτων. Σύμφωνα με τον διευθυντη του ινστιτούτου, μάλιστα, Τ. Κράους η Επιτροπή Βιοηθικής είχε θεωρήσει αποδεκτή την επίμαχη έρευνα. Δεν είναι δηλαδή ένα απλό πειραματάκι Εχουμε μία ανήθικη εισπνοή καυσαερίων από ανθρώπους μέσα στον χώρο του πανεπιστημίου, με την μεγάλη σφραγίδα , με το ΟΚ, από την επιτροπή Βιοηθικής Γερμανών Πανεπιστημιακών καθηγητών!

Ποιος έκανε την αποκάλυψη

Η αποκάλυψή έγινε από το Γερμανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Deutsche Welle που δημοσιοποίησαν οι Γερμανικές εφημερίδες Stuttgarter Zeitung και Süddeutsche Zeitung. Είναι σημαντικό ότι γνωστοποιήθηκε από Γερμανικά ΜΜΕ. Δείχνει τον προβληματισμό ενός σημαντικού κομματιού της ίδιας της Γερμανικής κοινωνίας για τις πρακτικές αυτές που είναι ενάντια στην παγκοσμιοποίηση, τόσο στην Αριστερά (Die Link) όσο και την Δεξιά. Οι προοδευτικοί Γερμανοί ένιωσαν στο πετσί τους όχι μόνο την παγκοσμιοποίηση, με 30 χρόνια λιτότητα, αλλά και το Γερμανικό ναζισμό με την παρουσία πολλών από τις εταιρίες αυτές που κινούν τα νήματα επι δεκαετίες.

Ποιος χρηματοδοτούσε το ινστιτούτο και γιατί έχει σημασία

Το ινστιτούτο χρηματοδοτούνταν από 4 γιγαντιαίες Γερμανικές πολυεθνικές εταιρίες! Τις γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες Φολκσβαγκεν, Daimler, BMW και Bosch(Siemens). Οι 3 από τις 4 αυτές όμως εταιρίες εμπλέκονται στους κινητήρες που δηλητηρίαζαν εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρωπους σε όλο τον πλανητη, εκπέμποντας δηλητηριώδη καυσαέρια με πλαστά πιστοποιητικά για τους κινητήρες βασει απατης που ειχε γίνει στο λογισμικο! Η 4η, δε, εταιρία (SIEMENS) είναι αυτή που με τις παράνομες πρακτικές της εχει πιαστει στα πράσσα σε δεκάδες χωρες, μεταξυ των οποίων και σε Ελλάδα και ΗΠΑ, να χρηματιζει ασυστολα για να πουλήσει τα συχνα ελαττωματικα της προιόντα. Προκειται για εταιρίες, εν ολίγοις χωρίς ΙΧΝΟΣ ηθικης. Αυτό όμως είναι το λιγότερο.

Αουσβιτς, Γιατροί και οι ίδιες Πολυεθνικές εταιρίες

Οι τρεις από τις 4 αυτές εταιρίες εκαναν πειράματα ή/και χρησιμοποιούσαν κρατούμενους στο Αουσβιτς για να δουλευουν δωρεαν πριν τους εξοντώσουν! Χρηματοδότησαν δε αφειδώς τόσο το ναζιστικό κόμμα, όσο και παρείχαν ακόμη και αιθουσες στο ναζιστικό κτήνος, στον Αδόλφο Χίτλερ.

Ειδικά η Siemens ήταν βασικός χρηματοδότης του Χίτλερ και του ναζιστικού κόμματος. Πανεπιστημιακοί Γιατροί, δε όπως Professor Karl Gebhardt,  Professor Johann Paul Kremer αλλα και ο Josef Mengele, έκαναν απάνθρωπα πειράματα σε αγαστή συνεργασία με το Kaiser Wilhelm Institute of Anthropology, Genetics, and Eugenics, στη διάρκεια του πολέμου! Μετά τα πειράματα, σκότωναν με ενέσεις phenol που έκαναν απευθείας στην καρδιά των δύσμοιρων πειραματόζωων-ανθρώπων! Να θυμίσουμε ότι στο Αουσβιτς εμπλέκονταν μεταξύ αλλων και η Bayer, που πρόσφατα συγχωνεύτηκε με την Μονσάντο και προωθεί τα γενετικά μεταλλαγμένα στην Ευρώπη!

Τι αποδεικνύουν

Τα παραπάνω αποδεικνύουν ότι οι πολυεθνικές αυτές εταιρίες, είναι αναμφίβολα αδίστακτες, για το κέρδος, να δηλητηριάσουν ή να δολοφονήσουν ανθρώπους όχι μόνο στη διάρκεια του Β Παγκοσμίου Πολέμου, αλλά και σήμερα. Αποδεικνύεται επίσης ότι κομμάτι Γερμανών πανεπιστημιακών, όπως επί Χιτλερ, έτσι και  σήμερα είναι έτοιμο να υπηρετήσει ίδιους ή παρόμοιους σκοπούς. Βασανισμό για το κέρδος. Και αποδεικνύει με τον πιο περίτρανο τρόπο γιατί τελικά, παρά την πάροδο 70 ετών από τις θηριωδίες του Γερμανικού ναζισμού, και των πολυεθνικών του, που έστειλαν στους φούρνους αερίων εκατομμύυρια ανθρώπινες ζωές, είναι έτοιμοι να το επαναλάβουν.

 

Συμπέρασμα

Αποδεικνύεται ότι οι πρακτικές δεν άλλαξαν. Το ζώο δεν εξημερώθηκε. Έχει ξυπνήσει και είναι έτοιμο για νέο αίμα! Ο ναζισμός είναι ζωντανός , και έχει το ένδυμα είτε Γερμανων αξιωματούχων της ΕΕ και υποτακτικών τους, ειτε των ίδιων των εταιριών. Η ανήθικη ενοχοποίηση άλλων λαών ώστε να τους κλέψουν τις παραγωγικές πηγές, η αυστηρότητα επιβολής των απάνθρωπων προγραμμάτων λιτότητας στην Ελλάδα και τον Ευρωπαικό νότο, σε εκατονταδες εκατομμύρια Ευρωπαίους, οι ανήθικες πρακτικές για το κέρδος, αποτελούν το ζοφερό μέλλον που επιφυλάσσουν μια χούφτα από τις πολυεθνικές αυτές εταιρίες και Σαδιστές ηγέτες σε όλους εμάς. Σε όλη την ανθρωπότητα!

Γι αυτό, πρέπει να ανησυχούμε! Οι πρακτικές δεν άλλαξαν ακόμη και μετά 70 χρονια, δεν φοβούνται να δηλητηριάζουν ανθρώπους για να τσεπώνουν μερικά μάρκα η ΕΥΡΩ στις βρώμικες τσέπες τους. Το οικοδόμημα της παγκοσμιοποίησης  του σύγχρονου ‘ναζιστικού άξονα’ πρέπει να γκρεμιστεί, πριν αυτοί εξαφανίσουν εμάς!

 

Δρ. Κωνσταντίνος Βέργος

Καθηγητής Χρηματοοικονομικών στο Πανεπιστήμιο Πόρτσμουθ, Αγγλία

  •  
    221
    Shares
  •  
  •  
  • 221
  •