Πλακώθηκαν στο ξύλο δημοσιογράφοι της ΕΡΤ – Πειθαρχικές διώξεις ανακοίνωσε η ΕΡΤ

Σε ρινγκ μετατράπηκε το αθλητικό τμήμα (2ος όροφος) της ΕΡΤ. Πρωταγωνιστές οι δημοσιογράφοι Άλκης Πασαλίδης και Νίκος Γιαννόπουλος. Ξεκίνησε από φραστικό επεισόδιο για να καταλήξει σε χειροδικία, και στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής όπου ο ένας εκ των δύο υπέβαλε μήνυση.

O ένας εκ των δυο εμπλεκομένων είχε καταγγείλει από το Νοέμβριο του 2018 στους αρμόδιους φορείς ότι δεχόταν ύβρεις και απειλές για βιαιοπραγία.

Ο ένας κινήθηκε απειλητικά εναντίον του άλλου, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες του επεισοδίου, και τον χτύπησε με μπουνιές.

Στην ΕΡΤ έφτασε περιπολικό.

Εν των μεταξύ, ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της ΕΡΤ σχετικά με το περιστατικό η οποία αναφέρει:

«Η διοίκηση της ΕΡΤ έχει λάβει πλήρη γνώση του περιστατικού που σημειώθηκε μεταξύ δύο.. εργαζόμενων δημοσιογράφων της εταιρείας. Οι παράμετροι του περιστατικού εξετάζονται διεξοδικώς από τα αρμόδια υπηρεσιακά όργανα της εταιρείας, ενώ έχουν ήδη κινηθεί οι απαραίτητες πειθαρχικές διαδικασίες για τη διακρίβωση των γεγονότων και τον καταλογισμό ευθυνών, όπου αυτές προκύψουν. Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουν ανεκτές ενέργειες, οι οποίες αντιβαίνουν τον κανονισμό της εταιρείας, την ευπρέπεια και τη συναδελφικότητα.»