Ο Αυγενάκης αρέσει στους ολυμπιονίκες, αλλά όχι στον Βασιλακόπουλο και σε κάποιους υπαλλήλους του Σαββίδη

Του Χρήστου Παπαθεοφάνους

Για πρώτη φορά υφυπουργός Αθλητισμού της Ελλάδας κάλεσε τους Έλληνες ολυμπιονίκες σε συνάντηση γνωριμίας (χθες 9/10/2019), γεγονός που χαροποίησε τις μεγάλες μορφές του ελληνικού αθλητισμού που παραβρέθηκαν στο Ναυτικό Όμιλο Καλαμακίου (Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ με τίτλο: Ικανοποιημένοι οι ολυμπιονίκες με τον Αυγενάκη).

Σημαντικό είναι ότι έγινε σε αθλητικό χώρο, στοιχείο που εξήρε η ολυμπιονίκης της πάλης και γενική γραμματέας του συλλόγου ολυμπιονικών της χώρας μας, Βούλα Ζυγούρη, καθώς και άλλοι παρευρισκόμενοι.

Παρόλα αυτά κάποιοι δημοσιογράφοι – υπάλληλοι του Ιβάν Σαββίδη (ΟΡΕΝ) δεν είναι ικανοποιημένοι με τον Λευτέρη Αυγενάκη και το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία. Ευχαριστημένος δεν είναι και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μπάσκετ, Γιώργος Βασιλακόπουλος όπως φάνηκε από τη συνέντευξη που έδωσε σε αθλητική ιστοσελίδα.

 

Η απάντηση που έδωσε στον έμπειρο παράγοντα της ελληνικής καλαθοσφαίρισης ο οποίος έκανε λόγο για άγνοια του βουλευτή Ηρακλείου Κρήτης στα αθλητικά θέματα, είναι η εξής: «Έχω την ευθύνη του αθλητισμού της χώρας και καλώ τους ολυμπιονίκες σε αθλητικό χώρο».

Μήπως κάποιοι δημοσιογράφοι – υπάλληλοι του Ιβάν Σαββίδη (ΟΡΕΝ) και ο Βασιλακόπουλος ξέρουν περισσότερα από τον Δημήτρη Παπανικολάου; Ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας και ολυμπιονίκης στη συνάντηση που προαναφέραμε είπε για τον Αυγενάκη τα εξής: «Προ ημερών ο  υπουργός έσπασε… αυγά και άρχισε να κατηγορείται».

Μήπως κάποιοι δημοσιογράφοι – υπάλληλοι του Ιβάν Σαββίδη (ΟΡΕΝ) και ο Βασιλακόπουλος ξέρουν περισσότερα από την Βούλα Κοζομπόλη; Η αργυρή ολυμπιονίκης και πρόεδρος του συλλόγου ολυμπιονικών της Ελλάδας τόνισε ότι: «Η καλύτερη συνεργασία που είχαμε με υφυπουργό Αθλητισμού είναι με τον Αυγενάκη».

Το τηλεοπτικό δικαστήριο… του ΟΡΕΝ 

Θα ειπωθεί κάτι καλό στο τηλεοπτικό δικαστήριο… το οποίο εδώ και λίγες ημέρες προβάλλεται κάθε Δευτέρα στο ΟΡΕΝ με τους ίδιους μάρτυρες (συγνώμη τους ίδιους καλεσμένους) και στο διαδικτυακό τόπο του εν λόγω δικαστηρίου…;

Στο διαδικτυακό τόπο του εν λόγω δικαστηρίου… δημοσιεύτηκε το εξής για την κλήση του Παπαθεοδώρου σε ακρόαση από τον Αυγενάκη (Διαβάστε το σχετικό θέμα στις πιο κάτω σειρές): «Για τους δημοσιογράφους υπάρχουν τα πειθαρχικά όργανα των επαγγελματικών/συνδικαλιστικών τους σωματείων. Όλα τ’ άλλα και ειδικά οι υπουργικές υπερεξουσίες έχουν να κάνουν με άλλες εποχές. Θεοσκότεινες».

Αν δεν επενέβαινε ο υφυπουργός ίσως να έγραφε γιατί αδιαφορεί; Πουθενά δεν πιάνεται ο δικαστής… ο οποίος ουδεμία αναφορά έκανε στη χυδαία επίθεση που δέχτηκε στις 31/5/2015 στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας ο γράφων (και πρώην συνεργάτης του) από τον τότε υπεύθυνο του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλα Βασιλαρά παρουσία δημοσιογράφων με συνέπεια τη διαγραφή του για 6 μήνες (του Βασιλαρά) από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ.

Το είδατε να το αναφέρουν ΜΜΕ; Τότε δεν υπήρχαν ελεγχόμενα ΜΜΕ στα οποία κάνει λόγο πολλάκις ο Παπαθεοδώρου; Σα δε ντρέπεται.

Μόνο τις επιθέσεις στο γήπεδο Καραϊσκάκη ξέρουν να καυτηριάζουν;

Διαβάστε τι δημοσιεύσαμε στις 24/9/2019 με τίτλο: ΤΙ ΣΚΑΪ 2015-2017, ΤΙ ΟΡΕΝ 2019 

Κλήση σε ακρόαση δημοσιογράφου του «ΟΡΕΝ» 

Χθες 9/10/2019, κλήθηκε σε ακρόαση» εντός έξι ημερών, ενώπιον του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ο δημοσιογράφος Βασίλης Παπαθεοδώρου, κατ’ εφαρμογή του άρθρου 1, παρ. 1 και 2 του ν. 4326/2015 για τη φράση του στην εκπομπή «TOTAL FOOTBALL» περί «bullying στους διαιτητές» .

Ιδού ολόκληρο το κείμενο της κλήσης σε ακρόαση του εδώ και χρόνια μισθοδοτούμενου υπαλλήλου ΜΜΕ προέδρων ΠΑΕ και ΚΑΕ. http://gga.gov.gr/grafeio-tupou/deltia-tupou/2804-2019-10-09-10-56-45

Ιδού το επίμαχο βίντεο (https://www.youtube.com/watch?v=cYFmF0Tvcv0) και τι λέει στο 52΄΄ . Λέει ότι «οι διαιτητές σε ορισμένες περιπτώσεις θέλουν bullying».

Τρελό πάει να βγάλει τον υφυπουργό;

Όταν αναφερόμαστε στον Παπαθεοδώρου εννοούμε αυτόν που έγραψε: «Συνιστά ξεκάθαρη στοχοποίηση και καραμπινάτη συκοφαντική δυσφήμισή μου, προσωπική και επαγγελματική, η -πρωτόγνωρη στα αθλητικά χρονικά- ενέργεια του υφυπουργού Αθλητισμού να με εγκαλέσει για τη φράση μου περί «bullying στους διαιτητές». Και φυσικά μόνον έτσι θα αντιμετωπιστεί. Στα δικαστήρια.»

Μόνο ο ίδιος δικαιούται να στοχοποιεί και να γράφει το 2017 «Δεν έγινε και τίποτα που ο ΠΑΟΚ πήρε κύπελλο με γκολ οφσάιντ. Μπράβο στον ΠΑΟΚ που διέλυσε ότι χειρότερο δημιουργήθηκε στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού». Τέτοια έγραψε μετά τον ντροπιαστικό τελικό ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-1. Μήπως εννοούσε τον ΟΣΦΠ, χωρίς όμως να γράψει τι νέο σύστημα δημιουργήθηκε; Μήπως αυτό με τους πιστολάδες εισβολείς των γηπέδων;

Πρέπει όμως να μάθει και το ακόλουθο «ό,τι». Δεν υπάρχει μόνο αυτό το «ότι». Γραμματική και συντακτικό δεν γνωρίζει;

Χαρακτηρίζει τον εαυτό του αντιφρονούντα δημοσιογράφο. Τολμάει να μιλήσει κατά του Σαββίδη στο «ΟΡΕΝ» ή θα κατηγορεί και αυτόν όταν δεν θα είναι στο «ΟΡΕΝ» όπως συνέβη με τον Αλαφούζο όταν έφυγε από τον «ΣΚΑΪ» και τον «ΣΠΟΡ FM»;

Κάνει λόγο για ελεγχόμενα ΜΜΕ, αυτός ο οποίος εδώ και χρόνια είναι μισθοδοτούμενος υπάλληλος σε ΜΜΕ προέδρων ΠΑΕ και ΚΑΕ;

Κάνει λόγο για ελεγχόμενα ΜΜΕ, αυτός ο οποίος ήταν αρχισυντάκτης στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» (3,5 χρόνια δούλεψε εκεί) στην οποία ιδιοκτήτης είναι ο ιδιοκτήτης του συλλόγου μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

Μετά την εκδίωξή του από την «ΠΡΑΣΙΝΗ», η εν λόγω εφημερίδα του ζήτησε δημόσια να αποκαλύψει ποιος ήταν ο συντάκτης της στήλης «Ο ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ».

Δείτε τη φωτογραφία με το σχετικό δημοσίευμα.

Επιπλέον στις 19/6/2011 η «ΠΡΑΣΙΝΗ» με άρθρο της επανόρθωσε όσα είχε δημοσιεύσει εις βάρος των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός στις 6, 7 και 8 Ιουνίου 2010 γνωστοποιώντας ότι ο Παπαθεοδώρου ήταν ο συντάκτης των επίμαχων άρθρων.

Δείτε τη φωτογραφία με το σχετικό δημοσίευμα. 

Επίσης ο Παπαθεοδώρου είναι εκτός τόπου και χρόνου γράφοντας το εξής εξωπραγματικό για τον πρώην γραμματέα της Ν.Δ. (ούτε αυτό γνωρίζει για τον Αυγενάκη;): «Η κλήση μου από τον Αυγενάκη, έναν πολιτικό που μάθαμε περισσότερο από τις δημόσιες εμφανίσεις του στο πλευρό του Βαγγέλη Μαρινάκη και λιγότερο από τη δράση του ως στενού συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, ή έστω από κάποια δράση που ανέλαβε ως υπουργός, είναι τίτλος τιμής.»

Να του γνωστοποιήσω ότι το 2009 είχε κάνει ερωτήσεις στη Βουλή των Ελλήνων για τον ΟΦΗ και είχε μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα στις εκπομπές του γράφοντος στον τηλεοπτικό σταθμό BLUE SKY; Μήπως ο Παπαθεοδώρου θυμάται το εν λόγω κανάλι μόνο όταν παρενέβαινε τηλεφωνικά στην εκπομπή του Θωμαϊδη για να καταγγείλει την εισβολή του πρώην αφεντικού του στα γραφεία της ιστοσελίδας που τότε διηύθυνε;

Επίσης στην ιστοσελίδα που διευθύνει δημοσιεύτηκε ανώνυμα (όποιος έχει κότσια γράφει επωνύμως) το εξής: «Ραντεβού στην… Ευελπίδων και στα γουναράδικα.». Σε ποιον απευθύνεται; Τι θέλει να πει ο ποιητής…;

Ο Λευτέρης Αυγενάκης απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση του γράφοντος (στη συνάντηση του υφυπουργού με τους ολυμπιονίκες) για την Ευελπίδων και τα γουναράδικα διότι όπως είπε δεν το έχει διαβάσει.

Ποια θα είναι η συνέχεια;

  •  
    86
    Shares
  •  
  •  
  • 86
  •