Τι ΣΚΑΙ 2015-2017, τι OPEN 2019

Ποια η πρωτοτυπία; Ποιο είναι το καινούργιο που βλέπουμε στις αθλητικές εκπομπές του τηλεοπτικού σταθμού ΟΡΕΝ;

Το έχουμε ξαναγράψει ότι έγινε μετακόμιση… από τον ΣΚΑΪ του Αλαφούζου στο ΟΡΕΝ του Σαββίδη.

Την Κυριακή 22/9/2019 προβλήθηκε η πρώτη για τη φετινή τηλεοπτική περίοδο εκπομπή «TOTAL FOOTBALL». Τι παρατηρήσαμε; Σχεδόν μια από τα ίδια εν συγκρίσει με την Κυριακάτικη εκπομπή που προβλήθηκε από το κανάλι του Φαλήρου τη διετία 2015- 2017. Επί της ουσίας το αφεντικό και το κανάλι άλλαξαν.

Σας θυμίζουμε τι δημοσιεύσαμε για την προαναφερόμενη εκπομπή στις 29/1/2019 με τίτλο: Close και όχι open στο «TOTAL FOOTBALL» (http://new-economy.gr/2019/01/29/close-ki-open-sto-total-football/). Τις τελευταίες ημέρες νέες αφίξεις… από τα παλιά… έγιναν στο  εν λόγω κανάλι.

Σχετικά με την εκπομπή της Κυριακής είδαμε μια «κριτική επιτροπή» (κάτι σαν ριάλιτι) στην οποία μεταξύ άλλων μετείχαν οι Παπαθεοδώρου και Βέργης. Αμφότεροι είχαν πάρει μέρος και στην εκπομπή που προβλήθηκε από τον ΣΚΑΪ το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα.

Μάλιστα ο Παπαθεοδώρου ο οποίος μάλλον είχε συνηθίσει να είναι υπάλληλος προέδρων του Παναθηναϊκού, πλέον είναι υπάλληλος του προέδρου του ΠΑΟΚ.

Την Δευτέρα 23/9/2019 προβλήθηκε η πρώτη για τη φετινή τηλεοπτική περίοδο εκπομπή «Η ΔΙΚΗ». Κάτι διαφορετικό δεν γινόταν να δούμε.

Ξεκινάμε από τους καλεσμένους. Μπενέα, Μαλάτος, Μπούζος, Κωνσταντινέας (πλέον δεν είναι βουλευτής).

Να περιμένουμε νέες καταγγελίες για τον Μαρινάκη; Τα τελευταία δύο χρόνια, δηλαδή από τότε που συνθηκολόγησε ο Αλαφούζος με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο δικαστής… (επέστρεψε στην τηλεόραση μετά από απουσία ενός χρόνου) φαίνεται να ξέχασε… τα αρνητικά του Μαρινάκη και τα όσα του είχε σούρει…

Εσχάτως βλέπουμε ότι στο blog του θυμήθηκε την υπόθεση  «NOOR 1″.

Να περιμένουμε επανάληψη των τότε επεισοδίων;

Να περιμένουμε καλεσμένους όπως ο Στηβ Κακέτσης («Η ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ» 17/12/2013) για να λέει για ατόπημα που είχε διαπράξει ο Μαρινάκης όταν ήταν νέος; (ΣΧΕΤΙΚΟ LINK:  https://www.youtube.com/watch?v=p1sZFSY8A4U).

Έχουν σχέση αυτά με το ποδόσφαιρο και το αθλητικό ρεπορτάζ; Μήπως είναι δικαστικό ρεπορτάζ;

Να περιμένουμε αναφορές στον Κονταρό όπως τότε;

Διαβάστε τι δημοσιεύσαμε στις 7/2/2018 με τίτλο: Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ (ΣΧΕΤΙΚΟ LINK: http://neweconomy.gr/2018/02/07/oalafouzoskaioiipostiriktestoukatestrepsantonpanathinaiko/). 

Αν ο ΠΑΟΚ δεν πάρει το πρωτάθλημα όπως συνέβη με τον Παναθηναϊκό της περιόδου Αλαφούζου, να περιμένουμε ότι πάλι άλλοι θα φταίνε και όχι τα λάθη του αφεντικού; Στην προκειμένη περίπτωση του νέου αφεντικού.

Κλείνοντας, ο δικαστής… κάνει απαξιωτικές αναφορές στο blog του για τον υπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. Λευτεράκη τον αποκαλεί και όλα στραβά… τα βλέπει το τρίμηνο που ο βουλευτής του Ηρακλείου Κρήτης κατέχει το συγκεκριμένο πόστο.

Δεν τον είδαμε να αποκαλεί Σταυράκη τον Κοντονή και Γιωργάκη τον Βασιλειάδη (προκατόχους του  Αυγενάκη) οι οποίοι ήταν οι χειρότεροι υπουργοί Αθλητισμού όλων των εποχών. Διαβάστε τι γράψαμε στις 8/7/2019 για τους υπουργούς Αθλητισμού επί ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Τίτλος: Πώς να μη χάσει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. όταν… (Σχετικό LINK: http://new-economy.gr/2019/07/08/pos-na-min-xasei-o-syriza-otan/).

Χρήστος Παπαθεοφάνους, Αθλητικός συντάκτης,

(τακτικό μέλος ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ, βραβευμένος από τον ΠΣΑΤ το 2012)

  •  
    9
    Shares
  •  
  •  
  • 9
  •