Η επένδυση μαμούθ της Goldman Sachs στο Λονδίνο και πως αυτή διαψεύδει τις εκτιμήσεις της περί Brexit

Υπάλληλοι της Goldman Sachs άφησαν εκατοντάδες κοστούμια στα παλιά γραφεία της τράπεζας στο Λονδίνο, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων που σύμφωνα με πληροφορίες μπορεί να κοστίζουν πολύ ακριβά.

Η τράπεζα ανέφερε στην Markets Insider ότι ανακαλύφθηκαν εκατοντάδες κοστούμια που είχαν αφήσει οι σημερινοί και οι πρώην εργαζόμενοι στα παλιά γραφεία της, καθώς η τράπεζα ξεκίνησε από το καλοκαίρι τη διαδικασία μεταφοράς της έδρας της στο Λονδίνο σε νέες εγκαταστάσης ύψους £1 δις.

Το νέο κτίριο των 1,1 εκατ. τετρ. ποδών είναι από τα μεγαλύτερα της πόλης – βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου. Νωρίτερα φέτος, το νέο αφεντικό της Goldman Sachs, David Solomon, ανακοίνωσε ότι η εταιρεία θα επιδιώξει να γίνει πολύ πιο casual, πράγμα που σήμανε την αρχή για ένα πιο χαλαρό εργασιακό περιβάλλον.

Ενώ τα μπλουζάκια και οι σαγιονάρες δεν επιτρέπονται στην τράπεζα, η κίνηση αντικατόπτριζε “τη μεταβαλλόμενη φύση των χώρων εργασίας γενικά υπέρ ενός πιο περιστασιακού περιβάλλοντος”, δήλωσε ο David Solomon, Διευθύνων Σύμβουλος της τράπεζας σε εσωτερικό σημείωμα τον Μάρτιο. Το νέο κτήριο Goldman Sachs, στο Plumtree Court του Farringdon, θα φιλοξενήσει περίπου 6.500 εργαζόμενους.

Πηγή:markets.businessinsider.com

 

  •  
    100
    Shares
  •  
  •  
  • 100
  •