Θανάσης Ματσώτας: Τι δείχνουν τα άστρα για αισθηματικά και οικονομικά- Μέρος 1

Ζητήσαμε και είχαμε την χαρά να παραχωρήσει αποκλειστική συνέντευξη στο new-economy.gr , ο κος Θανάσης Ματσώτας, κορυφαίος Ελλην Αστρολόγος και Υπεύθυνος σπουδών στην Αστρολογική Σχολή «Κοσμόγραμμα», με ευκαιρία το ξεκίνημα του 2020. Η συνέντευξη αποτελείται από δύο μέρη, το πρώτο δημοσιεύεται σήμερα.

Κύριε Ματσώτα , σας ευχαριστούμε για την μεγάλη τιμή να μας παραχωρήσετε συνέντευξη. Ποια εκτιμάτε ότι είναι τα σημαντικότερα γεγονότα που θα επηρεάσουν αστρολογικά το 2020 και προς ποια κατεύθυνση;

Το 2020 δεν είναι μια εύκολη χρονιά. Κάποιες από τις εκλείψεις είναι ιδιαίτερα δύσκολες, όπως επίσης και η σύνοδος Κρόνου-Πλούτωνα στον Αιγόκερω που ήδη έγινε τον Ιανουάριο αλλά θα συνεχίζει να μας επηρεάζει. Η κίνηση του Άρη γενικότερα και ειδικότερα αυτή στον Κριό όλο το δεύτερο εξάμηνο του 2020, θα ενεργοποιήσει Δία, Κρόνο, Πλούτωνα στον Αιγόκερω, δημιουργώντας γεγονότα, που δεν θα είναι εύκολα.


Η κίνηση του Δία στον Αιγόκερω αλλά και η σύνοδός του με τον Πλούτωνα στις αρχές Απριλίου, σχετίζεται με «φιλόδοξα» έργα υποδομών, που συμφωνούνται ή μπαίνουν σε εφαρμογή, με μεγάλα κεφάλαια που διακινούνται σε αυτά αλλά και στις χρηματαγορές γενικότερα.
Ωστόσο δεν εγγυάται τίποτα για τη σωστή διαχείριση των κεφαλαίων ή τη δίκαιη κατανομή τους, ενώ το «μαύρο» χρήμα ευνοείται ιδιαίτερα!
Η σύνοδος αυτή, μπορεί να εκτινάξει στα ύψη την αισιοδοξία της αγοράς, αλλά όλο αυτό έχει έναν χαρακτήρα «φούσκας»!


Στη γεωπολιτική σκηνή μεγαλώνει η αστάθεια στη Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, στο Hong Kong.
Ο Donald Trump θα οδηγηθεί στις εκλογές, αν καταφέρει να φτάσει σε αυτές, με έντονα προβλήματα, ειδικά προς το καλοκαίρι, αφού θα βγουν πολλά ακόμη στη «φόρα» εναντίον του.
Για την Ελλάδα θα υπάρχει έντονη πολιτική αναταραχή προς το τέλος Μαρτίου και τον Απρίλιο, που θα μπορούσε να σημαίνει και εκλογές. Ωστόσο το μείζον πρόβλημα είναι η Τουρκία.
Πολύ μεγάλο γεωφυσικό φαινόμενο ή κάποια ιδιαίτερα βίαιη ενέργεια περιμένω γύρω από τη σεληνιακή έκλειψη που γίνεται στις 5 Ιουνίου (λίγο πριν ή μετά).
Δεν αναφέρομαι τόσο στην Ελλάδα και στον χώρο της Μεσογείου, όσο σε άλλες περιοχές της γης, αν και η έκλειψη αυτή είναι πολύ σημαντική και δύσκολη και για τις δύο, ιδιαίτερα για την Κύπρο.


«Φαβορί» είναι πάλι η Ινδονησία, η Νέα Ζηλανδία και η θαλάσσια περιοχή που βρίσκεται περίπου στο γεωγραφικό πλάτος του Μεξικού, ανατολικά αλλά κυρίως δυτικά. Επίσης η Γαλλία (Παρίσι) και η Γενεύη.

Θα επηρεαστούν κάποια ζώδια περισσότερο; Αν ναι, ποιο εκτιμάτε ότι θα είναι το πιο ευνοημένο ζώδιο κατά το 2020 σε θέματα αισθηματικά και χρήματος;

Φυσικά οι προβλέψεις αυτού του τύπου είναι πολύ γενικές και το πώς θα επηρεαστεί ο καθένας εξαρτάται από τον προσωπικό του αστρολογικό χάρτη. Γενικά όμως μιλώντας, τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι είναι στο επίκεντρο αλλά με διαφορετικό τρόπο, ανάλογα σε ποιο δεκαήμερο είναι γεννημένοι. Οι του τελευταίου δεκαημέρου, έχουν ακόμη δυσκολίες μπροστά τους, ενώ του πρώτου έχουν μια σχετική εύνοια. Όσοι είναι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο φαίνεται να περνούν σε μια πιο εύκολη χρονιά, αλλά δεν έχουν απαλλαγεί εντελώς από τα δύσκολα.


Πιο ευνοημένοι είναι οι Παρθένοι, οι Ιχθύες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί. Βέβαια όσοι έχουν γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο των δύο τελευταίων, αλλά και του Υδροχόου- Λέοντα, έχουν να αντιμετωπίσουν την απρόβλεπτη συμπεριφορά του Ουρανού από τον Ταύρο, που θα αλλάξει πολλά στη ζωή τους!
Σε ότι έχει να κάνει με τα ερωτικά, η κίνηση του Άρη στον Κριό από το καλοκαίρι μέχρι και λίγο μετά το τέλος του έτους, κάνει το 2020 μια πολύ «σέξι» χρονιά για τους Κριούς και όχι μόνο! Ιδιαίτερα ερωτική είναι επίσης για Παρθένους και Τοξότες.


Στα οικονομικά νομίζω πως πιο ευνοημένοι είναι οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, όπως επίσης και οι Σκορπιοί- Ταύροι (του δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου).

 

Το δεύτερο τμήμα της συνέντευξης θα δημοσιευτεί στο new-economy.gr σε λίγες μέρες.

Για άρθρα, σχόλια ή συνεντεύξεις του κου Ματσώτα πατήστε ΕΔΩ

Η αστρολογική σχολή κοσμόγραμμα  βρίσκεται Βασ. Λογοθετίδη 16 Μετρό Πανόρμου, Τηλ. 2114066855 210 7511799, 6977918026,www.kosmogramma.gr και στο fb: https://www.facebook.com/kosmogramma.gr/

 

new-economy.gr

  •  
    324
    Shares
  •  
  •  
  • 324
  •