Το ‘ΑΘΗΝΑ984’ και ο Νίκος Καρούτζος ‘ανακρίνουν’ σήμερα αναλυτές ενόψει BREXIT στην ‘αγορά αξιών’!

Οι εξελίξεις στη Μεγάλη Βρετανία, περνάνε στο μικροσκόπιο όχι μόνο της παγκόσμιας αγοράς, αλλά και της ‘ΑΓΟΡΑΣ ΑΞΙΩΝ’ της ειδικής εκπομπής του κορυφαίου ραδιοσταθμού ΑΘΗΝΑ 984.

Γι αυτό το σκοπό, ο ΑΘΗΝΑ 984, και συγκεκριμένα ο κορυφαίος δημοσιογράφος Νίκος Καρούτζος, ‘ανακρίνουν’ τον καθηγητή Χρηματοοικονομικών του Πανεπιστημίου Portsmouth, Αγγλίας,  κο Κωνσταντίνο Βέργο, σήμερα Παρασκευή 31/1. Η εκπομπή μεταδίδεται 5-6μμ. και μπορείτε να την παρακουθήσετε διαδικτυακά στο λινκ ΑΘΗΝΑ984

Λίγα λόγια για τον Νίκο Καρούτζο

Ο Νίκος Καρούτζος είναι υπέρμαχος της αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας. Γεννήθηκε το 1969 στις ΗΠΑ από γονείς μετανάστες οι οποίοι επέστρεψαν στην Ελλάδα. Τα σχολικά χρόνια τα πέρασε στην Καλαμάτα όπου και τελείωσε το Λύκειο για να μετακομίσει στη συνέχεια για τις σπουδές  στην Αθήνα. Αυτή την περίοδο κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην Επικοινωνία και Δημοσιογραφία. Στη Δημοσιογραφία ξεκίνησε το 1995 στο Κανάλι 5. Σε όλητην πορεία το ρεπορτάζ που κάνει είναι Οικονομικό-Επιχειρηματικό. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ από τις 27/11/2001. Στον Αθήνα 9,84 επιμελείται και παρουσιάζει κάθε Παρασκευή την εκπομπή «Αγορά Αξιών». Στο παρελθόν έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Επενδυτής, Μακεδονία, Αξία καθώς και το Ραδιοφωνικό Σταθμό Alpha News.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •