Γιάννης Καλλιάνος: «Στις 7 Ιουλίου να γυρίσουμε σελίδα, χωρίς τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.»

Του Χρήστου Παπαθεοφάνους

Με έμφαση στις αξίες, στη δημιουργική ανάπτυξη, στις νέες θέσεις εργασίες, στο να σωθεί ό,τι μπορεί από τη συνθήκη των Πρεσπών για την Μακεδονία, στο ζήτημα των μεταναστών, στην έναρξη της επένδυσης στο Ελληνικό έχοντας ως προϋπόθεση να φύγει και να μην ξαναγυρίσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖ.Α. ήταν οι άξονες στους οποίους εστίασε την ομιλία του ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νότιο τομέα της Β΄ Αθηνών, Γιάννης Καλλιάνος.

Ο γνωστός μετεωρολόγος συνομιλώντας (έδωσε μικρόφωνο στους παρευρισκόμενους για να διατυπώσουν τις απόψεις τους και να θέσουν τα ερωτήματά τους) με πλήθος πολιτών σε γνωστή καφετέρια στη Γλυφάδα, υποσχέθηκε ότι θα είναι πάντα δίπλα τους και ζήτησε να του δώσουν δύναμη.

«Δεν στηρίζομαι από επιχειρηματίες. Είμαι ένας από εσάς. Απεχθάνομαι την έπαρση. Στο λόγο της αντρικής μου τιμής υπόσχομαι ότι θα είμαι δίπλα σας» είπε χαρακτηριστικά. Δεν παρέλειψε από την αρχή της ομιλίας του να ευχαριστήσει τους εθελοντές χωρίς τους οποίους δεν θα έκανε τίποτα.

Το ερώτημα που υπέβαλε ήταν: «Θέλουμε χώρα με λαϊκιστές και σκοταδιστές ή χώρα με δημιουργική ανάπτυξη;»

Επίσης αποκάλυψε ότι στην πρώτη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη το 2016, του είπε ότι «θέλω να σταματήσω να βλέπουμε θλιμμένα πρόσωπα».

Σε ερώτηση πολίτη για τις αξίες όπως η πατρίδα, η θρησκεία, η οικογένεια απάντησε ότι: «Οι Νεοδημοκράτες συγκινούνται με το συγκεκριμένο ζήτημα. Ο ΣΥΡΙΖ.Α. δεν πίστεψε ποτέ σε αυτές τις αξίες. Στις 7 Ιουλίου να δώσουμε κλωτσιά στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και συγνώμη που μιλάω έτσι, να φύγει και να μην ξαναγυρίσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖ.Α.».

Για το ζήτημα της Μακεδονίας ήταν συγκρατημένος λέγοντας μόνο τα εξής: «Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε πίσω ό,τι έκανε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖ.Α. για την Μακεδονία. Υπάρχουν απόνερα στη συμφωνία των Πρεσπών. Ο Τσίπρας έχει υπογράψει και μην το ξεχνάμε».

Για το μεταναστευτικό αποκάλυψε ότι: «Αποτελεί θέμα που ταλαιπωρεί τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Στους προερχόμενους από χώρες με πολέμους όπως η Συρία, θα τους βοηθήσουμε για να ενταχθούν στην Ελλάδα ή να πάνε αλλού αν θέλουν. Οι άλλοι μετανάστες θα πάνε πίσω στις πατρίδες τους».

Για την ασφάλεια των πολιτών, υποσχέθηκε κατάργηση του νόμου Παρασκευόπουλου τονίζοντας ότι στη Ν.Δ. αγαπούν την ασφάλεια, την αστυνομία και τη χώρα.

Για τις νέες θέσεις εργασίας υποστήριξε τα ακόλουθα: «Δεν μπορούμε να διοριστούμε όλοι στο Δημόσιο. Τέλος το Δημόσιο. Χρειαζόμαστε νέες δουλειές. Να δοθούν κίνητρα στους επιχειρηματίες.»

Για την επένδυση του Ελληνικού τόνισε ότι «θα είναι η πρώτη επένδυση που θα ξεκινήσει με τη Νέα Δημοκρατία στην κυβέρνηση, γεγονός που θα ανακουφίσει την ανεργία».

Τέλος σχολίασε τοποθέτηση μητέρας που έχει παιδί με ειδικές ανάγκες λέγοντας ότι: «Τα ΑμΕΑ δεν θα είναι στο περιθώριο».

 

 •  
  10
  Shares
 •  
 •  
 • 10
 •  

One thought on “Γιάννης Καλλιάνος: «Στις 7 Ιουλίου να γυρίσουμε σελίδα, χωρίς τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.»

 • Μας δουλεύετε κύριοι όλων των κομμάτων ουδέποτε πράξατε τίποτα από όσα τάζετε στον λαό προεκλογικά. Θέλετε να επαναλάβετε άλλη μια φορά το ίδιο παραμύθι. Αλλάζετε κάποια ονόματα από τους πρωταγωνιστές του παραμυθιού αλλά το νόημα και η ουσία του παραμυθιού παραμένει η ίδια. Έχετε βρει τρόπους με τα Μ.Μ.Ε. να ταΐζετε κουτόχορτο το λαό τον διαιρέσατε σε δήθεν διαφορετικές ιδεολογίες αλλά οι πράξεις και τα έργα σας δεν διαφέρουν σε τίποτα. Αν ξυπνήσει ο Ελληνικός λαός από τον λήθαργο δεν θα ξέρετε που να πάτε να κρυφτείτε.
  Η Ε.ΣΥ. [ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ]είναι μονόδρομος για τη σωτηρία της Ελλάδος διότι ενώνει όλους τους Έλληνες δίχως κόμμα δόγμα χρώμα.

Comments are closed.