Γεωργία Μπιτάκου: Στις 13 Μαίου ο Ελληνικός λαός θα γκρεμίσει τις δυνάμεις κατοχής!

Η διαδήλωση για την Μακεδονία στην Αθήνα πλησιάζει. Σε 20 μέρες (13/5/2018) πραγματοποιείται η κορυφαία συγκέντρωση στο Συνταγμα για την Μακεδονία. Μαζί με αυτή, τα μεγάλα ερωτήματα παραμένουν. Στο βίντεο, η κα Γεωργία Μπιτάκου, εκθέτει το ζητούμενο που βρίσκεται πίσω απο το τριπλό ξεπούλημα της χώρας μετά το 2010 με την παράδοση της χώρας στις ξένες κατοχικές αρχές που ελέγχονται απο την Γερμανία και άλλα μη εθνικά κέντρα.

  1. Ξεπούλημα και παράδοση της Εθνικής Ταυτότητας της χώρας, με την παράδοση του ονόματος Μακεδονίας στα Σκόπια, που ανοίγει την κερκόπορτα τεμαχίσματος της χώρας, στο βωμό των ιμπεριαλιστικών σχεδίων ξένων δυνάμεων.

2. Ξεπούλημα και παράδοση της Οικονομικής πολιτικής και του ταμείου της χώρας στην νεοταξική Γερμανία, με τα μνημόνια και το απεχθές PSI. Η χωρα δεν αποτελεί κυρίαρχο κράτος πλέον, ακόμη και οι φορολογικές αρχες (‘Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων’-ΑΑΔΕ) ελέγχονται απο διορισμένους απο την ΕΕ επιτρόπους.

3. Φτωχοποίηση του Ελληνα με τα Μνημόνια και τη Φοροκαρπαζιά με απώτερο στόχο τη  μεταβίβαση των παραγωγικών πόρων των Ελλήνων και χώρας στις δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης, κυρίως Γερμανία,  και τη δημιουργία ενος νέου ‘Νταχάου’ χρεοκοπημένων πολιτών-σκλάβων στην Ελλάδα.

Στο βίντεο η Γεωργία Μπιτάκου, μέλος του συντονιστικού του μεγαλειώδους συλλαλητήριου για τη Μακεδονία, εκθέτει τους σκοπούς του Συλλαλητηρίου του Φεβρουαρίου στην Αθήνα τον Φεβρουάριο σε γνωστό τηλεοπτικό κανάλι.