Δεν υπάρχουν αδιέξοδα, υπάρχει Αρχηγός: ο κυρίαρχος Λαός!

«Μπήκαμε αισιως στον 8ον χρόνο κατοχής, ο μεγαλύτερος της Ιστορίας μας
Η Ελλάδα κατεστραμμένη από την παράνομη και παράλογη μνημονιακή πολιτική που μας επέβαλλαν η ΕΕ, το ΔΝΤ και αλλοι δανειστές.

Πεθαίνουμε απο τα μέτρα λιτότητος. Ο φυσικός αριθμός ετησιων θανατων ηταν μεχρι το 2009 περίπου 60.000 ετησίως. Το 2017 είχαμε 123,700 νεκρούς. Ο αριθμός των νεκρών διπλασιάσθηκε και το Υπουργείο Εσωτερικών σταμάτησε να εκδίδει τα στατιστικά στοιχεία επικαλουμενο αλλαγές στο σύστημα συγκέντρωσης των στοιχείων. Πεθαίνουμε από τα μέτρα λιτότητος που διέλυσαν το Εθνικο Συστημα Υγείας,απο την ανεργία τήν πτώχεια,την πείνα,την ελλειψη θέρμανσης,το αγχος που οδήγησε στην αυξηση των αυτοκτονιών.

Επι πλεον η ΕΕ ασκησε πίεση το καθεστώς των Αθηνών να αυξήσει τον αριθμό των πλειστηριασμών.Ετσι ατομα που δεν μπορούν να πληρώσουν τα δάνεια τους επειδή μειώθηκαν οι μισθοί η η συντάξεις τους και αυξήθηκε υπέρμετρα η φορολογία χάνουν τα σπίτια τους.Και βέβαια αρχισαν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί που δεν μας επιτρέπουν να τους παρεμποδίζουμε με την λαική δύναμη. Τα λαθη και τα σφάλματα που οδήγησαν την Ελλάδα να αυξηθει το χρέος απο 124% σε 185% σήμερα.Και παραδεχθηκαν τα λάθη και η ΕΕ και το ΔΝΤ αλλά αρνήθηκαν να τα διορθώσουν για να μήν χασουν κάποια αξιοπρέπεια που νομίζουν οτι εχουν.Μόνο οι Ελληνικές κυβερνήσεις αρνήθηκαν να παραδέχθούν τα λάθη τους.

Μια διαλυμένη Ελλάδα αποτελεί ευκολη λεία για γείτονες με αρπαχτικές βλέψεις.Ετσι η Τουρκία,εκμεταλλευομένη την διάλυση μας,μας προκαλεί σε πολεμική αναμέτρηση.Εμβολίζει σκάφος του Πολεμικού Ναυτικού μας,απήγαγε την πρώτη Μαρτίου δύο Ελληνες στρατιωτικούς που θα τους κρατήσει μέχρι και μετά τις Τουρκικές εκλογές του Ιουνίου,σκοτώνεται μετά απο αναχαίτιση Τουρκικών αεροπλανων ο πιλότος μας Σμηναγός Γ.Μπαλταδώρος και διεκδικει με εμφαση τώρα τα νησιά του Αιγαίου.Επιδιώκει μέσω της πολεμικής αναμέτρησης να αποκτήσει την κυριότητα του μισού Αιγαίου και της Θράκης.Παρεμποδίζει με πειρατικά μέσα την Κυπριακη Δημοκρατία να προχωρήσει στην αναζήτηση και εκμετάλλευση ενεργειακών πόρων που βρίσκονται στην ΑΟΖ της Κύπρου.

Μια διαλυμένη Ελλάδα σύρεται να λύσει το Σκοπιανό παραχωρώντας το ονομα Μακεδονία στην ΠΓΔΜ. Μα ο Ελληνικός λαός βροντοφώνηξε ενα αλλο οχι στις διαδηλώσεις της Θεσσαλονίκης και του Συντάγματος.Και παρ’ όλα αυτά οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται.

Ο Γεώργιος Παπανδρέου στις διαδηλώσεις του 1965 ειχε υπογραμμισει.»Ενας ειναι ο Αρχηγός,ο κυρίαρχος Λαός.»

Στην διαδήλωση της 13ης Μαιου ο κυρίαρχος λαός :
-Θα απαιτήσει απο την Τουρκία την επιστροφή του Αγγελου Μητρετώδη και του Δημήτρη Κουκλάτζη.
-Θα απαιτήσει απο τις ενοπλες δυνάμεις της χώρας την χρήση πιο αποτελεσματικών μεθόδων αντιμέτωπισης της Τουρκικής προκλητικότητος.
-Θα βροντοφωνήσει ενα νέο οχι στην παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας.
-Θα ζητήσει την εφαρμογή του αρθρου 120 π.4 του Συνταγματος.
-Θα απαιτήσει την καταγγελία των μνημονίων με βασει το διεθνές δικαιο και την επιστροφή στην Ελλάδα της πουλημένης εθνικής της κυριαρχίας της.
-Θα ζητήσει την παραπομπή των υπευθύνων της καταστροφής της Ελλάδος σε δίκη για εσχάτη προδοσία.

Τέλος θα πρέπει να σχηματισθεί σκιώδης προσωρινή κυβέρνηση για την παρακολούθηση των εξελίξεων στην Ελλάδα και για την υποβολή προτάσεων για μια ανεξάρτητη και ελεύθερη Ελλλαδα.»

Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος
Πρέσβης επι τιμή.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •