Εισαγγελική παρέμβαση για το νερό στη Θεσσαλονίκη

Η έλλειψη υδροδότησης στη Θεσσαλονίκη προκάλεσε την εισαγγελική παρέμβαση, όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη. Ολόκληρη η ανακοίνωση του Δήμου:

Αγαπητοί συμπολίτες,

Η εισαγγελική παρέμβαση την οποία ζητήσαμε ήδη από χθες είναι γεγονός (βλέπε όλη τη σχετική ειδησεογραφία) και ανοίγει τον δρόμο για την απόδοση ευθυνών σε όσους άφησαν την πόλη χωρίς νερό για 5 ημέρες, δημιουργώντας τεράστια προβλήματα δημόσιας υγείας. Ο δήμος μας συνεργάζεται με τις εισαγγελικές αρχές για την πλήρη διερεύνηση του εφιάλτη της λειψυδρίας που ζει η πόλη.

Όλες οι μαρτυρίες σας – ενημερώσεις των ημερών αυτών για την έλλειψη νερού στην περιοχή σας μαζί με το σύνολο των τηλεφωνικών καταγγελιών που συγκεντρώσαμε στον δήμο θα αξιοποιηθούν στο πλαίσιο της εισαγγελικής αυτής έρευνας. Εάν και σήμερα για 6 συνεχόμενη μέρα συνεχίζεται η έλλειψη νερού στην περιοχή σας, σας καλούμε να μας το δηλώσετε για να αποτελέσει και αυτή η μαρτυρία μέρος της διερεύνησης ώστε να έχουμε έγκυρη ενημέρωση από εσάς και όχι από τους εκπροσώπους της ΕΥΑΘ που έδειξαν ότι είναι αναξιόπιστοι. Οι προσπάθειες του δήμου μας ώστε να αναζητηθούν οι ευθύνες για τον εφιάλτη της λειψυδρίας που έζησε η πόλη θα συνεχιστούν σε όλα τα επίπεδα.

  •  
    5
    Shares
  •  
  •  
  • 5
  •