Nτόναλντ Τραμπ εναντίον Μπιλ Γκέιτς : το έθνος-κράτος κατά της παγκοσμιοποίησης 

Του Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου.

Mια μεγάλη σύγκρουση θα καθορίσει το μέλλον της ανθρωπότητας, μια σύγκρουση όχι μόνο ανάμεσα σε δυο πολιτικοοικονομικά μοντέλα. Αλλά ανάμεσα στην ελευθερία από τη μια πλευρά και τη δικτατορία που θέλει να εκμεταλλευθεί τον φόβο από την άλλη.

Η δυστοπική παγκοσμιοποίηση

Όσοι θέλουν ολοκληρωτικό έλεγχο και κατάργηση των ελευθεριών του ατόμου, με πρόσχημα τη βιοασφάλεια,  συντάσσονται με το Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ, τη Γερμανοκρατούμενη ΕΕ και τον Μπιλ Γκέιτς,

ως υπέρμαχο του βιοτεχνολογικού και ψηφιακού ελέγχου της ανθρωπότητας, με  τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τον ΟΗΕ που έχουν στενή σχέση με την ολοκληρωτική Κίνα, την οποία έχουν πλέον σαν πρότυπο οι Παγκοσμιοποιητές γιατί έχει καταργήσει όλες τις ελευθερίες στους πολίτες και τους ελέγχει μέσω κινητών και καμερών, ενώ αξιολογεί τις ζωές τους με πόιντ σύστεμ.

Οι συγκεκριμένοι μέχρι το χρήμα θα θελήσουν να αντικαταστήσουν με αποκλειστικά ηλεκτρονικό γιατί τους διευκολύνει καλύτερα στον έλεγχο μας. Το πρόσχημα θα είναι πως το τυπωμένο χρήμα μεταδίδει ιούς και μικρόβια.

Το έθνος κράτος

Και όσοι θέλουν να παραμείνουμε στη ζωή που γνωρίζαμε, στην οποία υπήρχαν ακόμη ελευθερίες και δικαιώματα συντάσσονται με αντιπαγκοσμιοποιητές όπως ο Τραμπ, ο Τζόνσον και ο Πούτιν. Μπορεί οι συγκεκριμένοι να μην είναι οι καλύτεροι, μπορεί να βαρύνονται με λάθη ακόμη και σοβαρά, αλλά το βασικότερο είναι πως βρίσκονται με την πτέρυγα που θέλει ακόμη ελεύθερο τον άνθρωπο και που πιστεύει ακόμη στα έθνη-κράτη, στις εθνικές οικονομίες, στα σύνορα που πρέπει να προστατεύονται και στις εκλεγμένες κυβερνήσεις που σέβονται τα συντάγματα.

Δεν είναι τυχαίο ότι τα περισσότερα χρήματα που δόθηκαν στην ιστορία της ανθρωπότητας σαν πακέτο διάσωσης, τα έδωσαν οι Τραμπ και Τζονσον για να στηρίξουν τις εθνικές οικονομίες και τους εργαζομένους των χωρών τους. Δεν είναι τυχαίο επίσης  ότι η Παγκοσμιοποιητική ΕΕ είναι μακριά απο κάθε συλλογιστική να διασώσει τις εθνικές οικονομίες και τους  λαούς. Προτίμησε να σώσει τις τράπεζες και να στηρίξει με υπέρογκα ποσά τα ομόλογα ενώ η Γερμανία που είναι το ευρωπαικό διευθυντήριο έδωσε μόνο ψίχουλα στις πολύπαθες χώρες του Νότου, θεωρώντας πως η οικονομική καταστροφή τους αυξάνει τη δική της κυριαρχία σε σημείο ολοκληρωτικού ελέγχου.

Η σύγκρουση φίλες και φίλοι ξεκίνησε με μια κίνηση του Τραμπ που εκτός από ουσιαστική είναι και συμβολική. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ σταμάτησε τη χρηματοδότηση του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας από τη χώρα του. Ζήτησε μάλιστα να λογοδοτήσει ένας οργανισμός που απέκρυψε πληροφορίες για το δράμα που συνέβαινε στην Κίνα ενώ καθησύχαζε τους δυτικούς λαούς για τη μεταδοτικότητα και θνησιμότητα του κορονοϊού.

Θεωρώ πως η κίνηση του Τραμπ ήταν απόλυτα δικαιολογημένη, ενδεχομένως έπρεπε μάλιστα να την κάνει και νωρίτερα. Γιατί ήταν απαράδεκτη ώς ύποπτη η στάση του ΠΟΥ όπως έγραψα και σε προηγούμενο άρθρο μου.

Το στημένο παιχνίδι του ΠΟΥ

Δείτε τι δήλωνε ο ΠΟΥ στις 14 Ιανουαρίου: «οι πρώτες έρευνες που διεξήγαγαν οι κινεζικές Αρχές κατέληξαν στον συμπέρασμα ότι δεν υπάρχουν σαφή δεδομένα ότι ο νέος κορονοϊός μπορεί να μεταδοθεί από άνθρωπο σε άνθρωπο». Πράγμα που ήταν εντελώς ψέμα και παραπληροφόρηση. Γιατί οι Κινέζοι είχαν διευκρινίσει νωρίτερα πως “η πιθανότητα της περιορισμένης μετάδοσης από άνθρωπο σε άνθρωπο δεν μπορεί να αποκλειστεί“.

Η αντίδραση του Μπιλ Γκέιτς, που εκπροσωπεί το κλάμπ της Παγκοσμιοποίησης και είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος χορηγός του ΠΟΥ, ήταν ακαριαία μετά την ανακοίνωση του Τραμπ. Με τουίτ του ο μεγιστάνας της Microsoft τόνισε πως η διακοπή της χρηματοδότησης του ΠΟΥ είναι «τόσο επικίνδυνη όσο ακούγεται» και πρόσθεσε πως ο κόσμος χρειάζεται τον ΠΟΥ “τώρα περισσότερο από ποτέ”.

Γιατί όμως οι Παγκοσμιοποιητές σαν τον Γκέιτς θέλουν να διασώσουν τα προνόμια του ΠΟΥ; Πρώτον γιατί είναι υπηρεσία του ίδιου του ΟΗΕ, του οργανισμού που δημιουργήθηκε για να εξυπηρετεί τα παγκοσμιοποιητικά σχέδια. Και δεύτερον γιατί θέλουν να χρησιμοποιήσουν τον ΠΟΥ στην παρούσα φάση σαν επικεφαλής οργανισμό μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Αυτό ζήτησε ο Αντόνιο Γκουτέρες, ο ΓΓ του ΟΗΕ, από τις χώρες της G-20. Να σχηματίσουν μια παγκόσμια διακυβέρνηση προκειμένου να αντιμετωπισθεί η επιδημία με τον ΠΟΥ να δίνει τις βασικές κατευθύνσεις. Και αν ο ΠΟΥ έχει το γενικό συντονισμό τότε ο ΟΗΕ και το κλαμπ της Παγκοσμιοποίησης που είναι πίσω του θα έχουν το γενικό πρόσταγμα.

Στην ίδια κατεύθυνση με του Γκουτέρες είναι και η πρόταση του Γκόρντον Μπράουν. Ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός ζήτησε να σχηματισθεί μια παγκόσμια διακυβέρνηση προκειμένου να αντιμετωπισθεί τόσο η επιδημία, όσο και οι οικονομικές συνέπειές της. Σαν επικεφαλής αυτής της κυβέρνησης θα ήθελε να βρίσκονται πολιτικοί ηγέτες, εμπειρογνώμονες του τομέα της Υγείας και πρόεδροι διεθνών οργανισμών. Φαινομενικά πρόκειται για μια πολύ καλή ιδέα να προχωρήσει ενωμένη η ανθρωπότητα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Όμως γνωρίζουμε πως οι Παγκοσμιοποιητές πίσω από τον ανθρωπιστικό και συνεργατικό μανδύα που φοράνε, θέλουν να αποκτήσουν πολιτική εξουσία που να παρακάμπτει τις εκλεγμένες κυβερνήσεις. Και να εφαρμόσουν με αφορμή την επιδημία και τη μελλοντική βιοασφάλεια ένα παγκόσμιο αστυνομοκρατούμενο κράτος με την ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία του Μεγάλου Αδελφού.

ΔΝΤ, ο δεύτερος πυλώνας

Εκτός από τον ΠΟΥ, ο δεύτερος πυλώνας στα σχέδια των Παγκοσμιοποιητών σε αυτή την πονηρή περίοδο είναι το ΔΝΤ. 92 πολιτικοί ηγέτες και μέλη διεθνών οργανισμών ζήτησαν με κοινή επιστολή τους τη συνεργασία των ηγετών της G-20 με το ΔΝΤ, την Παγκόσμια Τράπεζα και τον ΟΗΕ για να αντιμετωπισθεί η επιδημία και η παγκόσμια οικονομική κρίση. Και οι 92 είναι επίλεκτα μέλη του κλαμπ της Παγκοσμιοποίησης. Ανάμεσα τους φιγουράρουν τα ονόματα του Τζορτζ Σόρος,

του Γιώργου Παπανδρέου, των Βρετανών  Τόνι Μπλερ και Γκόρντον Μπράουν, του πρώην ΓΓ του ΟΗΕ Μπαν Κι-Μουν,  του Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο και Ρομάνο Πρόντι (πρώην πρόεδροι της Κομισιόν), του Πασκάλ Λαμί (προέδρου του Παγκοσμίου Οργανισμού Εμπορίου), του νεοφίλ πρώην πρόεδρου της Αργεντινής Μαουρίτσιο Μάκρι (που έβαλε τη χώρα του στο ζυγό του ΔΝΤ), του Ιταλού Μάριο Μόντι (έγινε πραξικοπηματικά πρωθυπουργός της Ιταλίας το 2011 με τη βοήθεια της Γερμανίας και της Goldman Sachs).

Πρότειναν λοιπόν οι 92 αστέρες της Παγκοσμιοποίησης ένα σχέδιο στο οποίο το ΔΝΤ σε συνεργασία με τις κεντρικές τράπεζες των μεγαλυτέρων χωρών θα δώσει οικονομική βοήθεια στις ασθενέστερες χώρες. Όλοι ξέρουμε φυσικά τι αιματηρά ανταλλάγματα ζητάει το ΔΝΤ προκειμένου να παρέχει τα δάνεια του. Και δυστυχώς ήδη 90 χώρες έχουν κάνει ή σκέπτονται να κάνουν αίτημα σε αυτό προκειμένου να τους χορηγήσει δάνεια. Ανάμεσα τους και το άλλοτε περήφανο Ιράν ενώ δύσκολα θα τη γλυτώσουν η Τουρκία και η Ελλάδα.

Συμπέρασμα

Διαλέξτε λοιπόν θέση αγαπητοί αναγνώστες στη μεγάλη σύγκρουση που ήδη ξεκίνησε. Θα εμπιστευθούμε τα έθνη-κράτη, τις εκλεγμένες κυβερνήσεις, τις εθνικές οικονομίες, τις ατομικές μας ελευθερίες που κατοχυρώνουν τα συντάγματα, τις αξίες της εθνικής ανεξαρτησίας και λαικής κυριαρχίας που διαπότισαν τους πολιτικούς αγώνες αιώνων στη Δύση; Ή θα ακολουθήσουμε κοπαδιαστά όσους θέλουν να τα καταργήσουν ταίζοντας μας με μεγάλες δόσεις φόβου και λέγοντας μας πως το κάνουν για τη δική μας ασφάλεια;

Φυσικά και θέλουμε όλοι μια διεθνή συνεργασία για να ξεπεραστεί η κρίση. Θέλουμε να είναι μια συνεργασία ανάμεσα σε κυρίαρχα κράτη ή να χρησιμοποιηθεί σαν επίκληση για τη δημιουργία μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης χωρίς αντιπολίτευση η οποία να προωθήσει μια παγκόσμια αστυνομοκρατούμενη κοινωνία “για το καλό μας”;

new-economy.gr

Για άλλα άρθρα του Κων/νου Παπαδόπουλου ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

6 thoughts on “Nτόναλντ Τραμπ εναντίον Μπιλ Γκέιτς : το έθνος-κράτος κατά της παγκοσμιοποίησης 

 • Πολύ καλή η τοποθέτηση του K. Παπαδόπουλου, και εξαιρετική η κίνηση του Trump να σταματήσει την χρηματοδότηση του WHO. Ο οργανισμός αυτός βαθειά διαπλεκόμενος για δεκαετίες, μεταξύ άλλων, διατηρεί και δεν επεμβαίνει στα πλασματικά όρια ακτινοβολίας της ICNIRP από το 1998, κωφεύει σε χιλιάδες επιστημονικά συγγράμματα που αποκαλύπτουν τις σοβαρές βιολογικές επιπτώσεις της τεχνολογίας ασύρματης επικοινωνίας GSM, 3G, και 4G και στις άγνωστες απιπτώσεις της 5G μιας εντελώς διαφορετικής τεχνολογίας με διαφορετικό σήμα και συχνότητες που ανεβαίνουν από τα 2,45GHz στα 60GHz (βλ. Wuhan & Diamond Princess), με άγνωστες βιολογικές επιπτώσεις.

  • ΗΡΘΑΝ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΟΥ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΟΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ MIND CONTROL ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ, ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΦΥΤΕΥΣΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΒΟΥΛΗΤΙΚΟΥ ΟΝΤΟΣ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ. ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ: ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΟΒΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟΥΝ. ΑΛΛΑ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΠΛΑΤΩΝ “ΑΝΕΥ ΘΥΜΟΥ ΓΕΝΝΑΙΟΥ ΨΥΧΗ ΠΑΣΑ ΑΔΥΝΑΤΟΣ ΔΡΑΝ”, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΗ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ, ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΨΕΤΕ, ΣΥΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ! ΕΣΤ’ ΗΜΑΡ!

  • Υποκλίνομαι κύριε Παπαδόπουλε Κώστα στο εμπεριστατωμένο άρθρο σου, και σου εύχομαι καλή και ευλογημένη Ανάσταση !!

 • ΕΥΓΕ κ Παπαδοπουλε!!!!

 • Η επιτακτική ανάγκη είναι η μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού. Σ’αυτό συμφωνούν άπαντες!

 • Ενδιαφέρον άρθρο. Μια απορία μόνο: Στις ΗΠΑ γίνεται “χαμός”, λόγω του τρόπου με τον οποίον ο “γελωτοποιός” (ενίοτε) Τραμπ, αντιμετώπισε, επί καιρό, την επιδημία. Φταίει γι’ αυτό ο ΠΟΥ; Ο ΗΓΈΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙ; Και, επειδή, βεβαίως, δεν μπορεί να έχει γνώσεις επί παντός επιστητού, δεν οφείλει να έχει συμβούλους ικανούς να τον συμβουλέυσουν σωστά;
  Διαβάστε τι έγραφε η Ρούλα Τσουλέα στην IATROPEDIA στις 22 Φεβρουαρίου 2020:
  «Βρισκόμαστε στα πρόθυρα πανδημίας», λέει ο κορυφαίος λοιμωξιολόγος των ΗΠΑ
  Ρούλα Τσουλέα 22 Φεβρουαρίου 2020 | 21:34
  Η ανθρωπότητα βρίσκεται μπροστά σε μία πανδημία εν τη γενέσει της, προειδοποιεί ο Dr Anthony Fauci, διευθυντής του Εθνικού Ιδρύματος Αλλεργιών & Λοιμωδών Νόσων.
  Ο νέος κοροναϊός βρίσκεται ένα βήμα πριν από την πρόκληση πανδημίας, καθώς αυξάνονται τα κρούσματα τοπικής μετάδοσης από άνθρωπο σε άνθρωπο, δίχως να υπάρχει γνωστή επαφή με την Κίνα ή με άλλο γνωστό κρούσμα.
  Την εκτίμηση αυτή έκανε μιλώντας στο CNN ο κορυφαίος λοιμωξιολόγος των ΗΠΑ, ο Dr Anthony Fauci, διευθυντής στο ομοσπονδιακό Εθνικό Ίδρυμα Αλλεργιών & Λοιμωδών Νόσων (NIAID).
  «Η μοίρα μας εξαρτάται από την ικανότητα των χωρών εκτός Κίνας να διαχειριστούν τα κρούσματα που σχετίζονται με τα ταξίδια», είπε. «Δυστυχώς αρχίζουμε ήδη να βλέπουμε συνεχή μετάδοση από άνθρωπο σε άνθρωπο, δίχως να ανευρίσκεται η πηγή αυτών των περιστατικών».
  Και συνέχισε: «Όταν βλέπει κανείς χώρες όπως η Ιαπωνία και η Νότια Κορέα να έχουν τέτοιου είδους περιστατικά, τότε βλέπει τα πρόθυρα μιας πανδημίας. Όταν οι χώρες αυτές αυξηθούν σημαντικά, τότε η ζημιά θα έχει γίνει και θα είναι πολύ δύσκολο να κάνουμε κάτι».
  Ο Dr Fauci πρόσθεσε πως για τις προηγμένες χώρες ο κοροναϊός συνιστά ακόμα έναν κίνδυνο που παραμένει «πολύ χαμηλός». Ωστόσο προειδοποίησε ότι «αυτό μπορεί να αλλάξει πολύ σύντομα». Υπεραμύνθηκε τέλος της απόφασης να εκκενωθεί το κρουαζιερόπλοιο Diamond Princess από τους επιβάτες που βρίσκονταν σε καραντίνα. «Ήταν μια δύσκολη απόφαση», είπε, «αλλά χωρίς αμφιβολία ήταν η σωστή απόφαση».

  Και στις 13 Απριλίου το in.gr γράφει:
  Ο κορυφαίος σύμβουλος δημόσιας υγείας της αμερικανικής κυβέρνησης δρ Αντονι Φάουτσι δήλωσε το βράδυ στο CNN ότι ο πρόεδρος Τραμπ αντέδρασε καθυστερημένα και δεν άκουσε τους ειδικούς που τον προειδοποιούσαν από τις αρχές του έτους ότι έπρεπε να ληφθούν μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
  Ο απολογισμός της επιδημίας Covid-19 στις ΗΠΑ δε θα ήταν τόσο βαρύς, αν είχαν εφαρμοσθεί πιο γρήγορα τα περιοριστικά μέτρα, παραδέχθηκε.
  Αυτά. Αν θελετε, δίνετε μια απάντηση. Ευχαριστώ

  ΥΓΕΙΑ
  ΠΑΙΔΙ
  ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  ΣΕΞ
  ΟΜΟΡΦΙΑ
  ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ
  TIPS
  ΧΡΗΣΙΜΑ
  ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
  ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ
  ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
  ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ
  SOCIAL
  FACEBOOK
  TWITTER
  GOOGLE +
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  Site Map ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  Copyright iatropedia© 2020

Comments are closed.