Η Ανάσταση του Έθνους δεν θα προέλθει αποκλειστικά από το παραμύθι της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης

Όπως θα έχετε καταλάβει πλέον, φέτος το Πάσχα, είναι θαύμα ότι τελικά είμαστε ακόμη ζωντανοί, πήγαμε (ξανά) στην εκκλησία με κατάνυξη και θα καταφέρουμε να σουβλίσουμε (ξανά) αρνί στα χωριά μας, παρά την οικονομική ανέχεια.


Οι εθνικές απειλές έχουν αυξηθεί και από τα Βαλκάνια και κυρίως από τους επικίνδυνους, ισχυρούς και θρασείς Τούρκους, που δεν σκαμπάζουν από ευρωπαϊκή ένωση και ευρωπαικούς θεσμούς, ούτε βέβαια τους φοβούνται και τους σέβονται, καθώς μόνο οι αφελείς και οι αδαείς δεν έχουν καταλάβει πλέον, ότι τα συμφέροντα της ΕΕ συμπίπτουν μόνο με τα Γερμανικά.


Τα 15 δις τον χρόνο, που δίνουμε σε τόκους στους Γερμανούς, αποδείχτηκε ότι δεν μας εξασφαλίζουν καμία προστασία.
Θα πρέπει να δώσουμε πάλι μερικά δις για εξοπλισμούς για να προστατεύσουμε την πατρίδα μας και να αναζητήσουμε πιο δυνατούς συμμάχους για προστασία.
Το πασιφιστικό παραμύθι των φιλελεύθερων έλαβε τέλος, ότι τάχα μου η ευρωπαϊκή ολοκλήρωση θα μας προστατεύει και η οικονομική ανάπτυξη και η μείωση του χρέους, θα εξασφαλίζει τα σύνορα μας.


Ούτε η μείωση του χρέους έγινε μετά από 10 χρόνια μνημονίων, ούτε οικονομική ανάπτυξη είδαμε και βεβαίως ούτε μειώθηκε η προκλητικότητα των γειτόνων μας, για να μην προσθέσω και τους πρόσφυγες.
Και καλά, πες ότι όντως τα κάναμε μαντάρα στα οικονομικά και η ΕΕ είναι αυστηρή και έχει κανόνες, τα σύνορα μας δεν μπορεί να τα εξασφαλίσει ;
Προφανώς πλέον τα εθνικά σύνορα, είναι κατά το δοκούν άλλοτε εθνικά, άλλοτε ευρωπαϊκά, όπως και το Σύνταγμα μας.
Εμένα αυτό δεν μου αρέσει και δεν το θέλω και η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων.
Καλή ανάσταση Έλληνες!

Νίκος Ζόμπολας