Ο Νικήτας Κακλαμάνης εκθέτει ιδεολογικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Του δημοσιογράφου Θανάση Γκόρδη

Τόσα χρόνια τα λέω…

Ο ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ, ΣΗΜΑΙΝΟΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΔ (ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ), ΕΚΘΕΤΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!.. ΑΛΛΑ, ΕΠΙΣΗΣ, ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΪΚΟΔΕΞΙΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

Τι είπε ο Κακλαμάνης (στην εφημερίδα τής παραδοσιακής δεξιάς “Εστία”);

Μερικά από όσα τονίζω εγώ από το 2016 όταν εξελέγη πρόεδρος τής ΝΔ ο Μητσοτάκης (αλλά και πριν από τότε), μέχρι και σήμερα:

– “Η παραδοσιακή γνήσια (λαϊκή) Δεξιά (τής εθνικοφροσυνης) έχει προ πολλού παραγκωνιστεί στη ΝΔ, από ένα αυτοσχέδιο παράρτημα τού (σημιτικού) ΠΑΣΟΚ”!..

– “Ο ΣΥΡΙΖΑ και το (μετά Ανδρέα) ΠΑΣΟΚ, που έβγαζαν φλύκταινες με τον πατριωτισμό (τού έθνους συμπληρώνω εγώ), εντάσσουν τώρα τον όρο πατριωτισμό στη ρητορεία τους, ενώ η ΝΔ δεν ιδρώνει”!..

Όλα τα παραπάνω, ο Ν.Κακλαμάνης τα δημοσιοποίησε μόνο μετά την ηχηρή εκλογική “σφαλιάρα” τής ΝΔ στις ευρωεκλογές! Όσο η ΝΔ ήταν στο 41%, όλα καλά!..

Δεν ένιωθε καθόλου την ανάγκη ειλικρίνειας για να τα εξωτερικεύσει.. Βέβαια ο γηραιός και έμπειρος δεξιός πολιτικός ΔΕΝ ανέφερε όλη την αλήθεια..

Δεν είπε ότι: – Ο ίδιος ο Μητσοτάκης διατυμπανίζει επί χρόνια, εξ’ αρχής, πως ΔΕΝ είναι δεξιός. Άρα το γνώριζαν αυτό όταν τον εξέλεξαν πρόεδρο – και μετά πρωθυπουργό – οι λαϊκοδεξιοί..

– Η σημερινή ΝΔ τού Μητσοτάκη, αποκαλεί την λαϊκή δεξιά – χωρίς ντροπή – “ακροδεξιά” (!), όπως κάνουν επί δεκαετίες οι αριστεροί!.. Διότι η ΝΔ έχει καταστεί πλέον ιδεολογικά ένας “γαλάζιος ΣΥΡΙΖΑ”.. – Ο Μητσοτάκης όχι απλά δεν είναι λαϊκοδεξιός, αλλά είναι ξενόδουλος νεοφιλελεύθερος, δηλαδή ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΗΣ που εφαρμόζει την σχετική ατζέντα ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ έθνους, Ορθοδοξίας, παραδοσιακής οικογένειας και βιολογικού φύλου..

Υλοποιώντας παράλληλα ακραίο τραπεζοκρατικό καπιταλισμό (ιδιωτικοποίηση των πάντων, αντεργατικές νομοθεσίες κ.α.), καθώς και την woke ατζέντα όπως θέλουν τα αφεντικά του, Κλάους Σβαμπ (μέντορας τού Κυριάκου..), Τζορτζ Σόρος κλπ.

– Η ΝΔ έχει ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΕΙ πλέον ολοκληρωτικά (και φυσικά εκούσια) από την παγκοσμιοποίηση, και είναι αδύνατο να αντιστραφεί η εν λόγω πορεία ακόμη και χωρίς Μητσοτάκη στην αρχηγία. Μόνο αποσπασματικές πολιτικές βελτιώσεις μπορεί να γίνουν από τον μελλοντικό διάδοχό του, που ΔΕΝ θα αλλάζουν τη ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ τροχιοδρόμηση.

Και ρωτώ λοιπόν εγώ ο “ενοχλητικός” σκεπτόμενος ΕΘΝΟπατριώτης, ο δήθεν “ακροδεξιός”:

ΓΙΑΤΙ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ ΛΑΪΚΟΔΕΞΙΟΙ, ΠΟΥ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ “ΠΑΤΡΙΣ – ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ” ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟΝ (ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ) ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑ (ΑΛΛΟΤΕ ΥΠΟΥΛΑ, ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ) ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ;;

Επειδή, ωστόσο, ποτέ δεν απαντάτε, θα απαντήσω εγώ για εσάς.. Και σάς προκαλώ να μού πείτε ότι δεν έχω δίκιο.. Ο λόγος που ψηφίζετε Μητσοτάκη – εξαιρώ τούς πολλούς ανύπαρκτης πολιτικής αντίληψης και χαμηλού IQ, ΔΕΝ απευθύνομαι σε εκείνους – είναι ότι σάς ενώνει η ΕΞΟΥΣΙΑ..

Αφού για εσάς η εξουσία είναι πάνω από όλα.. Η πάσης θυσίας εξουσία, όμως, απαιτεί ο κομματισμός να υπερτερεί τού πατριωτισμού..

Γι’ αυτό ψηφίζετε το κόμμα σας ως ΤΑΜΠΕΛΑ, ανεξαρτήτως ποιος είναι ο πρόεδρος..

Κι ο Κασσελάκης (που το 2019 δημόσια αρθογραφούσε υπέρ τού Μητσοτάκη σας, διότι ιδεολογικά είναι ίδιοι, με κοινά αφεντικά κιόλας) να ήταν πρόεδρος τής ΝΔ, πάλι θα την ψηφίζατε.. Κοροϊδεύετε τον (εξ’ αριστερής ιδεολογίας εθνομηδενιστικό) ΣΥΡΙΖΑ πως ο (πράγματι) φυτευτός Κασσελάκης, που δεν είναι αριστερός, τούς πήρε το κόμμα. Αλλά δεν βλέπετε (ή δεν θέλετε να δείτε..) ότι ο Μητσοτάκης, που ο ίδιος παραδέχεται ότι δεν είναι δεξιός, σάς έχει πάρει εδώ και καιρό το κόμμα!..

Οι απόψεις των αρθρογράφων είναι προσωπικές, δημοσιεύονται στα πλαίσια της ελευθερίας του λόγου, και δεν είναι απαραίτητο να εκφράζουν κι αυτές του new-economy.gr.