Το σύνθημα: Αμερικάνοι φονιάδες των λαών

Αυτό ήταν το σύνθημα που άρχισε να ακούγεται από την περίοδο της επταετούς χούντας μέχρι και το 1990 περίπου.

Ο λόγος τοις πάσι γνωστός .

Μέχρι και ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον κατά την επίσκεψή του στην Ελλάδα ζήτησε συγνώμη από τον ελληνικό λαό ενώπιον του προέδρου της ελληνικής δημοκρατίας για την δικτατορία που επέβαλαν το 1967.

Ας το πάρουμε απ’ την αρχή.

Ρίξατε δυο ατομικές βόμβες στην Ιαπωνία, κάψατε χιλιάδες κόσμο, που υποφέρει μέχρι σήμερα, ενώ ο πόλεμος είχε ουσιαστικά τελειώσει ,μόνο και μόνο για να δείξετε στην τότε Σοβιετική Ένωση ότι έχετε πυρηνικά και πρέπει να το βουλώσει.

Στο Βιετνάμ καίγατε τον κόσμο με τις βόμβες ναπάλμ, καταστρέψατε με χημικά τη Γη, τα δάση και τις υποδομές ενός ολοκλήρου κράτους, δεν αφήσατε τίποτα όρθιο, ρίχνατε τις βόμβες μέσα στις πόλεις και τα χωριά, διαλύοντας τα πάντα. Και τελικά ηττηθήκατε Για όλα υπάρχουν αποδείξεις από σας τους ίδιους.

Διαλύσατε την Γιουγκοσλαβία βομβαρδίζοντας το ίδιο το Βελιγράδι, ρίχνοντας βόμβες στα σπίτια, τα νοσοκομεία, χωρίς να υπολογίζετε τίποτα. Ακόμα και την Κινέζικη Πρεσβεία χτυπήσατε και είπατε «παράπλευρη απώλεια».

Δικάσατε τον Μιλόσεβιτς σαν εγκληματία στην Χάγη, σε ένα add hoc «δικαστήριο» με δίκη παρωδία και τον «σκοτώσατε» προφυλακισμένο πριν προλάβει να τελειώσει η δίκη, αφήνοντας τους ουτσεκάδες να βαφτίζουν το Κόσσοβο (αλβανικό), επειδή έτσι γουστάρατε. Τον οποίο Μιλόσεβιτς το κανονικό δικαστήριο τον αθώωσε μετά θάνατον.

Το Φεβρουάριο του 2007 το Διεθνές Δικαστήριο απάλλαξε τη Σερβία υπό τη διακυβέρνηση του Μιλόσεβιτς από την άμεση ευθύνη για τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν κατά τη διάρκεια του Πολέμου της Βοσνίας.

Ύστερα από 11 και πλέον χρόνια από τον θάνατό του, ένα δεύτερο τμήμα του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ στην Χάγη αποφάνθηκε ότι ο πρώην Πρόεδρος της Γιουγκοσλαβίας Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς δεν ήταν υπεύθυνος για τα εγκλήματα πολέμου που διεπράχθησαν στην Βοσνία.

Βάλατε τους Τούρκους ή αδιαφορήσατε σκόπιμα να εισβάλουν στην Κύπρο, σε ένα ανεξάρτητο κράτος, και ακόμα 48 χρόνια τώρα, δεν βρίσκουμε ούτε τα κόκκαλα των αγνοουμένων, βάζοντας εμάς να διαπραγματευόμαστε μέχρι σήμερα, με τον σφαγέα μας, δήθεν για να λυθεί το κυπριακό, πάρα τα ψηφίσματα του ΣΑ του ΟΗΕ, ενώ μια χαρά σας βολεύει η κατάσταση.

Αφήνετε τους Τούρκους να αλωνίζουν το Αιγαίο, να αμφισβητούν την κυριαρχία των νησιών μας και μας λέτε “βρείτε τα μεταξύ σας” ενώ ξέρετε καλά τι συμβαίνει, και ποιος απειλεί ποιον ,και τι ισχύει στο διεθνές δίκαιο που επικαλείστε πάντα αλακάρτ.

Μπουκάρατε και στο Αφγανιστάν, για να βρείτε δήθεν τον πρώην φίλο σας, Μπιν Λάντεν, και διαλύσατε και τις δυο χώρες, βομβαρδίζοντας ανεξέλεγκτα πόλεις και χωριά διαλύοντας τα πάντα, στέλνοντας στην Βαγδάτη πυραύλους Κρουζ από τα πλοία σας που έσκαγαν μέσα στα καταφύγια, σκοτώνοντας γυναίκες και παιδιά. Στο Αφγανιστάν δοκιμάσατε και τις Mather Bombs σας.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει εκείνες τις νύχτες;;; εκείνες τις φαντασμαγορικές νύχτες του CNN με τις οποίες ετέρπετο το φιλοθεάμον κοινό χωρίς να αντιδρά τρώγοντας πίτσες και πίνοντας μπύρες !!!!!!

Εισβάλατε στο Ιράκ δήθεν για να βρείτε τα πυρηνικά και τα όπλα μαζικής καταστροφής όπως λέγατε, και σφαγιάσατε χιλιάδες γυναικόπαιδα, κάνοντας εξάσκηση οι ελεύθεροι σκοπευτές σας, και τα έξυπνα όπλα σας. Έχουν υπερβεί το ένα εκατομμύριο οι νεκροί.

Εκεί κυκλοφόρησε και το «ανέκδοτο» οι Αμερικάνοι πρώτα πυροβολούν και μετά λένε «Αλτ».

Κάνατε έξι (6) ολόκληρα χρόνια εμφύλιο πόλεμο στην Συρία επειδή δεν γουστάρατε τον Άσαντ, και σας πείραζε η ναυτική βάση την Ρώσων στην Συρία και ο Άσαντ σας έβγαινε πολύ Ρωσόφιλος.

Διαλύσατε την Λιβύη, μαζί με τους φίλους σας τους Ευρωπαίους επειδή δεν σας άρεσε ο Καντάφι, και δεν σας έδινε το πετρέλαιο στην τιμή τζάμπα, ή δεν επιθυμούσατε να τον πληρώνετε σε άλλο νόμισμα εκτός του δολαρίου, που ζήτησε

Το ίδιο κάνατε σε όλα τα αραβικά κράτη με την «Αραβική άνοιξη»

Εσείς μιλάτε για δημοκρατία ρε μακελάρηδες των λαών ;

Εσείς που φτιάξατε το τελειότερο κέντρο σωματικών και ψυχικών βασανιστηρίων στο Γκουαντάναμο ;

Εσείς που κρεμάσατε τον Σαντάμ Χουσεΐν χωρίς δίκη, που ελάχιστα χρόνια πριν ήταν ο καλύτερος φίλος και σύμμαχός σας;

Εσείς που επιτρέψατε να λιντσαριστεί και να κομματιαστεί ο επί 40 χρόνια ηγέτης της Λιβύης;

Εσείς που με τους πολέμους και τις πολιτικές σας δημιουργήσατε τον ISIS, του οποίου τους μαχητές τους αποκαλούσατε freedom fighters, και τους Ταλιμπάν;

Εσείς που ανατρέψατε με το πιο αιματηρό πραξικόπημα τον Σαλβαδόρ Αλιέντε στην Χιλή, έναν ψηφισμένο δημοκρατικό πρόεδρο, σκοτώνοντας τον μέσα στο προεδρικό μέγαρο, και εγκαθιστώντας την πιο στυγνή δικτατορία, του Πινοσετ;

Εσείς που όταν έπεσε το τοίχος του Βερολίνου, υποσχεθήκατε στην Ρωσία ότι το ΝΑΤΟ δεν θα επεκταθεί ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΙΝΤΣΑ και το φτάσατε μέχρι μέσα στα σκέλια της Ρωσίας ενσωματώνοντας άλλα δεκατέσσερα κράτη, παρά τις υποσχέσεις και τις επίσημες συμφωνίες σας. Αυτά τα κράτη εντάχθηκαν:

12 Μαρτίου 1999:

Τσεχία, Ουγγαρία, Πολωνία

29 Μαρτίου 2004:

Βουλγαρία, Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία

1 Απριλίου 2009:

Αλβανία, Κροατία

5 Ιουνίου 2017:

Μαυροβούνιο,

27 Μαρτίου 20

Βόρεια Μακεδονία

Εσείς μιλάτε για Δημοκρατία, ειρήνη και εγκλήματα πολέμου της Ρωσίας, ρε ψεύτες δολοφόνοι των λαών όσων δεν σας υποτάσσονται;

Γεμίσατε όλη την Ευρώπη πυραύλους Πέρσινκ και Κρουζ (Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία, πυρηνικά στο Ινσιρλίκ της Τουρκίας……) περικυκλώνοντας την Ρωσία, η οποία έως τώρα τουλάχιστον εξαιρουμένης της περίπτωσης της κρίσης των πυραύλων στην Κούβα από την τότε ΕΣΣΔ δεν σας πείραξε ποτέ.

Δεν τηρήσατε ούτε έναν όρο από την συμφωνία του Μινσκ, ενώ αντίθετα η Ρωσία τους τήρησε όλους.

Μια ζωή ψεύτες και υποκριτές, φιλοχρήματοι και όλα «business as usual»

Ακόμα και τον Χίτλερ, οι δικές σας πολυεθνικές τον χρηματοδότησαν και τον έκαναν θηρίο.

Μόνο η Ουκρανία, η Γεωργία και το Καζακστάν λοιπόν σας έλειπε από το παζλ, για να ολοκληρωθεί η θηλιά του ΝΑΤΟ γύρω από την Ρωσία να την πνίξει και να ελέγχετε την Ευρασία μόνοι σας.

Από το 2009 σας προειδοποιεί ο Πούτιν ότι η Ουκρανία είναι κόκκινη γραμμή.

Από το 2009 μέχρι σήμερα, σας έχει προειδοποιήσει για το τι θα γίνει αν δεν σταματήσετε να θεωρείτε τον Πλανήτη αποκλειστικά δικό σας.

Το 2014 με το πραξικόπημα που εσείς υποδαυλίσατε, ρίξατε τον Γιανουκόβιτς, και αυτός εκλεγμένος πρόεδρος ήταν, χρησιμοποιώντας τα ναζιστικά και φασιστικά τάγματα, σφάζοντας τον κόσμο, απαγορεύοντας στις μειονότητες των Εβραίων, των Ελλήνων, των Ρώσων να μιλάνε την μητρική τους γλώσσα και να τηρούν τα ήθη και έθιμα τους.

Τους απαγορεύσατε και το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση, βασικό άρθρο στο καταστατικό του ΝΑΤΟ σας, και του ΟΗΕ ρε υποκριτές!

Εγκαταστήσατε κυβέρνηση μαριονέτα που είχε σκοπό να προετοιμάσει την χώρα για την είσοδο στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ ενώ ξέρατε ότι είναι κόκκινη γραμμή για την Ρωσία.

Εσείς μιλάτε για Δημοκρατία και εισβολές σε ανεξάρτητα κράτη, ρε αιμοσταγείς ύαινες;

Η σημερινή Ρωσία, αν ήθελε, μέσα στην πρώτη μέρα, θα έκανε τις πόλεις της Ουκρανίας χλοοτάπητα, όπως κάνατε εσείς στο Ιράκ και το Αφγανιστάν.

Όμως δεν το κάνει. Δεν θέλει να σκοτώσει, απλό κόσμο και το προσπαθεί στο μέτρο του δυνατού φυσικά. Όλα τα άλλα είναι προπαγάνδα.

Οι Ουκρανοί με τους Ρώσους είναι αδελφοί λαοί. Εμφύλιο πόλεμο τον θεωρώ.

Η κοινή λογική το λέγει αυτό.

Και αυτό είναι τελικά το τραγικό.

Μέχρι και σήμερα, δεν λέτε την αλήθεια, ψεύτες ελεεινοί.

Εκμεταλλεύεστε τον πόνο του Ουκρανικού, αλλά και του Ρωσικού λαού και παραπλανάτε τον κόσμο.

Ναι. Η Ρωσία ένοιωσε να απειλείται, ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ, αλλά με τις ενέργειές την φέρατε σ’ αυτό το σημείο. Και τώρα προσπαθείτε να εκμεταλλευτείτε το απαράδεκτον της εισβολής και να ξεσηκώσετε την κοινή γνώμη.

Τα οικονομικά και γεωστρατηγικά σας συμφέροντα υπερασπίζεστε

Αυτή είναι η αλήθεια.

Και τώρα είμαστε στην τραγωδία να αλληλοσφάζονται δυο αδελφοί σλάβικοι λαοί.

Προειδοποίησε, φώναξε, ξανά-προειδοποίησε και ξαναφώναξε, και σας ζήτησε να μην σφίξετε άλλο την θηλιά γύρω από τον λαιμό της.

Όταν έχεις όμως να κάνεις με Εγκληματίες, δημιουργούς και σκηνοθέτες όλων των πολέμων και των δικτατοριών πάνω στην Γη τα τελευταία εβδομήντα χρόνια, δυστυχώς κατά τη γνώμη των Ρώσων δεν υπήρχε άλλος τρόπος.

Καλά λέει ο απλός λαός « αν ο κάθε Αμερικάνος πρόεδρος δεν κάνει από έναν πόλεμο στην θητεία του δεν είναι καλός πρόεδρος»

Η Ρωσία δεν είναι Ιράκ, ούτε Συρία.

Την πάρα-πειράξατε και τώρα μάλλον θα σας……δείξει…..

Εύχομαι αφ’ ενός να τελειώσει γρήγορα αυτή η τραγωδία γιατί αν κάτι πάει στραβά δεν θα έχουμε τον «από μηχανής Θεό», αλλά φοβούμαι μήπως γίνει παγκόσμια σύγχρονη, όχι τραγωδία, αλλά Αρμαγεδδώνας.

Αυτά ψεύτες, φαρισαίοι, υποκριτές…Αμερικανοδυτικοί

Μια απορία έχω μόνον, οι λακέδες σφουγκοκωλάριοι ευρωπαί(η) γιατί σας ακολουθούν ,για κάποια κόκκαλα που τους πετάτε στην μοιρασιά; Πάντα με απασχολούσε αυτό το ερώτημα.

(ΥΓ1) Αντιγραφή από έναν οργισμένο φίλο μου που το διασκεύασα αρκετά επί το ευγενικότερο. Παραθέτω δυο πραγματικές εικόνες του ΝΑΤΟ και μερικές που ίσως έρθουν.

(ΥΓ2) Σε όλη μου την ζωή ήμουν με το μέρος του αδύνατου. Έτσι και τώρα είμαι με το μέρος των δύστυχων Ουκρανών.

Οι απόψεις των αρθρογράφων είναι προσωπικές, δημοσιεύονται στα πλαίσια της ελευθερίας του λόγου, και δεν είναι απαραίτητο να εκφράζουν κι αυτές του new-economy.gr.