Το ΝΑΡ και η ΄’Νεολαία Κομ. Απελευθέρωση’ διοργανώνουν «παράξενη» εκδήλωση στην Κομοτηνή

Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση από αριστερούς νέους στο εργατικό κέντρο Κομοτηνής

Οι οργανώσεις Νέο Αριστερό Ρεύμα (ΝΑΡ) και Νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση (νΚΑ) Κομοτηνής, στις 18:00 της Τετάρτης 26/2/2020, θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής με τίτλο ¨Δίκαιο Θαλάσσης, Αποκλειστικές Οικονομικές Ζώνες (ΑΟΖ), Γεωστρατηγικοί Ανταγωνισμοί: Έχουμε κάτι να χωρίσουμε με τους γειτονικούς λαούς , τους πρόσφυγες και τους μετανάστες; ¨.

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι οι Θοδωρής Περεντίδης-περιφερειακός σύμβουλος ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Παναγιώτης Μαυρωειδής-μεταλλειολόγος-μεταλλουργός μηχανικός και Νίκος Τσολάκης-φοιτητής.

Μια παρουσίαση θα γίνει επίσης και από το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων

Στην ανακοίνωση που έγινε από τους οργανωτές αναφέρεται πως ¨Θέτοντας ως βάση της κουβέντας την ιδιαιτερότητα αυτών των ζητημάτων στην περιοχή μας, θεωρούμε πως είναι αναγκαίο να ανοίξει η συζήτηση στην τοπική κοινωνία και ευρύτερα στη Θράκη¨.

Σχ: Η Μπιρλίκ είναι μια ιστοσελίδα με ¨γραμμή¨ αυτήν της Τουρκίας. Ποτέ δεν γράφει κάτι ενάντια στην τουρκική πολιτική Για ποιο λόγο άραγε προβάλει μια τέτοια εκδήλωση; Μα διότι απλά αυτός ο χώρος με την πολιτική του, εξυπηρετεί απόλυτα τα συμφέροντα και την πολιτική της Τουρκίας. Η Τουρκία επιδιώκει να εξασθενήσει όσο μπορεί ο ελληνικός στρατός, να μην κηρυχθεί καμία ΑΟΖ από την πλευρά της Ελλάδας και φυσικά να πνιγεί από τους παράνομα εισερχόμενους.

Ε τα ίδια λοιπόν επιδιώκουν κι αυτές οι οργανώσεις.

Εννοείται πως η επιλογή της ¨εικόνας¨ του Εφιάλτη είναι δική μας…

Πηγή:tourkikanea.gr

  •  
  •  
  •  
  •  
  •