Σάλος με ασθενή που του έκλεισαν ραντεβού στο νοσοκομείο μετά από δύο χρόνια

Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας παρενέβη στην υπόθεση καταγγελίας γυναίκας ότι της έκλεισαν ραντεβού για εξέταση μετά από 2 χρόνια.

Όλα ξεκίνησαν με την καταγγελία της γυναίκας ότι της έκλεισαν ραντεβού για γαστροσκόπηση σε δημόσιο νοσοκομείο της Κρήτης τον Φεβρουάριο του 2022! Για την υπόθεση που αναπαράγεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάνει το γύρο του διαδικτύου, ενημερώθηκε και ο κ. Κικιλίας, ο οποίος ζήτησε αμέσως ενημέρωση και εξηγήσεις από όλες τις εμπλεκόμενες υγειονομικές αρχές.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Υγείας έδωσε εντολή να διερευνηθεί άμεσα η υπόθεση που αφορά στο νοσοκομείο Χανίων.

Ζήσε Μάη!

Μάνα και κόρη δεν πίστευαν στα μάτια τους. Το χαρτάκι που πήραν από τη σχετική υπηρεσία του νοσοκομείου έγραφε πως η γιαγιά που αιτήθηκε γαστροσκόπηση και κολονοσκόπηση θα μπορούσε να εξεταστεί το Φεβρουάριο του 2022!

Όπως ανέφερε σε επικοινωνία με το zarpanews.gr η κόρη της ασθενούς, στην αρχή πίστεψε ότι επρόκειτο για τυπογραφικό λάθος και επικοινώνησε με το νοσοκομείο απλά για να λάβει επιβεβαίωση της απογοητευτικής πραγματικότητας.

“Γέλασα πολύ, μα πάρα πολύ. Και όχι γιατί ήταν αστείο, αλλά μόνο ως αστείο μπορεί κανείς να το εκλάβει για να μην θυμώσει πολύ. Και είναι μέχρι να τύχει στον καθένα και να δει ποιο πραγματικά είναι το σύστημα υγείας για το οποίο πληρώνουμε αδρά και παχυλά όλοι μας. Αυτή είναι η κατάσταση στον χώρο της υγείας και όχι μόνο, τα προβλήματα είναι τεράστια και επειδή δεν τα φωνάζουμε καθημερινά δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν”, είπε.

Αν μη τι άλλo, σε τέτοιες περιπτώσεις η προσφυγή σε ιδιώτες γιατρούς και η διόλου ευκαταφρόνητη πληρωμή είναι μονόδρομος…

Πηγή:newsit.gr

  •  
  •  
  •  
  •  
  •