Η σύγκρουση της Αγγλίας με Παγκοσμιοποίηση και ‘Ευρω-νταχάου’ οδηγεί σε 30% αύξηση μισθών! Απόφαση-σταθμός!

Η έξοδος της Βρετανίας από το ‘μαντρί’ του ιερατείου των Βρυξελλών, οδήγησε όχι μόνο στη μεγαλύτερη ανάπτυξη όλων των εποχών, για την Αγγλία!

Οδηγεί και σε μεγάλη αύξηση του βιοτικού επιπέδου των Εγγλέζων, και δη των νέων και ασθενέστερων!

Με σημερινή ιστορική απόφαση του Συντηρητικού κόμματος, ο Sajid Javid, Υπουργός Οικονομικών της Βρετανικής Κυβέρνησης, ανακοίνωσε νέα δεδομένα για τους μισθούς των Εγγλέζων.

Ο κατώτατος μισθός από 7,7 λίρες, για νέους των 21 θα εκτοξευτεί ως το 2024 σε 10,5 λίρες, δηλαδή θα αυξηθεί 30% σε 5 μόλις έτη!

Αυτο θα γίνει σταδιακά και με έναν συνδυασμό ανόδων μισθών.

Συμπέρασμα

Αν αυτό συνδυαστεί με τις αντίστοιχες αυξήσεις που είδαν στα εισοδήματα τους οι Αμερικανοί, από τις μεγάλες μειώσεις φόρων και αυξήσεις μισθών στις ΗΠΑ, απο την κυβέρνηση Τράμπ, αποτελεί τη μεγαλύτερη απόδειξη ότι το τέλος της Παγκοσμιοποίησης, το τέλος της ολιγαρχικής κυριαρχίας λίγων πολυεθνικών,  συνοδεύεται από μεγάλη αύξηση του πλούτου των εθνικών εταιριών και των εισοδημάτων των πολιτών.

Η σύγκρουση επίσης της Βρετανίας με το ‘ιερατείο’ των Βρυξελλών, που πολλοί ταυτίζουν ως το νέο κέντρο της παγκοσμιοποίησης, συνοδεύτηκε από μεγάλη ανάπτυξη για τη Βρετανία.

Η ανεργία ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕ τοσο στις ΗΠΑ όσο και τη Βρετανία, τους δύο πόλους που ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΟΥΝ την παγκοσμιοποίηση στη δύση, απο 5% το 2016, σε 3,8% και 3,6%, δηλαδή τα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων 50 ετών!

Δηλαδή, στα επίπεδσα που βρισκονταν η ανεργία πριν επικρατήσει η Παγκοσμιοποίηση!

Τα εισοδήματα, επίσης τοσο των Αμερικανών, όσο και των Εγγλέζων βρίσκονται σε ραγδαία άνοδο.

Παρότι οι εξαγγελίες αυτές αποτελούν, κατά ορισμένους αναλυτές, εξαγγελίες για συσπείρωση ψηφοφόρων, βρίσκονται σε ευθεία ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τα σχέδια της ολιγαρχίας των πολυεθνικών για Φτωχοποίηση των εργαζομένων, που γνώρισε η ανθρωπότητα σε μεγάλο βαθμό στην ΕΕ με τη συνθήκη Μάαστριχτ, της επιβολή ευρωλιτότητας, την 30-ετη λιτότητα στη Γερμανία, και την πολιτική Σόιμπλε.

Η ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ της καταστρεπτικής Παγκοσμιοποίησης, και η άνοδος των εθνών, φέρνει , λοιπόν, ευημερία για τα έθνη, τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους.

new-economy.gr

 

Φωτο. By UK Parliament – https://beta.parliament.uk/media/pZW47uRL, CC BY 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=65374243

 

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •