Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την παταγώδη αποτυχία της Ένωσης Κεντρώων στις πρόσφατες εθνικές εκλογές

Σε σημαντικές αποκαλύψεις προέβη σήμερα ο κύριος Βασίλης Λάππας, ιστορικό στέλεχος της Ένωσης Κεντρώων, στον ραδιοσταθμό των Ιωαννίνων gigafm και στην εκπομπή του κύριου Χαράλαμπου Τζιόρα, για τις αιτίες που οδήγησαν στην συντριβή του κόμματος του κυρίου Βασίλη Λεβέντη στις πρόσφατες εθνικές εκλογές.

Ο κύριος Λάππας ανέφερε, ότι το κόμμα της Ένωσης Κεντρώων κατέληξε οικογενειακή επιχείρηση, καθώς κουμάντο έκανε ο αδελφός του κύριου Λεβέντη, Κώστας Λεβέντης, η σύζυγος του Νατάσα Μεντεσίδου-Λεβέντη, και ο θετός υιός του Μάριος Γεωργιάδης, κι ότι φρόντιζαν να κάνουν στον γιο πολιτική καριέρα. Ανέφερε ακόμη, ότι τα εξάμηνα δεν θα εφαρμόζονταν από την στιγμή που ο κύριος Μάριος Γεωργιάδης ήταν πρώτος στην λίστα. Επίσης, ανέφερε ότι οι συνεργασίες με τους κυρίους Νικολόπουλο και Κατσίκη ήταν άστοχες, κι ότι όλη η δουλειά έγινε για να καταφέρουν να πάρουν την επιχορήγηση των 120.000 ευρώ.

Ο κύριος Λάππας είπε ακόμη, ότι ο κύριος Σαρίδης ήταν ο μόνος που ζητούσε συνέδριο του κόμματος, ότι τον κύριο Δημήτριο Καρρά τον «έφαγαν» μέσα από το κόμμα, όπως και τον κύριο Σαρίδη αργότερα, ο οποίος αφαίρεσε από το κόμμα κοντά στους πέντε χιλιάδες σταυρούς ως υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ. Όσον αφορά την επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος, την antidiaploki.gr, ανέφερε ότι την είχε αναλάβει ο κύριος Δανέλλας ο οποίος μάλιστα την κατάντησε να λειτουργεί με φασιστικό τρόπο.