Η φασιστική συνθήκη ACTA-2 πέρασε! Η Ευρωπαική δημοκρατία σε κίνδυνο. Ζαγοράκης, Κύρκος και Γραμματικάκης πίσω απο το λόμπυ της Παγκοσμιοποίησης

Μαύρη ημέρα για τη Δημοκρατία στην Ευρώπη. Πέρασε από το Ευρωκοινοβούλιο η συνθήκη ACTA-2 με τη λεγόμενη ‘Οδηγία Δικαιωμάτων’. Πρόκειται για απίστευτη οδηγία που εισάγει και ….τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία του φασισμού, της εμπόδισης διάδοσης των ιδεών.

Από την εφαρμογή της οδηγίας, ούτε απλοί χρήστες facebook δεν θα μπορούν να κάνουν αναρτήσεις  για οποιαδήποτε είδηση ή ακόμη και φωτογραφίες ειδήσεων, ούτε στο facebook!

Oι πολυεθνικές, το πανίσχυρο λόμπυ τους που εξαγοράζει ευρωβουλευτές, και η παγκοσμιοποίηση κέρδισαν! Το ίντερνετ, ως ελεύθερος κόμβος διακίνησης ιδεών, καταργείται. Πλατφόρμες τεχνητής νοημοσύνης, που από την Οδηγία επιβάλλονται, θα ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ αναρτήσεις, ακόμη και σχόλια!

Ποιοι υποστήριξαν τα λόμπυ της Παγκοσμιοποίησης

Εγκρίθηκε από 348 ευρωβουλευτές η Οδηγία ACTA-2, το τερατώδες νομοσχέδιο-υπηρέτης της Παγκοσμιοποίησης με το σώμα των ευρωβουλευτών να αρνείται ακόμα και να  αφαιρεθεί το άρθρο 13. Μάλιστα, αυτό αποφεύχθηκε με διαφορά μόλις πέντε ψήφων.

Επικεφαλής της εκστρατείας για την αποδοχή της φασιστικής συμφωνίας ACTA-2 που ΚΑΤΑΡΓΕΙ την ελεύθερη έκφραση στο διαδίκτυο, περιλαμβανομένου Facebook και twitter, ήταν τρεις Έλληνες Βουλευτές, οι Θοδωρής Ζαγοράκης, Μιλτιάδης Κύρκος και ο Γιώργος Γραμματικάκης που εκλέχτηκαν ο πρώτος με την Νέα Δημοκρατία και οι άλλοι δύο με το κόμμα ‘Ποτάμι”!

Ποιοι όρθωσαν το ανάστημά τους ενάντια στη φασιστική οδηγία

Mόνο δύο Ευρωβουλευτές από την Ελλάδα (!) όρθωσαν το ανάστημα τους και αντιτάχθηκαν τελικά στην φασιστική Οδηγία ACTA-2 που ΦΙΜΩΝΕΙ τα πνευματικά δικαιώματα στο διαδίκτυο.

Πρόκειται για τον ευρωβουλευτή της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑΕ), Νίκο Χουντή και την ανεξάρτητη, ευρωβουλευτή, Σοφία Σακοράφα που εκλέχτηκε με το ΣΥΡΙΖΑ και κατεβαίνει με το ΜέΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη.

Έχουν μόνο δύο χρόνια τα κράτη στην ΕΕ για να προσαρμοστούν στη νέα νομοθεσία.

Για περισσότερα για την φασιστική οδηγία ACTA-2 πατήστε ΕΔΩ

new-economy.gr

 

Ένα σύντομο VIDEO που εξηγεί συνοπτικά την κατάσταση, με απλά λόγια, στα αγγλικά, ΕΔΩ

 

.

  •  
    300
    Shares
  •  
  •  
  • 300
  •