Κάλεσμα σε κινηματογραφική προβολή με σκοπό τη Συγκέντρωση Τροφίμων για τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών (Κοινωνικό Παντοπωλείο & Δομή Παροχής Συσσιτίου)

Με συμμετοχή και υποστήριξη Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου και ΕΡΤ Α.Ε.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κινηματογράφου στις 13-2-2019,  οι Δομές «Κοινωνικό Παντοπωλείο» & «Παροχής Συσσιτίου» σας προσκαλούν στην προβολή της κινηματογραφικής ταινίας “Μνήμες” του Νίκου Καβουκίδη με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων.

Πρόκειται για ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ που μεταφέρει τους θεατές σε μία από τις κρισιμότερες περιόδους του νεότερου Ελληνισμού: δικτατορία Μεταξά – Έπος του ’40 και μεγαλείο της Εθνικής Αντίστασης – εμφύλιος σπαραγμός. Εικόνες από τις χρονικές περιόδους που συντάραξαν τη χώρα: δικτατορία Μεταξά, Αλβανικό Έπος, γερμανική Κατοχή, Αντίσταση, Απελευθέρωση, Βρετανική απόβαση, Δεκεμβριανά, εμφύλιος, έκτακτα στρατοδικεία, Μακρόνησος.

Μετά το πέρας της ταινίας θα ακολουθήσει συζήτηση με τον σκηνοθέτη της ταινίας που θα μας τιμήσει με την παρουσία του και Ηπειρώτικο κέρασμα από την Ένωση Ηπειρωτών Βύρωνα.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας Νίκος Καβουκίδης και η Ένωση Ηπειρωτών Βύρωνα  ευαισθητοποιημένοι σε θέματα κοινωνικής προσφορά θα συμβάλουν αφιλοκερδώς στη διοργάνωση της εκδήλωσης   που ο στόχος είναι διττός: αφενός, η ενημέρωση των παρευρισκόμενων κατοίκων σε ένα έργο που αφορά όλους μας,  καθώς και η συγκέντρωση τροφίμων για την ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών του Δήμου.

Όλα τα προϊόντα που θα συγκεντρωθούν από τη δική σας κοινωνική προσφορά, θα διανεμηθούν σε νοικοκυριά επαπειλούμενα ή βρισκόμενα σε κατάσταση φτώχειας και αδυναμίας. 

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου,  ώρα: 20.00

Δημοτικός Κινηματογράφος «Νέα Ελβετία» (Νέας Ελβετίας 34 & Σεβαστείας)

Προβολή Κινηματογραφικής ταινίας «Μνήμες»

Σκηνοθετική επιμέλεια: Νίκος Καβουκίδης

Αφήγηση: Γιώργος Μιχαλακόπουλος, Σοφία Ρούμπου, Θανάσης Κουρλαμπάς, Θεοδώρα Σιάρκου, Μαρία Καβουκίδη, Κώστας Κουκουλίνης και η μικρή Σοφούλα

Μοντάζ: Νίκος Καβουκίδης, Γίαννης Τσιολάκης

Πρωτότυπη Μουσική: Κώστας Κουκουλίνης

Σχεδιασμός ήχου: Γιάννης Τσιολάκης, Βάλια Τσέρου

Μιξάζ: Κώστας Βαρυπομπιώτης

Παραγωγή: Telefilm 

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κινηματογράφο  «Νέα Ελβετία»,  δ/νση: Νέας Ελβετίας 34 & Σεβαστείας, ώρα 20:00.

Πληροφορίες επικοινωνίας:

Κοινωνικές Υπηρεσίες Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοιν. Παντοπωλείο – Παροχή Συσσιτίου

Διεύθυνση: Ιθώμης 6,  (Αγορά Βύρωνα)

Τηλέφωνο: 2107653054

Email:  koin.pant@dimosbyrona.gr, koin.sissitio@dimosbyrona.gr

Facebook: Κοινωνικό Παντοπωλείο- Παροχής Συσσιτίου Δήμου Βύρωνα

  •  
    1
    Share
  •  
  •  
  • 1
  •