Ένα κερκυραϊκό ξενοδοχείο στο top-10 των αναζητήσεων των Γερμανών το τελευταίο 15νθήμερο

Πρόκειται για το Labranda Sandy Beach, που εισήλθε για πρώτη φορά στην δεκάδα, φτάνοντας μάλιστα, μέχρι την τέταρτη θέση.

Συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε στο tornosnews.gr

Το Pilot Beach Resort στην Κρήτη ήταν το δημοφιλέστερο ελληνικό ξενοδοχείο στη Γερμανία το τελευταίο δεκαπενθήμερο (22 Ιουλίου – 4 Αυγούστου 2018), σύμφωνα με την ανάλυση στοιχείων αναζήτησης στη μεγάλη γερμανική πλατφόρμα Travel Tainment που παρουσιάζει ο δείκτης fvw Hotelometer.

Δεύτερη δημοφιλέστερη επιλογή ήταν το τετράστερο Esperides Beach στη Ρόδο και τρίτη το Vantaris Palace. Για πρώτη φορά στη δεκάδα εισέρχεται το ξενοδοχείο Labranda Sandy Beach στην Κέρκυρα…

Δείτε αναλυτικά τον πίνακα με τα δημοφιλέστερα ελληνικά ξενοδοχεία την εν λόγω περίοδο.

Top 10 Greece

Zeitraum (period): 22.7. – 4.8.2018 | KW (calendar weeks) 30/31

** Το FVW Hotelometer διαμορφώνεται κάθε 15θήμερο από το Fvw, τον μεγαλύτερο εκδοτικό οργανισμό της Γερμανίας στον τουρισμό, με βάση τις ερωτήσεις για κρατήσεις των πελατών και όχι με πραγματικές κρατήσεις, σύμφωνα με τα στοιχεία του συστήματος κρατήσεων TravelTainment, που χρησιμοποιείται από Γερμανούς ταξιδιωτικούς πράκτορες και online μηχανές κρατήσεων. Τα δεδομένα, που παρέχονται, χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες (συνολικά: οικογένειες, ζευγάρια, μοναχικοί και αστέρια). Το FVW Hotelometer παρακολουθεί τα δημοφιλή ξενοδοχεία σε 10 ευρωπαϊκές χώρες, που προτιμούν οι Γερμανοί τουρίστες. Η μέση τιμή ανά άτομο αντιπροσωπεύει το μέσο όρο όλων των αναζητήσεων για κράτηση, ανεξάρτητα από τον αριθμό των ατόμων για κάθε κράτηση και τη διάρκεια της διαμονής τους.

  •  
    1
    Share
  •  
  •  
  • 1
  •