Φωτογραφία Στράτος Σολανάκης

«3 Σελήνες»: Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια για την ομαδική έκθεση του Aria Concept Store στην Παλιά Πόλη των Χανίων

Έχοντας καταφέρει να μετατραπεί στον απόλυτο πόλο έλξης για κάθε φιλότεχνο επισκέπτη της Παλιάς Πόλης των Χανίων και έπειτα από την επιτυχημένη ομαδική έκθεση «Το Λιμάνι» το Aria Concept Store (Αγγέλου 7, Παλιό Λιμάνι, Χανιά, Τ.Κ. 73100) εγκαινίασε την Τετάρτη 1η Αυγούστου 2018 την ομαδική έκθεση με τίτλο «3 Σελήνες», υπό την επιμέλεια της ιστορικού τέχνης κ. Μαρίας Μιγάδη.

Η ώρα έναρξης των εγκαινίων ήταν στις 8:30μμ και πολλοί επισκέπτες κατέκλυσαν τον χώρο μέχρι τις 02:00μμ για να θαυμάσουν την έκθεση «3 Σελήνες» υπό την επιμέλεια της ιστορικού τέχνης κ. Μαρίας Μιγάδη, που είναι και σύμβουλος τέχνης της Aria Art Buzz. Τα εγκαίνια έλαβαν χώρα υπό την αιγίδα της Aria Art Buzz, η οποία ανήκει στον Όμιλο Libra. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς οι επισκέπτες είχαν τη χαρά να συναντήσουν τους ίδιους τους καλλιτέχνες, την Αγλαΐα Περράκη και την Σοφία-Μαρία Ξενάκη και την σχεδιάστρια κοσμήματων Ηρώ Ξενάκη.

Η εισροή επισκεπτών, τόσο απ΄ την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, ήταν συνεχής. Η Εύη Βαϊτση και η Τζέσικα Σκοτ Μαυρουδή, οι οποίες μαζί την ομάδα της Aria Art Buzz είναι υπεύθυνες της γκαλερί, βρίσκονταν εκεί για να βοηθήσουν τους επισκέπτες με όλα τα ερωτήματα τους.

Φωτογραφίες Στράτος Σολανάκης

Το Οινοποιείο Λουπάκη, χορηγός των εγκαινίων, προσέφερε καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς άφθονο λευκό και ερυθρό κρασί στους επισκέπτες της έκθεσης. Το κτήμα και το οινοποιείο Λουπάκη βρίσκονται στις Καρές Κισσάμου του Δήμου Πλατανιά. Παράγει Κρητικές ποικιλίες όπως τη Βηλάνα στο λευκό και Κοτσιφάλι στο ερυθρό και γαλλικές το Cabernet Sauvignon. Παραδοσιακοί νόστιμοι μεζέδες συνόδευαν ευχάριστα το υπέροχο τοπικό κρασί.

Αγλαΐα Περράκη, ‘‘Χωρίς τίτλο’’, αυγοτέμπερα σε προετοιμασμένο ξύλο με ύφασμα, 123x77εκ.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, που θα διαρκέσει έως την Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018, τρεις (3) επιλεγμένοι καλλιτέχνες, οι εικαστικοί Αγλαΐα Περράκη και Σοφία-Μαρία Ξενάκη και η σχεδιάστρια κοσμημάτων Ηρώ Ξενάκη, παρουσιάζουν, με τον ιδιαίτερο και δυναμικό τους τρόπο, δεκαεπτά (17) ζωγραφικά έργα και δεκατέσσερα (14) καλλιτεχνικά κοσμήματα υπό τη θεματική «3 Σελήνες».

Τρεις Σελήνες, τρεις γυναίκες, τρεις κύκλοι αίματος συνδεδεμένοι μεταξύ τους συνομιλούν και δημιουργούν. Με μέσο την τέχνη τους εκφράζονται και αλληλοεπιδρούν, προσπαθώντας να κατανοήσουν το νήμα που τους ενώνει.

Σοφία-Μαρία Ξενάκη, ‘‘Χωρίς τίτλο΄΄, μελάνι σε καμβά, 135x45εκ.

Τα ζωγραφικά έργα και τα κοσμήματα, τα οποία εκτίθενται στον φιλόξενο χώρο του Aria Concept Store συνδιαλέγονται μεταξύ τους και συνθέτουν ένα άρτιο και συνάμα εκρηκτικό αποτέλεσμα!

Ηρώ Ξενάκη, σκουλαρίκια, 925 Ασήμι, χαλαζίας και γρανάδα

Η έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό καθημερινά από τις 10.30 έως τις 00.00.

Το Aria Concept Store είναι ένας μοναδικός χώρος τέχνης και υψηλής αισθητικής που λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, με σκοπό την ανάδειξη του έργου σύγχρονων καλλιτεχνών από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό οι οποίοι αντλούν έμπνευση από την ελληνική παράδοση. Επενδύοντας στην ιδιαίτερη φυσιογνωμία της Κρήτης και σε συνεργασία με κορυφαία brands, όπως το κατάστημα ειδών Τέχνης του Μουσείου Μπενάκη και την εταιρεία Martix Fine Art Advisory Business, το Aria  Concept Store αποτελεί συνέχεια του ανθρωποκεντρικού οράματος των Aria Hotels για βιώσιμη ανάπτυξη που σέβεται και παράλληλα προάγει τον πολιτισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση, μπορείτε να επικοινωνείτε με την κ. Μαρία Μιγάδη, μέσω e-mail στο maria.migadi@ariaartbuzz.gr και info@ariaconceptstore.gr ή μέσω τηλεφώνου στο +30 6984 562465 και 2821600828.

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Aria Concept Store στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.ariaconceptstore.gr, αλλά και στις σελίδες του Aria Concept Store στο Facebook (@ariaconceptstore.gr, @martixart) και το Instagram (@ariaconceptstore, @martixart) με τα hashtags #ariaconceptstore #theharbour #martixart #3moons #3selines.

  •  
    42
    Shares
  •  
  •  
  • 42
  •