Καζάνι που βράζει η Λευκίμμη, μετά τα χθεσινά επεισόδια…(video)

Τις επόμενες κινήσεις τους αναμένεται να αποφασίσουν σήμερα οι κάτοικοι της Λευκίμμης, καθώς εκπνέει η προθεσμία που έχουν δώσει σε πολιτεία και αστυνομία για να σταματήσει την αποκλεισμό του περιφερειακού, ενώ η ένταση μετά τα χθεσινά επεισόδια έχει «χτυπήσει κόκκινο»…

ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΙΜΜΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ Ο ΣΥΝΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΑΣΠΙΩΤΗΣ,ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Δημοσιεύτηκε από Γρηγορης Βεργης στις Κυριακή, 15 Ιουλίου 2018

Δείτε το αισχός της ΕΛ.ΑΣ,χημικα σε μικρά παιδιά και γυναίκες στην λευκιμμη

Δημοσιεύτηκε από Γρηγορης Βεργης στις Κυριακή, 15 Ιουλίου 2018

Τη χρήση αστυνομικής βίας η οποία κατέληξε να οδηγήσει κάτοικο της περιοχής στο νοσοκομείο, κατήγγειλαν οι διαμαρτυρόμενοι κάτοικοι της Λευκίμμης μετά τα χθεσινά επεισόδια στα Μεσοράχια.

Τα γεγονότα

Αργά το απόγευμα, ομάδα κατοίκων επιχείρησαν να εισέλθουν στην περιοχή και τα κτήματα που βρίσκονται πέριξ της εγκατάστασης του ΧΥΤΑ, από δρόμους και μονοπάτια στην περιοχή. Ωστόσο, στο χώρο ήταν παρατεταγμένες ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ που με τη χρήση δακρυγόνων και κροτίδων, απέτρεψαν την προσέγγιση του πλήθους στην εγκατάσταση.

Καταγγέλλουν αστυνομικό κράτος

Μέσω των κοινωνικών δικτύων, κάτοικοι της περιοχής ανήρτησαν βίντεο που αποτυπώνουν τα επεισόδια και καταγγέλλουν για άσκηση βίας την Αστυνομία κατά κατοίκων, ακόμα και γυναικών και παιδιών.

Όπως καταγγέλλουν, στο Κέντρο Υγείας Λευκίμμης προσήχθησαν ένας 11χρονος με προβλήματα στην όραση και το αναπνευστικό λόγω δακυργόνων και ένας 50χρονος σε ημικωματώδη κατάσταση και με μερική παράλυση των άκρων.

Το παιδί μετά τις πρώτες βοήθειες επέστρεψε στο σπίτι του ενώ ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας του βελτιώθηκε.

Πηγή:corfupress.com

  •  
    3
    Shares
  •  
  •  
  • 3
  •