Δικαίωση της μετριοπαθούς στάσης Μειμαράκη, η έξοδος απο το μνημόνιο

Με μιά δήλωση-βόμβα απο τον προσωπικό του λογαριασμό twitter, ο τέως πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μειμαράκης, απέδωσε την λήξη των μνημονίων που ανακοίνωσε στην Ελληνικη Βουλή ο επίτροπος Μοσκοβισί, ως , μεταξύ άλλων, επιτυχία της μετριοπαθούς στασης που τήρησε ο ίδιος ως αρχηγός της ΝΔ, που εδωσε τη δυνατότητα στην παρούσα κυβέρνηση να καταφέρει, να απεγκλωβίσει τη χώρα απο τα μνημόνια. Η δήλωση του ειναι σωστη και ακριβής.

Συγκεκριμένα δηλώνει

‘Αναγνώριση από της εθνικής μας στάσης το 2015: «είναι ένα συλλογικό προϊόν εργασίας … είναι ο κ. Μεϊμαράκης παρών, και αν το δικό σας κόμμα δεν ήταν εκεί το καλοκαίρι του 2015 για να ψηφίσει, για να στηρίξει, δεν θα ήμασταν σήμερα στο καλό σημείο»’

Η δήλωση, του τ.προέδρου της ΝΔ, κου Μειμαράκη, απο την άλλη, αποτελεί διάψευση ακραίων απόψεων που εκφράζονται στο περιβάλλον του Κυριάκου Μητσοτάκη, και οι οποίες, ακομη και μετα την…δηλωση του Ευρωπαίου επιτρόπου Μοσχοβισι, αρνουνται να παραδεχτούν αυτο που πλέον ειναι γεγονός, οτι η χωρα εξέρχεται απο το καθεστώς μνημονίων που ειχε ως τωρα, τον Αυγουστο του 2018.

Το τουιτ του κου Μειμαράκη, που κερδίζει τις επευφημίες για τη σοβαρότητα και το ήθος του, ειναι το ακόλουθο.

 

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •