ΒΟΜΒΑ ΜΩΡΑΛΗ για ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Βόμβα μεγατόνων από τον Δήμαρχο Πειραιά κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Piraeus Press ότι έρχεται «καυτό» καλοκαίρι λόγω σκουπιδιών.

Και αυτή τη φορά βέβαια, ο Γιάννης Μώραλης εμφανίζεται ως άλλος «Πόντιος Πιλάτος», καθώς δεν προτείνει συγκεκριμένη λύση…. αλλά επιλέγει να πετάξει το μπαλάκι στους Πειραιώτες!

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Πειραιά πρότεινε τη διενέργεια Δημοψηφίσματος, ώστε να αποφασίσει ο πειραϊκός λαός αν θα μπει ιδιώτης ή όχι στην Καθαριότητα!

ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ…

Όπως αντιλαμβάνεται και ο τελευταίος Δημότης αυτής της πόλης, πρόκειται για ακόμα ένα ψευτοεπικοινωνιακό τερτίπι (πιθανότατα των επικίνδυνων για την πόλη συμβούλων του Γιάννη Μώραλη), το οποίο ακόμα και να δρομολογηθεί, θα χρειαστούν μήνες… με ό,τι αυτό συνεπάγεται!

Επίσης, δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι πριν 4 χρόνια, οι Πειραιώτες εξέλεξαν Δήμαρχο για να δίνει λύσεις και όχι να κάνει διαπιστώσεις και μοιράζει ευθύνες, όπως συνηθίζει ο κ. Μώραλης και οι συνεργάτες του. Άρα, εφόσον κρίνει ότι μοναδική λύση είναι να μπει ιδιώτης στην Καθαριότητα για να καθαρίσει η πόλη, ας το κάνει χωρίς δημοψηφίσματα και άλλα παρόμοια «κολπάκια», αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη που του αναλογεί.

Οι Πειραιώτες πληρώνουμε 25.000.000 ευρώ ετησίως ως ανταποδοτικά τέλη… με αντάλλαγμα τη βρώμικη πόλη που όλοι βιώνουμε καθημερινά!

Από αυτά τα 25 εκατομμύρια δε – ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ – τα 15 πάνε μόνο προς ανταποδοτικές υπηρεσίες, τα υπόλοιπα 10 ξοδεύονται κάρτα τη βούληση της Δημοτικής Αρχής σε άλλες υποχρεώσεις (μεταξύ των οποίων ταξιδάκια στο εξωτερικό, απευθείας αναθέσεις για διαχείριση social media κλπ).

Όπως και να έχει, αναμένεται θερμότατο καλοκαίρι στον Πειραιά. Τη «νύφη» βέβαια πάλι θα πληρώσουν οι Πειραιώτες…

Πηγή:piraeuspress.gr