Πώς θα γίνει η ειρηνική ανατροπή του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος

Η Γεωργία Μπιτάκου, μια εκ των συντονιστών του Παμμακεδονικού συλλαλητηρίου στην Αθήνα, εξηγεί πώς έχει στηθεί η ‘Πέμπτη Φάλλαγγα‘, το σκηνικό εκχώρησης της χώρας, και της ταυτότητας της στις ξένες δυνάμεις.

Η συνέντευξη ειναι στον γνωστό δημοσιογράφο Πέτρο Ιωάννου στον Σπορnews 90,1 στην εκπομπή ”ακροβάτες του ονείρου”.

Εξηγεί για τις δυσκολίες και στην Ευρωπαική Ενωση, και την άλωση των πόρων των εθνών απο τις  δυνάμεις παγκοσμιοποίησης ακόμη και στην Γαλλία, και την χρήση της ‘τιμωρίας της Ελλάδος’ ως μοχλό άλωσης και κάμψης του πατριωτικού σθένους , και εκχώρησης της πολιτικής , της οικονομίας και της εθνικής ανεξαρτησίας όλης της Ευρώπης και αλλων λαών σε δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης.

Το πολιτικό κατεστημένο στην Ελλάδα δεν αντιστάθηκε στις δυνάμεις αυτές. Καθόλου τυχαίο οτι 62% των Ελληνων βλέπει ότι δεν λειτουργεί σωστά η δημοκρατία στην Ελλάδα.

Μιλάει για τις δυσκολίες του συντονισμού των Πατριωτικών δυνάμεων τον σημαντικό ρόλο των Ελλήνων του εξωτερικου και ιδιαίτερα των Παμμακεδονικών οργανώσεων για το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

Εξηγεί για την ανάγκη δημοκρατικής αφύπνισης του Ελληνα πολίτη, καθώς μετα την οικονομική εξαθλίωση, ντόπιες και ξένες δυνάμεις ετοιμάζονται να εκχωρήσουν τόσο πλουτοπαραγωγικές πηγές όσο  και κομμάτια της πατρίδας μας. Καθόλου τυχαία η εκχώρηση του ονόματος Μακεδονίας στα Σκόπια και η σύλληψη των 2 Ελλήνων στρατιωτικών στα πλαίσια αυτα.

Κλείνει την παρουσίαση, με τις προκλήσεις στο επόμενο διάστημα, και με το ραντεβού στις 13/5/2018 στην Αθήνα και για την νεοσύσταση κίνηση των πολιτών ‘Διέξοδος’ για την αποκατάσταση της δημοκρατίας, σημειώνοντας ότι η ‘Διεξοδος’ δεν είναι ούτε σκοπεύει για πολιτικό κόμμα, αλλά κίνηση πολιτών που αποσκοπεί στην ενεργοποίηση των πολιτών, την διευρυνση της δημοκρατίας σε επίπεδο πολίτη, το οποίο σημερα, εξάλλου ειναι το ζητούμενο.

Ολη η συνέντευξη βρίσκεται στο ακόλουθο βίντεο.

 

 

 

 •  
  2
  Shares
 •  
 •  
 • 2
 •  

One thought on “Πώς θα γίνει η ειρηνική ανατροπή του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος

 • “Πώς θα γίνει η ειρηνική ανατροπή του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος”
  Καμιά ιστορικά ανατροπή διεφθαρμένου συστήματος δεν έγινε ειρηνικά, τουτέστιν αναμένονται εξελίξεις.

Comments are closed.