Γιατί βομβαρδίστηκε το νοσοκομείο του Αφρίν; Οι εργαζόμενοι κατήγγειλαν ότι το ΝΑΤΟ σκοτώνει τον λαό του; (βίντεο)

ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΑΦΡΙΝ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ: NOΣΟΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΦΡΙΝ ΠΟΥ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΗΚΕ: ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ……ΒΙΝΤΕΟ

Μια νοσοκόμα του νοσοκομείου Αvrin στη συριακή πόλη Αφρίν κατήγγειλε σήμερα το ΝΑΤΟ ως υπεύθυνο για την τραγωδία των κούρδων του Αφρίν σε κάμερες μπροστά σε δημοσιογράφους του κουρδικού πρακτορείου ΑΝF.H αντίδραση της τουρκικής νατοικής αεροπορίας ήταν άμεση το βράδυ σήμερα βομβάρδισε το νοσοκομείο υπάρχουν τουλάχιστον 10 νεκροί. Δεν ξέρουμε ακόμη αν η ομιλούσα συνείδηση του Αφρίν η γυναίκα σύμβολο ανεξαρτησίας ζει ή συμπεριλαμβάνεται στα θύματα. Η νοσοκόμα είπε στις κάμερες σήμερα πιο νωρίς. Σήμερα στις 6 η ώρα βομβαρδίστηκαν πολίτες.Πολλοί από τους τραυματίες είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Δεν έχουμε δωμάτια για τους τραυματίες.Υπάρχει μια καταστροφή. Οπουδήποτε ο λαός χρειάζεται βοήθεια.Υπάρχουν παιδιά μεταξύ των θυμάτων.Παιδιά σκοτώθηκαν εδώ , άνδρες , γυναίκες , νέοι , γέροι.Όλος ο κόσμος το βλέπει αλλά δεν ακούει τη φωνή μας.Ο κόσμος πεθαίνει εδώ.Αυτό το πρόβλημα είναι το ΝΑΤΟ.ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ όχι ακριβώς η Τουρκία.Όλοι οι ευρωπαίοι, όλοι οι αμερικανοί έχουν ευθύνη για το θάνατο αυτού του κόσμου.

Πηγή:thesecretrealtruth.blogspot.com