Το ψηφιακό νόμισμα που εμπιστεύονται οι θεσμικοί επενδυτές

Οι θεσμικοί επενδυτές περιμένουν ένα σταθερό οικοσύστημα προτού εισέλθουν στην αγορά των ψηφιακών νομισμάτων, εκείνη που μπορεί να διαχειριστεί εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια σε όγκο και να παραμείνει γρήγορη και αξιόπιστη. Αυτό δεν μπορεί να επιτευχθεί με τα ICO’s που ξεκίνησαν από μικρές ομάδες ανάπτυξης. Αντ ‘αυτού, πρέπει να είναι εκείνες οι επιχειρήσεις με μεγάλη εμπειρία στην υπάρχουσα κατάσταση της τρέχουσας αγοράς που καλωσορίζουν τους μεγαλύτερους επενδυτές. Το NapoleonX ταιριάζει καλά σε αυτό, καθώς ομάδα έχει απεικονίσει την άκαμπτη αφοσίωσή τους στα πρότυπα συμμόρφωσης και δείχνει την υποστήριξή τους για θεσμικά κεφάλαια με την εγκατάσταση εργαλείων στην πλατφόρμα διαπραγμάτευσης των περιουσιακών στοιχείων, στους οποίους βασίζονται ήδη αυτοί οι μεγάλοι παίκτες, όπως η αλγοριθμική διαπραγμάτευση.

Το επερχόμενο ICO του NapoleonX θα αποτελέσει αναμφισβήτητα ένα σημαντικό ορόσημο στην υποδοχή της συμμετοχής των θεσμικών οργάνων στην αγορά των ψηφιακών νομισμάτων, η οποία θα διατηρήσει και την ακεραιότητα των μικροεπενδυτών.

Η εταιρεία Crypto.exchange με έδρα Βερολίνο, διαφημίζει μια νέα υπηρεσία στην οποία προσφέρει την πώληση των Bitcoins των πελατών της μέσω ψηφιακών συναλλαγών και μεταφέρει την αξία των νομισμάτων σε ευρώ σε λογαριασμούς πελατών εντός 30 λεπτών από την εκτέλεση της συναλλαγής. Η BaFin ισχυρίζεται ότι η εταιρεία ασκεί κατ ‘ουσίαν δραστηριότητα στον τομέα των χρηματοοικονομικών προμηθειών χωρίς άδεια από τις ρυθμιστικές αρχές, και διέταξε την εταιρεία να σταματήσει αμέσως τις συγκεκριμένες αυτές υπηρεσίες.

Το bitcoin διαπραγματεύεται στα $10.928 με απώλειες 4,13%, και κεφαλαιοποίηση $184 δισ.

Το ethereum διαπραγματεύεται στα $1.163 με απώλειες 2,46%, και κεφαλαιοποίηση $113 δισ.

Το ripple διαπραγματεύεται στα $1,21112 με απώλειες 6,84%, και κεφαλαιοποίηση $48 δισ.

Το bitcoin cash διαπραγματεύεται στα $1.627 με απώλειες 3,93%, και κεφαλαιοποίηση $27 δισ.

Το cardano διαπραγματεύεται στα $0,56214 με απώλειες 6,74%, και κεφαλαιοποίηση $15 δισ.

Το συμβόλαιο λήξης Φεβρουαρίου 2018, διαπραγματεύεται στο χρηματιστήριο του CBOE στα $10.840, και στο χρηματιστήριο της CME στα $10.885.

  •  
    1
    Share
  •  
  •  
  • 1
  •