Δημιουργία hedge fund από τον Novogratz

Ο hedge fund manager Michael Novogratz δήλωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg, πως το ράλι που πραγματοποιείται στο παράγωγο του bitcoin συμβάλλει στην αύξηση του ενδιαφέροντος μιας μεγάλης κλίμακας επενδυτών, κάτι το οποίο θα οδηγήσει στην αύξηση της τιμής του ψηφιακού νομίσματος. Τέλος, ο κ. Novogratz, δήλωσε πως θα δημιουργήσει ένα hedge fund αξίας $500 εκατ. το οποίο θα επενδύει στα ψηφιακά νομίσματα.

Δύο fund managers πρόκειται να απευθυνθούν εκ νέου στην αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, προκειμένου να λάβουν άδεια για την δημιουργία ETF επί του bitcoin, έπειτα από την επιτυχή έναρξη του συμβολαίου (futures) επί του συγκεκριμένου ψηφιακού νομίσματος.

Το μέλος της ΕΚΤ, Ewald Nowotny, δήλωσε σήμερα «πως η κεντρική τράπεζα θα πρέπει να πρέπει να εξετάσει τους κανόνες του ψηφιακού νομίσματος bitcoin», αναφερόμενος και στην μεγαλύτερη αυστηρότητα των κανόνων σε περιπτώσεις «ξεπλύματος» χρήματος.

Μία νέα εφαρμογή, η Bitcoin Bubble Burst, προβλέπει την τάση στην τιμή του ψηφιακού νομίσματος, καθώς και το πότε περίπου θα σκάσει η «φούσκα» του bitcoin.

Με κέρδη συνεχίζει να διαπραγματεύεται το συμβόλαιο (futures) του bitcoin, με την κωδικό του συμβολαίου μελλοντικής εκπλήρωσης, είναι XBT, με το απαιτούμενο margin να βρίσκεται στο 44%. Η σειρά λήξης Ιανουαρίου, έφθασε να διαπραγματεύεται έως και το υψηλό των $18.850 πραγματοποιώντας χαμηλό στα $15.460. Για όποιον ενδιαφέρεται να παρακολουθεί την τιμή του XBT, μπορεί να επισκεφθεί τον σύνδεσμο: www.cboe.com .

Η ψηφιακή πλατφόρμα που διαχειρίζεται το bitcoin, Blochain, ανακοίνωσε ότι δημιούργησε μέσα σε μία εβδομάδα πάνω από μισό εκατομμύριο νέους κωδικούς πελατών, με τους συνολικούς πελάτες να ανέρχονται στα 20 εκατ. παγκοσμίως.

Το bitcoin διαπραγματεύεται στα $16.341 με κέρδη 9,09%

Το bitcoin cash διαπραγματεύεται στα $1.358 με κέρδη 5,16%

Το ethereum διαπραγματεύεται στα $466,22 με κέρδη 8,17%.

  •  
    5
    Shares
  •  
  •  
  • 5
  •