Τι δήλωσε γιά Ελλάδα και Μακεδονία, ο Κεντρώος ηγέτης που ξεσκέπασε την Παγκοσμιοποίηση στην Γαλλία!

Αν τα πειράματα της Παγκοσμιοποίησης  στην Ελλάδα, με την απίστευτη φτωχοποίηση και φοροληστεία, τα οποία στην Ευρώπη έχει πάρει εργολαβία με περηφάνεια η σαδιστική κυβέρνηση της Γερμανίας, πετύχουν, τότε στη συνέχεια θα αποτελέσουν πιλότο και για τους αλλους λαούς της Ευρώπης και παγκόσμια. Αν όμως υπάρξει γκρέμισμα των σχεδίων της παγκοσμιοποίησης,  στην Ελλάδα, αυτό θα διαλύσει την σφηγκοφωλιά της Νέας Τάξης πραγμάτων, θα αναβιώσει την ελπίδα στους λαούς της Ευρώπης και παγκόσμια. Γι αυτό, οι εξελίξεις στην Ελλάδα, που έχει εξελιχθεί σε χωρα- πειραματόζωο της Παγκοσμιοποίησης, έχουν συσπειρώσει όχι μονο το ενδιαφέρον, αλλά και τη συμπάθεια και την υποστήριξη προσωπικοτήτων όχι μόνο της τέχνης ή των επιστημών αλλά και της πολιτικής.

Ποιός είναι ο Jacques Cheminade

Ο Jacques Cheminade, πρώην προεδρικός υποψήφιος, προέρχεται απο τον κεντρώο πολιτικά χώρο, αλλά με τελείως διαφορετική κατεύθυνση και ιστορική πορεία απο εκείνη του νεοταξίτη υπηρέτη των μεγαλοτραπεζιτών Εμανουελ Μακρόν. Αντιμάχεται σταθερά το ρόλο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην φτωχοποίηση ολόκληρων κρατών. Απο τους πρώτους που αντιμάχεται την Παγκοσμιοποίηση στην μεγάλη αυτη χώρα, αλλά και απο τους ελάχιστους που σταθηκαν αλληλεγγυοι απέναντι στην Αργεντινή στη μαχη της απέναντι στα τοκογλυφικά κοράκια.

Τι δήλωσε για τις εξελίξεις και το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Ο βετεράνος πολιτικός δήλωσε τη στήριξή του στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 13/5 στο Σύνταγμα. παράλληλα,  ο Πρόεδρος του κινήματος της ‘Αλληλεγγύης και Προόδου’  Jacques Cheminade έκανε συστάσεις να γινει σεβαστό το Σύνταγμα ,τα κοινωνικά δικαιώματα και η δημοκρατία.

 

Η δήλωση του αναλυτικά

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης της 13ης Μαίου στην Αθήνα

Αγαπητοί φίλοι,

Υποστηρίζω την εκδήλωση σας και συμμερίζομαι την αγανάκτηση σας εναντι της απεχθούς πολιτικής της Ε.Ε.
Διαπιστώνω οτι η Ελληνική κυβέρνηση ασκεί μια πολιτική θετικής αμοιβαίας συνεργασίας με τήν Ρωσία και τήν Κίνα.
Εν τούτοις η πολιτική αυτή πρέπει να οδηγήσει σε μια πολιτική εντος της Ελλάδος που να σέβεται πραγματικά τήν κυριαρχία,τα κοινωνικά κεκτημένα και τήν δημοκρατία.
Ο αγώνας σας αποτελεί πηγή εμπνευσης για ολους τους λαούς τής Ευρώπης”.

Jacques Cheminade
Πρόεδρος της Αλληλεγγύης και της Προόδου
Πρώην Υποψήφιος στις Προεδρικές Εκλογές.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •