Η Ιωάννα Μάστορα υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος στη Δυτική Αθήνα

Ανακοινώθηκε επίσημα το ψηφοδέλτιο του Νίκου Χαρδαλιά Αττική μπροστά με σημαντικές προσωπικότητες από όλα τα πεδία της κοινωνικής ζωής.


Εμείς ξεχωρίσαμε την υποψηφιότητα της Δρος Ιωάννας Μάστορα, Καθηγήτριας, συγγραφέας, Μέλος του Συνδέσμου Ελληνίδων Επιστημόνων Μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εκπαιδευτικών κα π. Μέλος ΔΣ της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας.


Αξίζει να σημειωθεί ότι η Δρ. Ιωάννα Μάστορα έχει πολυσχιδή δράση στον χώρο της εκπαίδευσης, του αθλητισμού και του πολιτισμού. Διετέλεσε επί 10 χρόνια το δεξί χέρι του αείμνηστου Νίνου Τζικα Προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και Προέδρου του Διεθνούς Ιδρύματος Ολυμπιακής και Αθλητικής Παιδείας. Ήταν πρωτεργάτης για την εισαγωγή της Ολυμπιακής και Αθλητικής παιδείας στα σχολεία της Ελλάδας και όλου του κόσμου. Έχει διδάξει επί σειρά ετών σε ελληνικά πανεπιστήμια και ξένα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Για το συνολικό της έργο έχει λάβει πληθώρα τιμητικών διακρίσεων στην Ελλάδα και διεθνώς.


Επί δύο θητείες ήταν τακτικό μέλος του Εθνικού συστήματος υποστήριξης αναπτυξιακού αθλητισμού του υπουργείου αθλητισμού κ.α. Το πιο σημαντικό όμως έχει ομαδικό πνεύμα, θέληση προσφοράς και αγάπη για τα παιδιά και την Ελλάδα.