ΜΚΟ της Χρονιάς το ReGeneration!

Τη 10η διάκρισή του έλαβε την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου το ReGeneration, καθώς απέσπασε το Βραβείο «ΜΚΟ την Χρονιάς» στην κατηγορία «Εκπαίδευση», στο πλαίσιο των Hellenic Responsible Business Awards 2020, των βραβείων που οργανώνονται από την Boussias Communications και αναδεικνύουν τις ιδέες και τις συνεργασίες κάθε Υπεύθυνης Επιχείρησης, η οποία δεσμεύεται στις αρχές της αειφορίας, της εταιρικής υπευθυνότητας και της βιώσιμης και κοινωνικής ανάπτυξης.

Η διάκριση αυτή επισφραγίζει την 5ετή προσπάθεια του προγράμματος δημοκρατικοποίησης της ευκαιρίας για απασχόληση και εκπαίδευση νέων πτυχιούχων που έχουν επιλέξει να παραμείνουν στη χώρα και να διεκδικήσουν το μέλλον τους εδώ!

Μέχρι σήμερα, μέσω του προγράμματος έχουν απασχοληθεί περισσότεροι από 1300 πτυχιούχοι σε 500+ συμμετέχουσες εταιρείες, οι οποίες δείχνουν έμπρακτα ότι στηρίζουν την επόμενη γενιά, αλλά και ότι συνεχίζουν να επενδύουν στο ανθρώπινο δυναμικό τους, αφού το ποσοστό των συνεργασιών που ανανεώνονται ανέρχεται στο 92%. Την ίδια στιγμή το πρόγραμμα μετρά 170.000 ώρες εκπαίδευσης και 17.000 ώρες εθελοντικής προσφοράς από τους συμμετέχοντες.

Το ReGeneration είναι πρόγραμμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και υποστηρίζεται από τους: CocaCola, The CocaCola Foundation, The Hellenic Initiative και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

  •  
    4
    Shares
  •  
  •  
  • 4
  •