Θανάσης Γκόρδης: «Βιώνουμε αντικατάσταση πληθυσμού και αποδόμηση της εθνικής ταυτότητας. Ακραίοι και απάνθρωποι είναι αυτοί που υλοποιούν αυτό το βρώμικο σχέδιο»

Του δημοσιογράφου Θανάση Γκόρδη

Στις 19 Ιανουαρίου τού 2020 πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα τής Αθήνας για πρώτη φορά στην Ελλάδα συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την μαζική παράνομη ισλαμική μετανάστευση. Πανελλαδική, όχι τοπικής εμβέλειας και περιεχομένου αιτημάτων.

Με βασικό αίτημα να κλείσουν τα σύνορα στην λαθρομετανάστευση και να απελαθούν όλοι όσοι ήρθαν, και συνεχίζουν να έρχονται, παράνομα στην πατρίδα μας, και δεν είναι πρόσφυγες.

Ώστε να ανακοπεί η δρομολογηθείσα δομική αλλοίωση τού πληθυσμού τής χώρας και ο σταδιακός αφελληνισμός της.

Για να προστατευθεί η εθνική ταυτότητα και η ιστορική συνέχεια των Ελλήνων στο διάβα των αιώνων.

Καθώς και η κοινωνική συνοχή και ασφάλεια τής χώρας μας.

Ομιλητές στην συγκέντρωση ήταν η γνωστή ποινικολόγος Ειρήνη Μαρούπα, ο καθηγητής Φυσικής και Φιλοσοφίας τού Δ.Π.Θ. Γιώργος Παύλος, ο δημοσιογράφος Θανάσης Γκόρδης, ο δημοτικός σύμβουλος Κομοτηνής Γιώργος Καραΐσκος και ο εκπροσώπων των κατοίκων τής κοινότητας Νέων Βρασνών τού νομού Θεσσαλονίκης, Ηλίας Τσιμπιδάρος.

Από την πλευρά μου, πέρα από συγκεκριμένα στοιχεία που παρέθεσα για την απειλή τής λαθρομετανάστευσης στην ίδια την υπόσταση τού έθνους μας, ένα μέρος τής επιχειρηματολογίας μου αφορούσε την αποδόμηση τής προπαγάνδας των εθνομηδενιστών και τού συστήματος περί δήθεν “ακροδεξιάς” και “ρατσισμού” για τις θέσεις όσων αντιτάσσονται στην πολιτική των ανοιχτών συνόρων.

ΟΜΙΛΙΑ ΘΑΝΑΣΗ ΓΚΟΡΔΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (19/1/2020)

Φίλες και φίλοι, Έλληνες πατριώτες,

Ενώνουμε όλοι σήμερα εδώ, όχι μόνο την φωνή μας, αλλά και την ελληνική ψυχή μας, για να διατρανώσουμε τα αυτονόητα αλλά τόσο κρίσιμα. Αυτά για τα οποία το φαύλο και προδοτικό σύστημα- πολιτικοοικονομικό και μιντιακό πανελλαδικής εμβέλειας- έχει επιβάλλει σιωπή, αλλά και μεθοδική συκοφάντηση, σε όσους αντιδρούν στην λαίλαπα τής μαζικής ισλαμικής παράνομης μετανάστευσης.

Βιώνουμε την αντικατάσταση πληθυσμού από το 1990

Η οποία με μαθηματική ακρίβεια οδηγεί στην σταδιακή αντικατάσταση πληθυσμού  στην πατρίδα μας. Ο Έλληνας τελεί υπό διωγμό. Το αποδεικνύουν κατ΄ αρχάς οι ίδιοι οι αριθμοί, που είναι αμείλικτοι.

Σε χώρα 10.000.000 έχουν εισέλθει παράνομα από το 1990 μέχρι σήμερα πάνω από 2.000.000 άνθρωποι, εκ των οποίων ελαχιστότατοι πληρούσαν τις προϋποθέσεις τού ουσιαστικού πρόσφυγα, όπως αυτές ορίζονται και από τις σχετικές διεθνείς συμβάσεις. Διότι ΔΕΝ ήρθαν από εμπόλεμες χώρες ή περιοχές. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα οι Αλβανοί, οι οποίοι εισέρρευσαν κατά πολλές εκατοντάδες χιλιάδες μετά την πτώση του κομμουνιστικού καθεστώτος από μία χώρα που δεν βρισκόταν σε πόλεμο.

Και αντί να απελαθούν, όπως ρητά επιβάλλει ο νόμος του ελληνικού κράτους, “νομιμοποιήθηκαν”…

Όχι μόνο οι άνθρωποι από την Αλβανία, αλλά και από άλλες μη εμπόλεμες χώρες.

Η σύρραξη στην Συρία η καλύτερη ευκαιρία των χορηγών της λαθρομετανάστευσης

Τα τελευταία χρόνια δε, η κατάσταση συνεχώς επιδεινώνεται, αφού η σύρραξη στην Συρία αποτέλεσε την ευκαιρία για τούς πολιτικούς και οικονομικούς χορηγούς τής λαθρομετανάστευσης να στείλουν στην Ελλάδα, και γενικότερα στην Ευρώπη, εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους από την Ασία και την βόρειο Αφρική. Που απλά ήθελαν μια καλύτερη ζωή, χωρίς όμως να είναι πρόσφυγες.

Ούτε ουσιαστικά, ούτε νομικά.

Διότι ουσιαστικά ήταν – και είναι – ελάχιστοι αυτοί που προέρχονται από την Συρία, ενώ ακόμη και αυτοί, όπως και όλοι οι υπόλοιποι που μπαίνουν από την Τουρκία στην Ελλάδα, ΔΕΝ είναι τυπικά πρόσφυγες. Καθώς πρόσφυγες είναι – πάλι με βάση το Διεθνές Δίκαιο – μόνο στην πρώτη χώρα εισόδου, δηλαδή στην Τουρκία. Στην Ελλάδα και σε οποιαδήποτε άλλη χώρα είναι παράνομοι μετανάστες.

Και οι ροές συνεχίζονται και αυτή την στιγμή, ενώ οι εισερχόμενοι είναι σε μεγάλο βαθμό όχι απλά μουσουλμάνοι (όπως πριν από το 2015) αλλά φανατικοί ισλαμιστές, με ό,τι αυτό συνεπάγεται βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.

Αντί απελάσεων, νομιμοποιήσεις!

Και πώς έχει αντιδράσει η ελληνική πολιτεία και τα συστημικά πολιτικά κόμματα σε αυτόν τον εποικισμό;

Αφού περί αυτού πρόκειται. 

Η μεγάλη πλειοψηφία των 2.000.000 που έχουν έρθει από το 1990 μέχρι το 2015 έχουν ήδη “νομιμοποιηθεί”, με άμεσο ή έμμεσο τρόπο, από τις κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών. Είτε με παροχή “ιθαγένειας” (ούτε καν υπηκοότητας, που και αυτή καταχρηστική θα ήταν), είτε με πράσινη κάρτα παραμονής και εργασίας που συνεχώς ανανεώνεται μέχρι να γίνει “ιθαγένεια”…

Ενώ όσοι ήρθαν μετά το 2015, που ξεπερνούν τις 150.000, σχεδόν όλοι πρόκειται να μείνουν και αυτοί στην Ελλάδα υπό τον ψευδεπίγραφο “μανδύα” τού δήθεν “πρόσφυγα”.

Υποστηρίζουν οι πολιτικάντηδες ότι δεν μπορούν να απελάσουν αυτούς που δεν είναι πρόσφυγες επειδή δεν έχουν χαρτιά (τα οποία έχουν καταστρέψει οι ίδιοι λίγο πριν μπουν στην Ελλάδα).

Αλλά τούς αναγορεύουν σε πρόσφυγες παρότι δεν έχουν χαρτιά!

“Εθνική αυτοκαταστροφή”…

Οι συνέπειες αυτού τού άνωθεν επιβαλλόμενου εποικισμού -για τον οποίο ο ελληνικός λαός δεν έχει ποτέ ερωτηθεί παρά μόνο έμμεσα στις βουλευτικές κάλπες- είναι ήδη ορατές.

Και θα είναι πολύ πιο οδυνηρές με το πέρασμα των χρόνων και των δεκαετιών, όσο δεν αντιστρέφεται αυτή η εξελισσόμενη εθνική αυτοκαταστροφή.

Η εγκληματικότητα με δράστες παράνομους μετανάστες διαρκώς αυξάνεται, αλλά και αποκτά στοιχεία ειδεχθούς θράσους.

Στατιστικά αυτής της εγκληματικότητας δεν ανακοινώνονται πλέον εδώ και χρόνια από την Αστυνομία…

Τα κονδύλια που δαπανώνται από τον κρατικό προϋπολογισμό για την περίθαλψη, στέγαση, τροφοδοσία και άλλες παροχές, είναι δυσανάλογα υψηλά σε σχέση με την οικτρή οικονομική κατάσταση τής χώρας. Την ώρα που εκατομμύρια Έλληνες ζουν στα όρια τής φτώχειας, ή και κάτω από αυτά.

Ένα μόνο παράδειγμα θα αναφέρω, και μάλιστα πολύ πρόσφατο:

Το κοινωνικό μέρισμα των 700 ευρώ που έδωσε η κυβέρνηση τα Χριστούγεννα το πήραν και πάνω από 250.000 αλλοδαποί, που “διαμένουν νόμιμα στην χώρα” όπως διατύπωσαν οι συστημικοί πολιτικάντηδες, αλλά δεν μάς λένε ότι εισήλθαν παράνομα σε αυτή χωρίς να είναι πρόσφυγες!..

Η επικινδυνότερη, ωστόσο, και βαρύτερη επίπτωση τής μαζικής παράνομης ισλαμικής μετανάστευσης, η οποία έχει ήδη μετατρέψει την πατρίδα μας σε αποθήκη ψυχών, είναι η δομική αλλοίωση τής πληθυσμιακής σύνθεσης τής Ελλάδας, υποβοηθούμενη από την υπογεννητικότητα των Ελλήνων, αλλά και την φυγή περισσότερων από 400.000 νέων στο εξωτερικό στα χρόνια τής κρίσης.

Και άρα η αλλοίωση έως σταδιακή εξαφάνιση τής εθνικής ταυτότητας.

Ειρήνη Μαρούπα

“Εξουδετέρωση εθνικής συνείδησης μέσα από την παιδεία και τα συστημικά ΜΜΕ”

Κάτι που, βέβαια, δεν ενοχλεί τούς εθνομηδενιστές και παγκοσμιοποιητές των εκάστοτε κυβερνήσεων, αλλά και των συστημικών ΜΜΕ. Διότι αυτό ακριβώς επιδιώκουν και υλοποιούν. Την εξουδετέρωση τής εθνικής συνείδησης και ταυτότητας, καθώς και την καταρράκωση τού εθνικού φρονήματος των Ελλήνων.

Γιώργος Παύλος

Στόχος που η επιβολή του ξεκινά από την παιδεία και την δηλητηρίαση τής ψυχής και τού πνεύματος τής νεολαίας, προωθώντας την αποστροφή της σε οτιδήποτε ενισχύει την εθνική της συνείδηση και την αγάπη για την πατρίδα και το έθνος.

Δεν θέλουν μόνο “ουδετερόθρησκο” κράτος, όπως αρέσκονται να λένε καλύπτοντας ύπουλα μέσα από τέτοιες ορολογίες και νεολογισμούς τον πόλεμο και κατά τής Ορθοδοξίας, που είναι ένας από τούς βασικούς πυλώνες τού έθνους των Ελλήνων.

Θέλουν και άεθνο κράτος. Και το προωθούν παντοιοτρόπως. Ένας από τούς κύριους τρόπους είναι η λαθρομετανάστευση. Ο άλλος είναι η απαξίωση τού θεσμού τής οικογένειας. Διότι χωρίς παραδοσιακή οικογένεια δεν μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει έθνος!

Γιώργος Καραϊσκος

Η “καραμέλα” περί “ακροδεξιάς” και “ρατσισμού”…

Επειδή, λοιπόν, οι συστημικοί πολιτικοί, οι συστημικοί δημοσιογράφοι και ιδιοκτήτες ΜΜΕ, οι συστημικοί ψευτοπροοδευτικοί διεθνιστές δάσκαλοι και καθηγητές, ΔΕΝ μπορούν να απαντήσουν με σοβαρά αντεπιχειρήματα σε όλη την παραπάνω τεκμηρίωση, βρήκαν τον τρόπο να μην χρειάζεται καν να απαντούν σε αυτή.

Όλοι όσοι παραθέτουν την επιχειρηματολογία που προανέφερα είναι “ακραίοι”! “Ακροδεξιοί”, “ρατσιστές” και “ξενοφοβικοί”! Όροι και λέξεις που έχουν γίνει “καραμέλα” στα χείλη των δήθεν “προοδευτικών” και αλά καρτ δήθεν “ανθρωπιστών”, προκειμένου να σπιλώνονται αυτοί που εύλογα και πατριωτικά αντιδρούν. Το σύστημα, επειδή δεν έχει επιχειρήματα για να υπερασπιστεί τις προδοσίες του – όπως έκανε και με την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών – προσπαθεί να υπεκφύγει λασπολογώντας εναντίον αυτών που έχουν.

Ηλίας Τσιμπιδάρος

Οι Έλληνες πατριώτες απαντούν στο σύστημα για το ποιοι είναι οι ακραίοι

Εμείς όμως – πάντα αλλά και εδώ σήμερα από το κέντρο τής Ελλάδας – με καθάρια φωνή, αδούλωτο πνεύμα και ελληνική ψυχή – τούς απαντούμε:

Ακραίος δεν είναι αυτός που αντιστέκεται στην παράνομη μαζική εισβολή δήθεν προσφύγων και δήθεν μεταναστών, αλλά αυτός που την ενορχηστρώνει!

Ακραίος δεν είναι αυτός που θέλει να παραδόσει στα παιδιά του και στις επόμενες γενιές εθνική ταυτότητα και συνείδηση όπως την παρέλαβε από τις προηγούμενες, αλλά αυτός που προσπαθεί να τις αποδομήσει!

Ακροδεξιός δεν είναι αυτός που αντιμάχεται την πολιτική των ανοιχτών συνόρων, αλλά αυτός που την ενισχύει είναι ακροαριστερός και παγκοσμιοποιητής!

Ακροδεξιός δεν είναι αυτός που αγαπά έμπρακτα και ενεργά την πατρίδα, αλλά ακροαριστερός είναι αυτός που επιδιώκει να επιβάλλει κράτος χωρίς έθνος, στο ενδοξότερο μάλιστα και ιστορικότερο έθνος τού πλανήτη: Το ελληνικό. Χρησιμοποιώντας την βιτρίνα τής δήθεν “προστασίας ανθρωπίνων δικαιωμάτων”.

Η νομιμοποίηση αλλοδαπών – ειδικά αυτών που έχουν μπει παρανόμως – δεν είναι “ανθρώπινο” δικαίωμα των ίδιων, αλλά πολιτικό δικαίωμα τής κάθε χώρας.

Σε αυτήν ανήκει αποκλειστικά η διακριτική ευχέρεια να δώσει, ή όχι, υπηκοότητα.

Τον εν λόγω διαχωρισμό τον κάνει και ο ίδιος ο ΟΗΕ στην Καταστατική του Χάρτα. Οι παγκοσμιοποιητές – και κατ’ επάγγελμα “δικαιωματιστές” – επίτηδες κάνουν την ταύτιση αυτών των δύο κατηγοριών προκειμένου να προκαλέσουν σύγχυση στην κοινή γνώμη, καθώς και για να την ξεγελάσουν εκμεταλλευόμενοι το συναίσθημά της. Με δεδομένο ότι οι Έλληνες όχι μόνο δεν είναι ρατσιστές, αλλά πολύ φιλόξενοι.

Ρατσιστής δεν είναι όποιος αντιδρά στην μαζική λαθρομετανάστευση, αλλά όποιος συμπεριφέρεται πολιτικά και οικονομικά σκανδαλωδώς ευνοϊκά στον παράνομο αλλοδαπό και σκανδαλωδώς απαξιωτικά στον ντόπιο Έλληνα!

Αλλάζουν το περιεχόμενο των λέξεων και των εννοιών για να δικαιολογήσουν τα εγκλήματά τους”, όπως έλεγε 2.500 χρόνια πριν ο Θουκυδίδης.

Αυτή την άθλια προπαγάνδα και προδοσία διαρκείας βιώνουμε!

“Όχι στον εποικισμό και στην προπαγάνδα που τον στηρίζει”

Συνέλληνες, σήμερα λέμε ένα μεγάλο ΟΧΙ σε όλα αυτά!

Και θα συνεχίσουμε να το διατρανώνουμε με πράξεις!

Άλλωστε, η Ιστορία γράφεται από τα μεγάλα ΟΧΙ!

Και στέλνουμε το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΩΣ ΕΔΩ!

Ο Έλληνας ξυπνά! Και ενωμένος είναι ανίκητος!

Γιατί ενωμένος θαυματουργεί αναφωνόντας μέσα από τα βάθη τής ψυχής του:

Σε γνωρίζω από την κόψη τού σπαθιού την τρομερή,

Σε γνωρίζω από την όψη που με βιά μετράει την γη,

Απ’ τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά,

Και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε ω χαίρε λευτεριά!

Καλή Λευτεριά στην πατρίδα μας!

Καλό Αγώνα!

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!

Το βίντεο τής ομιλίας (14 λεπτών) τού Θανάση Γκόρδη μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ:

 

Το βίντεο με τις ομιλίες και των πέντε ομιλητών (συνολικής διάρκειας 1 ώρας) μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •