Η Κρι Κρι υποδέχθηκε το φετινό καλοκαίρι με πολλά, νέα και καινοτόμα προϊόντα!

Δύο νέοι πύραυλοι Rodeo «σκίζουν το καλοκαίρι»!

Rodeo Grand Cookies

Ο πολυαγαπημένος σε όλους πύραυλος Rodeo απογειώνεται, με μία νέα γεύση απολαυστικού παγωτού Cookies. Ξετυλίγοντας τη νέα «μπισκοτένια» πρόταση Rodeo ανακαλύπτεις τον εκρηκτικό συνδυασμό παγωτού Cookies, πλούσιου σιροπιού σοκολάτας και τραγανής βάφλας. Και όλα αυτά σε Grand μέγεθος για ατελείωτη απόλαυση!

Rodeo με NuCrema ΙΟΝ

Επεκτείνοντας την επιτυχημένη συνεργασία της Κρι Κρι με την ΙΟΝ, για πρώτη φορά, η πλούσια γεύση της NuCrema γίνεται παγωτό, και δημιουργεί έναν λαχταριστό πύραυλο Rodeo με απολαυστικό παγωτό πραλίνας φουντουκιού και αυθεντική Nucrema. Σε κάθε στάδιο απόλαυσης, από την κορυφή μέχρι και την τελευταία δαγκωνιά, η NuCrema αποτελεί μοναδική εμπειρία για τον ουρανίσκο. O απόλυτος συνδυασμός του παγωτού πραλίνας φουντουκιού της Κρι Κρι με Nucrema ΙΟΝ, με τη βελούδινη NuCrema ΙΟΝ και την τραγανή βάφλα, επισφραγίζουν το νέο ταξίδι γεύσης Rodeo. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα παγωτό;

Δείτε εδώ τα τηλεοπτικά spot:

Ανακάλυψε την εξωπραγματική απόλαυση της πραγματικής σοκολάτας Master

Τα λαχταριστά ξυλάκια Master Double υπόσχονται την απόλυτη γευστική εμπειρία στους λάτρεις του παγωτού και στους φανατικούς της σοκολάτας, συνδυάζοντας το βελούδινο παγωτό Κρι Κρι με αγαπημένες γεύσεις που αγκαλιάζονται από διπλή επικάλυψη σοκολάτας. Η αγαπημένη σειρά Master Double εμπλουτίζεται ακόμα περισσότερο με το νέο Master Double Strawberry. Απολαυστικό παγωτό με γεύση φράουλας και πλούσιο σιρόπι φράουλας βουτηγμένο σε διπλή σοκολατένια επικάλυψη. Αλλά και για αυτούς που αναζητούν όλη την απόλαυση χωρίς τη ζάχαρη, το νέο Master ION Αμυγδάλου με Στέβια έρχεται να δώσει τη λύση. Παγωτό βανίλια με στέβια και επικάλυψη λαχταριστής αυθεντικής σοκολάτας ΙΟΝ Αμυγδάλου με στέβια. Ίδια αγαπημένη γεύση, χωρίς τη ζάχαρη! Παραδώσου στην εξωπραγματική απόλαυση της πραγματικής σοκολάτας των
Master της Κρι Κρι.

Εσύ θα καταφέρεις να αντισταθείς στον πειρασμό της πραγματικής σοκολάτας;

Δείτε εδώ τo τηλεοπτικό spot:

Η εταιρεία μας, μέσω μιας νέας πολλά υποσχόμενης συνεργασίας με την εταιρεία Παπαδοπούλου, έρχεται να κερδίσει και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές, συνδυάζοντας αγαπημένες, ελληνικές γεύσεις με την υψηλή ποιότητα που προσφέρουν τα παγωτά Κρι Κρι, με δύο νέα προϊόντα: τα ΠαγωτοΓεμιστά Παπαδοπούλου σε δύο γεύσεις, Βανίλια και Κακάο.
Δείτε εδώ τις εναλλακτικές θεωρίες που αναπτύχθηκαν σχετικά με το μεγάλο ερώτημα «Γιατί τα Γεμιστά Παπαδοπούλου έγιναν ΠαγωτοΓεμιστά από την Κρι Κρι»:

Το πρώτο βρεφικό γιαούρτι από την Κρι Κρι! Κρι Κρι Babies «Το πρώτο μου γιαουρτάκι» 

Η ελληνική εταιρεία Κρι Κρι, η οποία κατέχει την 1η θέση* στην κατηγορία των παιδικών επιδορπίων γιαουρτιού, λανσάρει το 1ο βρεφικό γιαούρτι στην ελληνική αγορά με ονομασία «Το πρώτο μου γιαουρτάκι». Το νέο αυτό προϊόν είναι το 1ο γιαούρτι ειδικά σχεδιασμένο για βρέφη από 6 μηνών και πάνω, σύμφωνα με τις συστάσεις του Υπουργείου Υγείας και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για τη βρεφική διατροφή αλλά και την επιστημονική καθοδήγηση του Ελληνικού Κολλεγίου Παιδιάτρων. Σχεδιάστηκε για να καλύψει τις ειδικές διατροφικές απαιτήσεις των βρεφών από 6 μηνών και πάνω, που είναι πολύ διαφορετικές από αυτές ενός ενήλικα.

»Το πρώτο μου γιαουρτάκι» από την Κρι Κρι είναι φτιαγμένο μόνο από 100% ελληνικό γάλα ημέρας και ήπιες καλλιέργειες, χωρίς πρόσθετα σάκχαρα ή συντηρητικά και αποτελεί φυσική πηγή ασβεστίου, βιταμίνης Β12 & Β2. Περιέχει ειδικές καλλιέργειες γιαούρτης κατάλληλες για βρέφη και τον προβιοτικό γαλακτοβάκιλλο LGG. Παράλληλα, είναι το μόνο βρεφικό γιαούρτι με ειδική άδεια παραγωγής από τον ΕΟΦ.

Το νέο βρεφικό γιαούρτι παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία για πρώτη φορά στο ετήσιο Συμπόσιο της Α’ Παιδιατρικής Κλινικής με θέμα την Παιδιατρική Γαστρεντερολογία, που έλαβε χώρα στις 4-5/5 στο Κολλέγιο Αθηνών, όπου παρουσιάστηκε και ο νέος εθνικός διατροφικός οδηγός για την εισαγωγή στερεών τροφών κατά βρεφική ηλικία.
*Στοιχεία IRI κατηγορίας γιαουρτιού στην Ελλάδα, σε όγκο, Μάρτιος 2019

Δείτε εδώ τo τηλεοπτικό spot:

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •