Η Δανία «έκλεισε» δύο γέφυρες και τα πορθμεία που τη συνδέουν με Γερμανία και Σουηδία. Επιχείρηση με τη συμμετοχή του στρατού

Η αστυνομία της Δανίας «έκλεισε» δύο κύριες γέφυρες και τον τον κύριο σιδηροδρομικό σταθμό της Κοπεγχάγης ενώ διέκοψε τις υπηρεσίες των πορθμείων από τη Δανία προς τη Σουηδία και τη Γερμανία, αποκλείοντας ουσιαστικά για ώρες πρωτεύουσα της χώρας.

Η αστυνομία της Κοπεγχάγης ανέφερε στον λογαριασμό της στο Twitter πως θα άνοιγε ξανά τη Γέφυρα Όρεσουντ, η οποία συνδέει τη Δανία με τη Σουηδία, και τον σιδηροδρομικό σταθμό μετά την επιχείρηση που διεξάγει. Οι ένοπλες δυνάμεις της Δανίας πήραν επίσης μέρος στην επιχείρηση, δήλωσε εκπρόσωπός τους στο Reuters, ο οποίος αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε άλλο σχόλιο.

Η αστυνομία δεν έδωσε καμία εξήγηση για τις ενέργειες αυτές αν και σύμφωνα με τη σουηδική εφημερίδα Aftonbladet, η αστυνομία αναζητεί ένα αυτοκίνητο μάρκας Volvo με σουηδικές πινακίδες κυκλοφορίας σε σχέση με μια απαγωγή.

Ο Guardian αναφέρε πως οι αρχές φάνηκαν να καταδιώκουν ένα μαύρο νοικιασμένο αυτοκίνητο μάρκας Volvo με σουηδικές πινακίδες και πως ο οδηγός και οι δύο επιβάτες καταζητούνται για την διάπραξη «σοβαρού εγκλήματος».

Αργότερα η αστυνομία ζητούσε από τους πολίτες που πιθανότατα είχαν δει το συγκεκριμένο όχημα, να επικοινωνήσουν με τις αρχές και «σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να έρθουν σε επαφή με τους επιβάτες».

Πηγή:huffingtonpost.gr

  •  
    12
    Shares
  •  
  •  
  • 12
  •