Βουλευτής μαινόμενος γιατί του ζήτησαν να πληρώσει εισιτήριο για τη ΔΕΘ

Δεν του άρεσε του κυρίου βουλευτή που πήγε μια ωραία μέρα να δει τη ΔΕΘ το γεγονός ότι η υπεύθυνη τον έστειλε στο ταμείο να βγάλει το εισιτήριό του όπως και οι υπόλοιποι πολίτες που βρίσκονταν την ώρα εκείνη στον χώρο και μάλιστα τόσο φουρκίστηκε που έστειλε και επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής με θέμα: Ανεπιθύμητοι Βουλευτές στη ΔΕΘ.

Πρόκειται για τον κύριο Δημήτρη Καβαδέλλα, βουλευτή Αττικής της Ένωσης Κεντρώων. Ο κ. Καβαδέλλας περιγράφει στα παράπονά του προς τον Πρόεδρο της Βουλής αναφέροντας ότι η υπεύθυνη του είπε να δώσει το καλό παράδειγμα και να πάει στο ταμείο. Προσέξτε, δεν ήταν μέρα επισήμων, δεν ήταν τα εγκαίνια για τα οποία είχε πρόσκληση αλλά δεν μπόρεσε να παραστεί. Πήγε μια άλλη μέρα και παρ’ όλα αυτά έβγαλε το συμπέρασμα ότι «οι βουλευτές είναι ανεπιθύμητοι».

Για το γεγονός να είναι ανεπιθύμητοι οι τζαμπατζήδες ούτε του πέρασε από το μυαλό.

Διαβάστε την επιστολή του παραπονόμενου βουλευτή:

«ΚΑΒΑΔΕΛΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Βουλευτής Αττικής – ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

Προς τον Πρόεδρον της Βουλής των Ελλήνων 13/09/2018

Θέμα: Ανεπιθύμητοι οι Βουλευτές στην διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης

Αξιότιμε κε Πρόεδρε της Βουλής των Ελλήνων.

Έλαβα μία πρόσκληση να παρευρεθώ στα εγκαίνια της διεθνούς εκθέσεως Θεσσαλονίκης πλην όμως δεν κατέστη δυνατόν να παραστώ στα εγκαίνια .

Θεώρησα την πρόσκληση τιμητική και σκέφτηκα με την πρώτη ευκαιρία να πραγματοποιήσω την επίσκεψη, την 12/09/2018 ανταποκρινόμενος στην τιμή που μου έκαναν να με καλέσουν στα εγκαίνια.

Αντιμετώπισα στην έκθεση προσβλητικό και εχθρικό προς τον Κοινοβουλευτισμό περιβάλλον.

Η υπεύθυνη με εξεδίωξε λέγοντας μου να περάσω από τα ταμεία να βγάλω εισιτήριο σαν κοινός πελάτης, επισκέπτης και μου συνέστησε εκθέτοντάς με δημόσια, να δίνω το δήθεν καλό παράδειγμα πληρώνοντας το αντίτιμο της εισόδου μου όπως όλοι πράττουν, παρουσιάζοντας εννοιολογικά την περίπτωση των Βουλευτών ως ‘’τζαμπατζήδων’’.

Αρνήθηκα να αποκριθώ στην προσβολή αυτή και αποχώρησα διαμαρτυρόμενος εντόνως για την εχθρική, προσβλητική, υποτιμητική αυτή συμπεριφορά των υπευθύνων της διεθνούς έκθεσης που πηγάζει βέβαια και από την ανεπαρκή στάση των συναρμόδιων Υπουργών.

Ως εκ τούτου απέστειλα επιστολή στους διοργανωτές με την οποία ζητώ να μη μου ξαναστείλουν πρόσκληση αφού δεν είναι εις θέσιν να τιμούν το Κοινοβούλιο, τους προσκεκλημένους τους ή έστω απρόσκλητους Βουλευτές.

Σε αντίθεση με την Ελλάδα, όταν επισκέφθηκα την FIERRA DI MILANO, μου διέθεσαν και ξεναγό τιμώντας το αξίωμα του Βουλευτή, όχι ασφαλώς το άτομο.

Εγώ προσωπικώς δεν προσήλθα στην έκθεση για να αγοράσω τρακτέρ μπογιές και εργαλεία. Προσήλθα για να τιμήσω αφ’ ενός την Θεσσαλονίκη και αφ’ ετέρου τους διοργανωτές και τους εκθέτες. Για μένα θα ήταν ασφαλώς μία ταλαιπωρία να περπατώ δυο ώρες από περίπτερο σε περίπτερο.

Θα παρακαλούσα να μου γνωρίζατε τις ενέργειές Σας.

Μετά τιμής,

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΒΑΔΕΛΛΑΣ

Βουλευτής Ν. Αττικής ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ».

Πηγή:documentonews.gr

  •  
    4
    Shares
  •  
  •  
  • 4
  •