Πιστοποίηση κατά ISO27001:2013 για την εταιρεία ICAP Group από τον Οργανισμό “TUV Hellas”.

Το Πιστοποιητικό Ασφάλειας Πληροφοριών ISO27001:2013 έλαβε πρόσφατα η εταιρεία ICAP Group A.E. και οι ακόλουθες θυγατρικές της: ICAP Advisory A.E., ICAP Outsourcing Solutions A.E., ICAP Employment Solutions Α.Ε.Π.Α., ICAP People Solutions A.E. και Κύκλος Α.Ε., από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό “ΤUV Hellas UV Nord)”.

Το ISO27001:2013 συνιστά το σημαντικότερο πρότυπο Ασφάλειας Πληροφοριών παγκοσμίως και για την ICAP αποτελεί το δεύτερο σε σειρά Πιστοποιητικού Ασφάλειας Πληροφοριών, που λαμβάνει (Μάιος 2018).

Η νέα αξιολόγηση επικέντρωσε στην τεχνολογία των παρεχόμενων πληροφοριών, στις τεχνικές ασφάλειας καθώς και στα συστήματα διαχείρισης της ασφάλειας των πληροφοριών που αξιοποιεί η ΙCAP.

Για την ελληνική πιστοποίηση του ISO27001:2013 κάντε click εδώ.

Για την αγγλική πιστοποίηση του ISO27001:2013 κάντε click εδώ. 

Πλήρη ενημέρωση για τις Πιστοποιήσεις ΙSO του Ομίλου μπορείτε να λάβετε εδώ.

Ο Κωνσταντίνος Ανδρεόπουλος, Chief Information Security Officer της ICAP Group δήλωσε σχετικά:

«Είμαστε υπερήφανοι για την επιτυχή επιθεώρηση Πιστοποίησης στο σημαντικότερο πρότυπο Ασφάλειας Πληροφοριών παγκοσμίως –  ISO27001:2013 – της εταιρείας ICAP Group και των 5 θυγατρικών μας. Το τμήμα Ασφάλειας Πληροφοριών με την συνεχή υποστήριξη της Διοίκησης υλοποιεί όλες τις απαραίτητης επενδύσεις ώστε να βρίσκεται διαρκώς στην αιχμή της τεχνολογίας και να προστατεύει αποτελεσματικά το Asset με την μεγαλύτερη αξία που είναι η Πληροφορία, για λογαριασμό της εταιρείας μας αλλά και των συνεργατών/πελατών μας».

H ICAP Group – με 1.000 εργαζομένους – είναι ο μεγαλύτερος Όμιλος παροχής υπηρεσιών προς επιχειρήσεις στην Ελλάδα, με ισχυρή παρουσία στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Μετά την εξαγορά της από το SEEF Fund της Global Finance το 2007, έχει αναπτυχθεί ραγδαία και σήμερα παρέχει μεγάλο εύρος υπηρεσιών και προϊόντων που ομαδοποιούνται σε 4 κατηγορίες: Credit Risk Services, Marketing & Sales Solutions, Management Consulting και People & Employment Solutions.

Περισσότερες πληροφορίες: www.icap.gr

  •  
  •  
  •  
  •  
  •