Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ εγκαινίασε τον κύκλο DIY workshops μαζί με τον αρχιτέκτονα Γιώργη Λαμπαθάκη

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο DIY workshop του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή των «Do It Yourselfers». Η εταιρία, μέσω της διαδραστικής ψηφιακής πλατφόρμας «Χτίζουμε Μαζί» και με την καθοδήγηση του καταξιωμένου αρχιτέκτονα Γιώργη Λαμπαθάκη, εγκαινίασε τον κύκλο DIY workshops, το Σάββατο 16 Ιουνίου στο Leroy Merlin στο Μαρούσι.

Με διαχρονική δέσμευση να δημιουργεί νέες τάσεις από τα μεγάλα έργα μέχρι τις εφαρμογές διακόσμησης, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ πρωτοπορεί δίνοντας νέα διάσταση σε κατασκευές από τσιμέντο, όπου κυριαρχεί η αισθητική και το design. Στο πρώτο DIY workshop της εταιρίας οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τον κόσμο του τσιμέντου, να συζητήσουν έξυπνες λύσεις για DIY κατασκευές, να εμπνευστούν από πρωτότυπες ιδέες και να δουν από κοντά τη διαδικασία κατασκευής του μοντέρνου φωτιστικού από τσιμέντο. Παράλληλα, ο Γιώργης Λαμπαθάκης ανανέωσε το ραντεβού για το επόμενο DIY workshop του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ που θα ανακοινωθεί στο www.xtizoumemazi.gr.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ψηφιακή πλατφόρμα www.xtizoumemazi.gr μπορεί κανείς να βρει ιδέες για μοναδικές DIY κατασκευές από τσιμέντο με πρακτική εφαρμογή στην καθημερινότητα όλων, καθώς και εύκολες, γρήγορες και πρακτικές λύσεις για την κατοικία του. Ταυτόχρονα, εδώ ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ μοιράζεται τα πάντα για το τσιμέντο και τις εφαρμογές του, ενώ ενημερώνει για τα προϊόντα και τις λύσεις προστιθέμενης αξίας που προσφέρει.