Σας ενδιαφέρει: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις…

Μία σειρά κυκλοφοριακών ρυθμίσεων ανακοίνωσε η Αστυνομία Λάρισας.

1.Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στην οδό Παπαναστασίου, την Κυριακή (15-04-2018), λόγω πραγματοποίησης εργασιών ασφαλτόστρωσης

«Απαγορεύουμε τη διέλευση κάθε είδους οχήματος στην οδό Αλ. Παπαναστασίου, και συγκεκριμένα στη συμβολή της με την οδό Ηπείρου, την Κυριακή (15-04-2018) και από ώρες 07.00΄ έως 14:00΄, λόγω εκτέλεσης εργασιών ασφαλτόστρωσης, ως κατωτέρω:

Διασταύρωση (Συμβολή) οδών Ηπείρου και Παπαναστασίου.

Ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων σε τμήματα των οδών Παπαναστασίου από την οδό Αγίου Νικολάου έως την οδό Ηπείρου, Γρηγο ρίου Ε΄ από την οδό Γιαννιτσιώτη έως την οδό Παπαναστασίου και Ηπείρου από την αρχή της νησίδας έως την οδό Παπαναστασίου (Ρ-8, Ρ-50α).

Αντιδρόμηση τμήματος της οδού Αγίου Νικολάου από την οδό Σούτσου έως την οδό Παπαναστασίου (Ρ7-Ρ-50). Η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται με κατεύθυνση από την οδό Παπαναστασίου προς την οδό Σούτσου.

Παράκαμψη της κυκλοφορίας των οχημάτων μέσω των οδών Αγίου Νικολάου – Σούτσου στην παρακάτω διαδρομή. Διαδρομή: Παπαναστασίου – Αγίου Νικολάου – Σούτσου – Ηπείρου -Παπαναστασίου.

Απαγόρευση της δεξιάς στροφής των οχημάτων που κινούνται επί της Παπαναστασίου και θέλουν να στρίψουν δεξιά προς την οδό Γιαννιτσιώτη.

Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης και στις δύο πλευρές του τμήματος της οδού Σούτσου από την οδό Αγίου Νικολάου έως την οδό Ηπείρου (Ρ-40).

Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης, στην αριστερή πλευρά του τμήματος της οδού Αγίου Νικολάου από την οδό Παπαναστασίου έως την οδό Σούτσου, σύμφωνα με την κίνηση των οχημάτων (μετά την αντιδρόμηση) από την οδό Παπαναστασίου προς την οδό Σούτσου (Ρ-40)».

2.Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Π.Ε.Ο. Φαρσάλων-Βόλου, λόγω εκτέλεσης εργασιών ασφαλτόστρωσης και σήμανσης

«(α) Από την Περιφερειακή Οδό της πόλης των Φαρσάλων μέχρι και τα όρια της Π.Ε. Λάρισας (23ο χλμ), εκτός του τμήματος μήκους 3χλμ, από τη διασταύρωση προς τον οικισμό της Νεράιδας (15ο χλμ) έως τον Παλαιόμυλο και την εκ περιτροπής κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω εκτέλεσης εργασιών ασφαλτόστρωσης (φρεζάρισμα, κατασκευή ασφαλτικών στρώσεων) και σήμανσης (διαγράμμιση, στηθαία).

(β) Στην παράκαμψη της Π.Ε.Ο. Φαρσάλων-Βόλου (διασταύρωση προα 2 Βασιλικά-Πολυδάμειο με στροφή προς Πολυδάμειο-Παλαιός Σιδηροδρομικός σταθμός Ρηγαίου στη διασταύρωση προς Ασπρόγεια – Ερέτρεια – Άγιος Χαράλαμπος) για στοιχειώδης εργασίες συντήρησης (ασφαλτικά, σήμανση), σε εκτέλεση της ανωτέρω (3) σχετικού εγγράφου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας –Στερεάς Ελλάδας/Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Θεσσαλίας, για χρονικό διάστημα από 16-04-2018 έως και τη συμβατική ημερομηνία περαίωσης την 01-03-2019.

3.Παράταση Προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, για την εκτέλεση εργασιών για τη κατασκευή του Πλευρικού Σταθμού Διοδίων στην περιοχή του Α/Κ Κιλελέρ του τμήματος Μαλιακός-Κλειδί του Αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε.

«Την παράταση των κατωτέρω προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, για εκτέλεση εργασιών κατασκευής του Πλευρικού Σταθμού Διοδίων στην περιοχή του Α/Κ Κιλελέρ (Χ/Θ 331+000) του Αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε., για χρονικό διάστημα έως και 15 Ιουνίου 2018 και σε εκτέλεση του ανωτέρω (γ) σχετικού εγγράφου του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών/ Γενικής Γραμματείας Υποδομών/ Διεύθυνσης Δ17.

– Ειδικότερα, οι ανωτέρω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις περιλαμβάνουν:

α) Αποκλεισμό του Κλάδου εξόδου του Αυτοκινητοδρόμου, στην κατεύθυνση από Αθήνα (Λαμία) προς Κιλελέρ – Νέο Περιβόλι, του ανισόπεδου κόμβου Κιλελέρ. Η εξυπηρέτηση της αποκλειόμενης κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται από τον Α/Κ Μ. Μοναστηρίου μέσω εναλλακτικής διαδρομής, ως εξής:

Τα κινούμενα επί του Αυτοκινητοδρόμου οχήματα με κατεύθυνση από Αθήνα (Λαμία) προς Κιλελέρ/Ν. Περιβόλι, θα εξέρχονται με κατάλληλη πληροφοριακή σήμανση, στον Α/Κ Μ. Μοναστηρίου, θα κινούνται αρχικά στην επαρχιακή οδό Στεφανοβικείου – Πολυδαμείου με κατεύθυνση προς Στεφανοβίκειο, εν συνεχεία επί της Π.Ε.Ο. Βόλου-Λάρισας με κατεύθυνση προς Λάρισα, μέχρι την επαρχιακή οδό Αγριοσυκιών-Καλαμακίου, μέσω της οποίας θα κατευθύνονται προς Κιλελέρ και Ν. Περιβόλι.

β) Αποκλεισμό του Κλάδου εισόδου του Αυτοκινητοδρόμου, στην κατεύθυνση από Κιλελέρ-Νέο Περιβόλι προς Αθήνα (Λαμία), του ανισόπεδου κόμβου Κιλελέρ. Η εξυπηρέτηση της αποκλειόμενης κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται από τον Α/Κ Βελεστίνου, μέσω εναλλακτικής διαδρομής, ως εξής:

Τα προερχόμενα οχήματα από Ν.Περιβόλι και Κιλελέρ με κατεύθυνση προς Αθήνα (Λαμία), θα κατευθύνονται, με κατάλληλη πληροφοριακή σήμανση στην επαρχιακή οδό Αγριοσυκιών-Καλαμακίου με κατεύθυνση προς Καλαμάκι, εν συνεχεία θα κινούνται επί της Π.Ε.Ο. Βόλου-Λάρισας με κατεύθυνση προς Βόλο, μέχρι τον Α/Κ Βελεστίνου, όπου θα εισέρχονται στον Αυτοκινητόδρομο από τον κλάδο εισόδου προς Αθήνα (Λαμία).
Σταδιακή μείωση του ορίου ταχύτητας επί του Αυτοκινητοδρόμου στην περιοχή των έργων στα 80χλμ/ώρα

4.Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στην Επαρχιακή Οδό Νικαίας-Αγίων Αναργύρων, την Κυριακή λόγω διεξαγωγής του Τοπικού Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Δρόμου

«-Η κίνηση των οχημάτων, θα πραγματοποιείται μέσω των οδών: Ε.Ο. Φαρσάλων –Λάρισας, Περιφερειακή Οδός Λάρισας-Τρικάλων, Επαρχιακή Οδός Λάρισας-Καρδίτσας-Μεσοράχη –Άγιοι Ανάργυροι».

Πηγή:larissanet.gr