Διανομές Tροφίμων ενόψει της εορτής του Πάσχα

Η Δ/νση Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας του Δήμου Βύρωνα, εν ενόψει της γιορτής του Πάσχα, πραγματοποίησε διανομές τροφίμων σε ευάλωτες οικονομικά οικογένειες του Δήμου μας.

Πιο συγκεκριμένα:

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου προσέφερε σε 160 οικογένειες εκτός από τα τρόφιμα της τακτικής διανομής, μικρές λιχουδιές, χυμούς και αναψυκτικά για το πασχαλινό γεύμα.

Στο πλαίσιο εφαρμογής του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων (FEAD/TEBA), υλοποιήθηκε ακόμη μια διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ. Ωφελούμενοι του προγράμματος είναι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο ΤΕΒΑ.

Η διανομή πραγματοποιήθηκε ομαλά, χωρίς συνωστισμό και ουρές, στις 30/3/2018 στον πολυχώρο «ΑΣΤΡΑ» στην περιοχή Εργάνης, σε 305 οικογένειες (697 άτομα). Οι συσκευασίες περιείχαν νωπά προϊόντα (κρέας , φρούτα, τυριά),καθώς και είδη παντοπωλείου (λάδι, γάλα, μέλι, μαρμελάδα, όσπρια, ζυμαρικά, ζάχαρι αλεύρι κ.α.).

Ο Δήμαρχος Βύρωνα, Γρηγόρης Κατωπόδης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Χρήστος Σπυρόπουλος, η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας και το προσωπικό της, συνεχίζοντας τη σταθερή και έμπρακτη στήριξη των ευάλωτων κοινωνικά συμπολιτών μας μέσα από τις κοινωνικές δομές, τα προγράμματα και τις δράσεις τους, σας εύχονται

Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα με υγεία αγάπη και χαμόγελα!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •