Απoμακρύνονται από το bitcoin οι τράπεζες της Νότιας Κορέας

Οι τράπεζες της Νότιας Κορέας απομακρύνονται περαιτέρω από το bitcoin, ακολουθώντας την “επείγουσα” ρύθμιση της κυβέρνησης, η οποία τους απαγορεύει να συμμετάσχουν άμεσα σε δραστηριότητες σχετικές με την κρυπτοπληρωμή. Η Shinhan Bank και η KB Kookmin Bank ανακοίνωσαν ότι διακόπτουν τους πόντους τους για υπηρεσίες ανταλλαγής bitcoin τον Ιανουάριο. Το σύστημα ανταμοιβών της Shinhan Bank, που ονομάζεται Shinhan Fan Club, επιτρέπει στους πελάτες να συλλέγουν και να ξοδεύουν βαθμούς που συγκεντρώνονται στις πιστωτικές κάρτες Shinhan. Οι πόντοι κερδίζονται όταν οι κάρτες χρησιμοποιούνται για υπηρεσίες σε επτά θυγατρικές της Shinhan: Shinhan Bank, Shinhan Card, Shinhan Financial Investment, Shinhan Life, Shinhan Capital, Jeju Bank και Shinhan Savings Bank. Η KB Kookmin Bank έχει ένα παρόμοιο σύστημα ανταμοιβών. Η υπηρεσία του, που ονομάζεται Liiv Mate, επιτρέπει στους πελάτες να συλλέγουν και να ξοδεύουν πόντους στις πιστωτικές κάρτες της τράπεζας.

Το Tronix (TRX) ήταν ένα προβληματικό ICO που έρχεται ακριβώς στη μέση της κινεζικής καταστολής. Στη συνέχεια, το νόμισμα πέρασε για μήνες στην penny περιοχή, ενισχυόμενο έπειτα προς τα $0,03. Σε αυτά τα επίπεδα, η TRON παρέμεινε «κολλημένη», παρά το γεγονός ότι έγινε το νόμισμα της ημέρας από την McAfee. Το πρόβλημα είναι ότι το TRX ενισχύθηκε πρόσφατα και τώρα η τιμή του υποχωρεί από τα ύψη. Δυστυχώς, η ανοδική πορεία δεν μπορούσε να ξεκινήσει τόσο γρήγορα.

Το bitcoin διαπραγματεύεται στα $15.845 με κέρδη 4,45%, και κεφαλαιοποίηση $273,4 δισ.

Το ethereum διαπραγματεύεται στα $753,01 με κέρδη 0,57%, και κεφαλαιοποίηση $75,26 δισ.

Το bitcoin cash διαπραγματεύεται στα $2.827 με απώλειες -0,28%, και κεφαλαιοποίηση $50,43 δισ.

Το ripple διαπραγματεύεται στα $1,111537 με κέρδη 4,46%, και κεφαλαιοποίηση $48,28 δισ.

Το litecoin διαπραγματεύεται στα $279,20 με απώλειες 0,48%, και κεφαλαιοποίηση $15,54 δισ.

Το συμβόλαιο λήξης Ιανουαρίου 2018, διαπραγματεύεται στο χρηματιστήριο του CBOE στα $15.740 με όγκο 848 συμβολαίων, ενώ στο χρηματιστήριο της CME διαπραγματεύεται στα $15.785 με όγκο 108 συμβολαίων.

  •  
    3
    Shares
  •  
  •  
  • 3
  •