Αποθηκεύστε το bitcoin στον εγκέφαλο σας!

Η νέα μόδα του bitcoin προχωράει ακόμη παραπέρα, στη δημιουργία ενός brainwallet. Για όσους επιθυμούν την απόλυτη εχεμύθεια και διακριτικότητα, είναι δυνατόν να απομνημονεύσουν και τη διεύθυνση του πορτοφολιού. Με αυτόν τον τρόπο δεν υπάρχει χαρτί ή ψηφιακό ίχνος που να συνδέει κάποιον με τα νομίσματά του. Για την δημιουργία ενός brainwallet το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας εγκέφαλος και μια μνημονιακή γεννήτρια σπόρων! Το Electrum, το Armory και το Mycelium θα κάνουν όλοι το κόλπο. Υπάρχει επίσης το Brainwallet.io, μια αντιπροσωπευτική γεννήτρια διεύθυνσης bitcoin. Εξηγεί: “Αποθηκεύστε το bitcoin στον εγκέφαλό σας, θυμηθείτε τη φράση πρόσβασης. Η δημιουργία της διεύθυνσης πραγματοποιείται στο πρόγραμμα περιήγησης και δεν αποστέλλονται ποτέ πληροφορίες στο διακομιστή.

Ντεμπούτο έκανε σήμερα νωρίς το πρωί, το νέο συμβόλαιο (futures) του bitcoin από την CME, με την πρώτη ώρα διαπραγμάτευσης του να πραγματοποιεί 221 συμβόλαια, έναντι 570 συμβολαίων αυτού του CBOE, με κωδικό BTC. Κύριες διαφορές σε σχέση με το συμβόλαιο που διαπραγματεύεται στο χρηματιστήριο του Σικάγο, είναι ότι αντιπροσωπεύει πέντε bitcoin, έναντι ενός του CBOE, με το απαιτούμενο margin να ανέρχεται στο 43%. Τέλος, η διαπραγμάτευση του συμβολαίου διακόπτεται όταν η τιμή του φθάσει μέσα στην ημέρα στο +/- 7%, +/13%, με την οριστική αναβολή να πραγματοποιείται στο +/20%.

Το έκτο ψηφιακό νόμισμα με κεφαλαιοποίηση πάνω από 13 δισ. δολάρια έγινε νωρίς σήμερα το πρωί το Cardano, πίσω από αυτά των bitcoin, ehtereum, bitcoin cash, ripple, και Litecoin.

Η ING εκτιμά ότι το ψηφιακό νόμισμα θα επιστρέψει τελικά σε ένα «εξειδικευμένο προϊόν για μια επιλεγμένη ομάδα ενθουσιώδων αμθρώπων» παρά σε ένα επαναστατικό νέο νόμισμα που αναδιαμορφώνει το χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Το bitcoin διαπραγματεύεται στα $19.150 με κέρδη 1,18%, και κεφαλαιοποίηση $323 δισ.

Το ethereum διαπραγματεύεται στα $744,77 με κέρδη 5,13%, και κεφαλαιοποίηση $72,25 δισ.

Το bitcoin cash διαπραγματεύεται στα $1.880,80 με κέρδη 2,90%, και κεφαλαιοποίηση $32,1 δισ.

Το ripple διαπραγματεύεται στα $0,7421 με κέρδη 4,23%, και κεφαλαιοποίηση $29,41 δισ.

Το litecoin διαπραγματεύεται στα $324,50 με οριακές απώλειες 0,07%, και κεφαλαιοποίηση $17,8 δισ.

Το cardano διαπραγματεύεται στα $0,50 με κέρδη 8,16%, και κεφαλαιοποίηση $12,73 δισ.

  •  
    4
    Shares
  •  
  •  
  • 4
  •