Η αλήθεια που όλοι κρύβουν για τη Γερμανία, την Τουρκία και τους πρόσφυγες απο τη Συρία

Του Άλκη Αλεξίου.

Πάμε να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους

1. ΠΟΙΟΙ δημιούργησαν τον ανταρτοπόλεμο στην Συρία, άρα και τους ”πρόσφυγες”???
Μα φυσικά η Γερμανία, το Κατάρ, και η Tουρκία από κοντά, για τον αγωγό του Κατάρ, που δεν ήθελε ο Άσσαντ να περάσει από το έδαφος της χώρας του διότι είχε συμφωνήσει με την Ρωσία για άλλον αγωγόν !!!

 

Έτσι μέσα σε μια νύχτα η νόμιμη συριακή κυβέρνηση έγινε …”καθεστώς” και οι φίλοι της, έγιναν εχθροί!!!

Ας πάρουν λοιπόν στις χώρες τους αυτούς τους οποίους διέλυσαν και να μην ζητάνε από άλλους να το κάνουν και μάλιστα ΤΖΑΜΠΑ !!!

2. Ποιοι κούρσεψαν τον πλούτο της Μαύρης Ηπείρου το 1600, το 1700 και κυρίως το 1800, μετατρέποντας σε δούλους αλλά και νεκρούς εκατομμύρια Αφρικανούς και την Ήπειρο, σε μια πάμπτωχη περιοχή του πλανήτη??

Οι Βέλγοι του Λεοπολδου τον 19ο αιώνα όπου ρήμαξαν το Κονγκό και γέμισαν την χώρα με μονόχειρες…..

Οι Γερμανοί (δεν λείπουν από πουθενά στα εγκλήματα ) που λεηλάτησαν όλη την Δυτική Αφρική….

Οι Ολλανδοί που καταλήστεψαν όλη την Νότια Αφρικη, μέχρι πρότεινος……

Οι Ιταλοί που δεν άφησαν κολυμπηθροξυλον σε όλη την Βόρεια Αφρικη μέχρι και Β’ Π.Π….

Οι Άγγλοι σε Αίγυπτο κυρίως …..

Από κοντά και οι Γάλλοι σε Β.Δ Αφρική, που με τον Ντε Γκωλ ψιλιάστηκαν τα λάθη και τα έκαναν χειρότερα δίνοντας υπηκοότητα και διαβατήρια σε εκατομμύρια Αγλερινο-Τυνησιους κλπ κλπ……

Αυτοί λοιπόν που έκλεβαν για αιώνες τον πλούτο άλλων χωρών και τους έκαναν σε συνθήκες αφανισμού να φεύγουν από τις χώρες τους, σε συνδιασμό με τον Ισλαμισμό, ας πάρουν σήμερα οικονομικά πάνω τους το 90% της ευθύνης αυτής !!

Τόσο απλά, τόσο τίμια αλλά……………………δεν βλέπουμε κάποιον που να τους τα πει χύμα!!

new-economy.gr

Πηγη: Η Ελλάς Υπερήφανη Ξανα

  •  
    1
    Share
  •  
  •  
  • 1
  •  

One thought on “Η αλήθεια που όλοι κρύβουν για τη Γερμανία, την Τουρκία και τους πρόσφυγες απο τη Συρία

  • Το ισλαμ ειναι ο εν δυναμη κιριαρχος του πεχνηδιου εαν ο πρωταγωνιστης το φαβορη του προταθληματος στην σκακιερα ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑΛΟΓΟΔΩΤΗΣΗ ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΑΝΙΟ ΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΡΟΝΑ ΙΟ Αφου καποιος δεν μπωρη προσπαθω να μαζεψω τα βελη της φαρετρας μου στον βελοσακο μου για να αρχησω την μαχη εναντια σε αυτου που ΚΑΛΙΕΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΑΝΙΟΥΜΑΙ ΒΑΔΙΖΩΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΛΕΘΡΙΟ ΧΗΜΗΚΟΒΙΟΛΟΓΗΚΟ ΧΑΟΣ ΟΛΕΘΡΩ ΤΩΝ ΑΝΙΣΧΥΡΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΝΙΣΧΥΡΩΝ ΕΘΝΩΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΤΗΝ 25 ΜΑΡΤΗ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΡΟΘΕΜΕΛΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΕΚΜΙΡΙΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑΣΧΕΣΕΟΣ Η ΤΟΥΛΑΧΗΣΤΟΝ ΑΝΑΚΟΧΗΣ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΒΙΟΛΟΒΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ

Comments are closed.