Αντώνης Λιάκος (ΣΥΡΙΖΑ): «Η Ελλάδα έχει ανάγκη τουλάχιστον 1 εκατ. πρόσφυγες, για να αντιμετωπίσει την πληθυσμιακή κατάρρευση»

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνης Λιάκος αναφερόμενος στο μεταναστευτικό σημείωνει ότι η Ελλάδα έχει ανάγκη τουλάχιστον ένα εκατομμύριο πρόσφυγες, για να αντιμετωπίσει την πληθυσμιακή κατάρρευση.

Για ανάγκη της Ελλάδας από τουλάχιστον ένα εκατομμύριο πρόσφυγες προκειμένου να αντιμετωπίσει την πληθυσμιακή κατάρρευση, έκανε λόγο ο ιστορικός και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνης Λιάκος.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook: «μπορεί να φαίνεται αντιδημοφιλές αλλά πρέπει να ειπωθεί κατηγορηματικά. Η Ελλάδα έχει ανάγκη τουλάχιστον ένα εκατομμύριο πρόσφυγες. Για να αντιμετωπίσει την πληθυσμιακή κατάρρευση. Εκείνο που θα έπρεπε να μας απασχολεί είναι το πώς θα τους ενσωματώσουμε».

Μάλιστα κατηγορεί την κυβέρνηση για ιδεολογικές αγκυλώσεις τονίζοντας ότι θα έπρεπε να λαμβάνει θετικά μέτρα και να προετοιμάζει τον κόσμο, αντίθετα:

«Είναι μια κυβέρνηση με φάτσα Μητσοτάκη και ψυχή Σαμαρά. Ο πατριωτισμός στο ναδίρ. Γιατί πατριωτισμός είναι να προβλέπεις το μέλλον της χώρας και να το προετοιμάζεις» αναφέρει.

Υπενθυμίζει ότι στην Ελλάδα ο πληθυσμός από το 2010 μειώνεται σταθερά και αν δεν ήταν οι πρόσφυγες της δεκαετίας του 1990 θα είχε μειωθεί και θα είχε γεράσει πολύ νωρίτερα.

Πηγή:sputniknews.gr