Ο αντισυστημικός Μπέρνι Σάντερς κερδίζει ξανά τις καρδιές των Αμερικάνων

Ο αντισυστημικός ηγέτης, Γερουσιαστής και υποψήφιος  του Δημοκρατικού κόμματος Μπέρνι Σάντερς ύψωσε το ανάστημά του στην νέα ‘πολεμική ιστορία’ που προσπαθήσουν να στήσουν οι εταιρίες πολέμου, δυστυχώς με την υποστήριξη σε αυτή τη φάση του προέδρου Ντόναλτ Τραμπ.

Ο Μπέρνι Σάντερς, πρότεινε, και κέρδισε ακόμη και την ψήφο του Συντηρητικού Γερουσιαστή Mike Lee, εκλεγμένου στη συντηρητική πολιτεία Utah.

Οι δύο γερουσιαστές έκαναν κοινή δήλωση, ιστορικής σημασίας, καθώς ορθώνουν το ανάστημα στο στρατιωτικοβιομηχανικό σύμπλεγμα και το λόμπυ των μυστικών υπηρεσιών που κυβερνούν την υπερδύναμη, ζητώντας περιορισμό της όποιας στρατιωτικής εμπλοκής των ΗΠΑ χωρίς σύμφωνη γνώμη του νομοθετικού σώματος (Βουλη).

Ο Μπέρνι Σάντερς σε αυτή την κρίσιμη στιγμή κερδίζει μεγάλη υποστήριξη σε όλο το Δημοκρατικό κόμμα για τη σθεναρότητα των απόψεων του.

Απόψεων όχι μόνο εναντι στο πολεμικό λόμπυ, αλλά και σε θέματα όπως την ασφάλιση και υγεία των Αμερικανών.

Χθές πήρε και την υποστήριξη ακόμη και του sunrise movement, κινήματος για την οικολογική αλλαγή.

Ο αντισυστημικός Αμερικανός Γερουσιαστής και ηγέτης, σύμφωνα με χτεσινή δημοσκόπηση, κερδίζει μεταξύ άλλων την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των Αμερικανών για την προεδρία του Δημοκρατικού κόμματος στην Iowa, ενω πλέον ειναι ο μόνος που θα αναμετρηθεί με τον κυρίως συστημικών απόψεων υποψήφιο προεδρο των ΗΠΑ για το Δημοκρατικο κόμμα, Joe Biden.

new-economy.gr

 

 

 

  •  
    36
    Shares
  •  
  •  
  • 36
  •