Το εορταστικό πρόγραμμα του δήμου Βόλου

Με την τελετή έναρξης την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου, ο Δήμος Βόλου θα δώσει το έναυσμα του εορτασμού Χριστουγέννων 2019 – Πρωτοχρονιάς 2020. Γνωστοί καλλιτέχνες, ως επίτιμοι προσκεκλημένοι, θα σημάνουν την έναρξη της μεγαλύτερης γιορτής του χρόνου και θα αποκαλύψουν το Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο της πόλης.

Η φωταγώγηση της πόλης θα εμπλουτιστεί με βεγγαλικά που θα φωτίσουν τον ουρανό του Βόλου για να ακολουθήσει «Χριστουγεννιάτικος Περίπατος» των καλλιτεχνών με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Βόλου και χριστουγεννιάτικες άμαξες, κατά μήκος της οδού Δημητριάδος προς το «Πάρκο των Δεινοσαύρων», το φωτισμένο δέντρο με το έλκηθρο και τελικό προορισμό, το Χωριό του Αη Βασίλη, μέσα σε ένα μοναδικό Χριστουγεννιάτικο φωτισμό.

Παρών στον Βόλο θα είναι και ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος που θα τραγουδήσει στο Πεδίον του Άρεως (εκθεσιακό κέντρο), ενώ στη σκηνή -εν μέσω κατακλυσμού μαγικών φαναριών την 26η Δεκέμβρη- θα ανέβουν οι καλλιτέχνες Josephine και Καμπακάκης.

Η πόλη του Βόλου και οι δημότες της θα στείλουν σε όλη την Ελλάδα ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας και θα αποδείξουν ότι «Όταν Θέλουμε, Μπορούμε». Γιατί ο Βόλος μας μαγεύει, ο Βόλος μας ενώνει…».

Ολόκληρο το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων εδώ.

Πηγή:myvolos.net

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •