Αναστέλλεται η λειτουργία της αντισυστημικής ιστοσελίδας ‘oδός Δραχμής’;

Με μια λακωνική δήλωση, η ιστοσελίδα ‘Οδός δραχμής ‘ (odosdrachmis.gr) ανακοίνωσε ότι διακόπτει προσωρινά τις εργασίες της.
Η δήλωση επιβεβαιώθηκε και από τον ιδρυτή της ιστοσελίδας και ηγέτη του πατριωτικού κινήματος ‘ΔΡΑΧΜΗ, Δημοκρατική Κίνηση Πέντε Αστέρων’, Δρ. Θεόδωρο Κατσανέβα.
Η δήλωση του κου Κατσανέβα έγινε στον φίλιο διαδικτυακό τόπο του facebook ‘ΟΔΟΣ ΔΡΑΧΜΗΣ’ που αποτελεί το ‘έφαλτήριο’ αντισυστημικών δυνάμεων.

Οπως αναφέρθηκε εκεί, η ιστοσελίδα και οι διαχειριστές της δέχονται επίθεση και προσωπικές απειλές από δυνάμεις του συστήματος.

Τι πρέπει να περιμένουμε
Είναι άγνωστο άν πρόκειται για κίνηση προσωρινή, για μιά εφήμερη αναδίπλωση δυνάμεων των πατριωτικών αντισυστημικών δυνάμεων, ή για μιά κίνηση με άλλο σκοπό.

Θυμίζουμε ότι στο παρελθόν οι δυνάμεις που στηρίζουν την επαναφορά του εθνικού νομίσματος έχουν κλείσει κάποιες ιστοσελίδες για να ανοίξουν στη συνέχεια άλλες.

Εστω κι έτσι, πάντως, αποτελεί πλήγμα στον αγώνα για επαναφορά του εθνικού νομίσματος.

Το new-economy.gr θα παρακολουθεί τις εξελίξεις στο θέμα, και θα ενημερώσει για οτιδήποτε νέο προκύψει.

Θυμίζουμε ότι το new-economy.gr εχει κατά καιρούς φιλοξενήσει, και θα συνεχίσει να φιλοξενεί, τις απόψεις με πατριωτικό και αντισυστημικό λόγο, είτε αυτές προέρχονται από τον χώρο της αντισυστημικής αριστεράς, του αντισυστημικού κέντρου ή των αντισυστημικών φιλελεύθερων δυνάμεων.

new-economy.gr

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •